Evli kadinlar kocaları artık başka hiçbir kadını görmeyecekmiş, güzel bulmayacakmış gibi kendini salıyor sahipte çıkamıyorlar sanki 😒. Eşini, evlendikleri dönemdeki cazibesiyle, cilvesiyle, güzelliğiyle göremeyen erkek de özlediği şeyi dışarıda aramaya başlıyor haliyle erkekte cok esliliğe yöneliyor haklılar da bence cok eşlilik aldatmadan sayılmaz ayrıca bırakın insanlar ne kadar evlilik yapmak istiyorsa yapsın😒 ...
Bunun ironi olduğunu düşünmek istiyorum yoksa ağzımdan cikacaklarin heddi hesabı yok ama genel olarak böyle düşünen örümcek beyinli erkek budalası kadınlar yüzünden erkekler herdaim haklı ve güçlü olacaklardır kadının kadının yanında durmafigi bir toplumda kim koyuracak bu duygusuz cahil örümcek beyinli düşünceli kadinlardan ve erkeklerden bir kişinin kendini salması rahatligindan değil evliliğinden dolayı olabileceğini dusunemeyen bı ahmak zihniyet kocasının sabah çıkarken 2 TL ekmek parası bile bırakmayacagini çalışmasına müsade etmeyeceğini damızlık gibi 4 5 çocuk dogurtup kadının kendine ayıracak 1 saniyesi bile kalmayacağını bilmiyor demek ki erkek cebinde parası altında arabası işiyle hergun kendine değer katarken (ki bu değeri onu sağlayan evdeki o karısı) berberinden parfumune kıyafetine kadar almak için tek kararı kendi verirken ya da başka kadınlara evinin rızkını harcarken ki cömertliğin evinde gostermiyorken kadının kendini salması hatta o evde hiç olması çok doğal gerçekten sürekli kadınları haksız gören erkek budalasi kadınlarla evli erkekle beraber olan kadın arasında hiçbir fark yok benim için
Tabi aslında bunu dört beş eşli yaşayanlara sormak lazım önce sonra o eşlere bakalım ne diyecekler.. Anlatılacak olan şu erkek çabuk iflas ettiğini söyleyecektir çünkü erekğin 3000-3500 kerelik atım hakkı var..Önceleri bir gecede dördü ile olmaya başlayacak sonra yavaş yavaş düşecek performans kadınlardan daha ateşli olan zorlayacak kadınlar arasında hır çıkacak.. Şu durumda bile kalitesiz bir nüfus var koyundan sığırdan farkı olmayan.. Dört kadınla evlenince bu nüfus daha çok koyun , psikopat, fahişe ve katil çıkaracak..Önce kişilik sonra kültür sonra insanca yaşamak için gerekli aile..
Linç yemek için mi paylaştın bilmiyorum ama paylaştın madem cevap verelim o halde.
Dini karıştıranlar olmuş çok eşlilikten felan bahsetmişler. Bu tip insanlar işlerine gelmeyince dini hiçe sayarken. Şimdi de din 4 eşe kadar serbest bıraktı deyip Peygamberler zamanından kalma olan bir durumu kullanıyor olmaları kadar saçma bir şey yok. İnanıyorsan herşeyi ile inanacaksın arkadaşım öyle işime gelene inanayım felan yok. Din oyuncak değildir. Sorduğun soruya gelecek olursak da yukarıda bahsettiğim gibi bu gibi zihniyetli insanlar bu tarz şeyleri sorgulamadan yıllar öncesinden kabul etmişler ve erkeği bu durumundan dolayı yüceltmişler. Eğitim çok önemli bu konuda. Eğitemedikleri oğulları bi halt yiyince aman erkek adam yapar tabi diye savunmuş anası babası. Günden güne erkek ben erkeğim istediğim kadınla olurum zihniyetini yerleştirmiş kendine. Bugüne kadar da böyle gelmiş olacak ki hâlâ birçok kadınla birlikte olmak isteyen erkekler mevcut. Aralarında güzel yetişmiş olan çıkıyor ama çok nadir. Erkeklerin doyumsuzluğu burdan geliyor işte.
Sitenin süper soru seçimi çok manidar geldi yani bu tür bir soru süper soru seçiliyorsa söylenecek çok bir şey yok.
Belki troll amaçlı sormuşsundur fakat her ne amaçla olursa olsun bu tür aldatmayı adeta meşru gösteren sorulara saygı duyamıyorum.
Birincisi çok eşli evlilikler Turkiye Cumhuriyeti Devletinde Mustafa Kemal Atatürk tarafından yasaklanmıştır yani legal değil. İkincisi dinen de uygun değildir ve bazıları dini kılıf bulmaya çalışsa da dinen eşlere adil davranılamayacağı bilindiğinden ve eşlerin rızasını alma zorunluluğu olduğundan çok eşli evliliklerin önü kapatılmıştır.
Bence de evlenince kadınların öyle kendini salmamasi gerek çocuk sahibi olunca vs bahaneyle paspal giyiniyorlar. Ben evlensem %99 bütün pijama takımlarımda bile hafif se*x i çağrıştıracak detaylar isterim. Kadınsı olmak çok güzel bence bunu değerlendirmeliyiz. Markette görmüştüm bı keresinde bı çift iki tane küçük çocukları vardı. Kadının yaşı 30 gibiydi ama eşim en güzel beni görsün daha güzeli gözüne takilmasin dusuncesiyle bence daha güzel giyinmeliydi diye düşünüyorum paspal giyinmişti henüz genç olmasına rağmen.
Ha ama tek eşlilikten yanayım burda düşüncelerimiz farklilasiyor. Ben eşime ait olcam o da bana.
Abi evlendiğim adama neden sahip çıkayım, köpek almıyorum akli başında hayatıma eş olarak birini dahil ediyorum, insanlar bakımlarını kendilerini beğendirmek için değil kendileri için yapmalı ayrıca. Ayrıca aldatma sadece erkeklerin yaptığı bisey değil tezin de boş çünkü ne mankenler ne dünya güzelleri aldatılıyo bunu normal karşılaman hatta erkeklere hak vermen ayrı komik jfkfkfkf. Bence birini aldatmak büyük bi ahlaksızlık ve kişilik bozukluğu, eğer hayatındaki insandan memnun değilsen ayrılırsın ama onu bırakmaya da kaba etin yemeyip başkasına gitmek büyük bi sorun. Zaten aldatan insanların geçmişlerine bakılmalı aklı başında insanlar bu tarz şeyler yapmaz..
Çok haklısın. Kızlar bırakın bizi de birkaç çiçekten daha polen alalım. :D
Soru trol olduğu için ben de trol bir görüş yazmak istedim. Ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse her zaman tek eşlilik iyidir. Ancak erkeklerin doğası gereği tek eşli olamayacakları ve mümkün mertebe farklı kişilere sperm dağıtma isteği olduğu bilinmektedir. Bu arzuyu ancak ve ancak kişinin ahlak anlayışı bastırabilir. Bu arada bu bilimsel bir araştırmadır, kendim uydurmadım yani, o yüzden çıkıp da kimse bana yüklenmesin bu konuda. :D
Size katıldığımı söyleyemem açıkçası ciftler arasinda ne sorun olursa olsun sorunları konuşacak yürekleri yoksa evlenmesin yok efendim kadın kilo aldı yok efendim dogum catlagı çözülemeyecek aşılamayack sorun değil ihanet etmek kalleşliktir ya adam gibi sorunları çöz ya da boşan böyle karaktersizlik olmaz evdeki yemek yapsin ütü yapsin kahrıni çeksin onu kullan başkalarıyla zevk üstüne zevk yaşa olmaz o iş
Yani sorunun trol olma ihtimali var ama cevabı gercekten böyle düşunen kadınlar olduğunu baz alarak yaptim ya da çok eşliligi aldatmayi normal gören erkeklere cevap olarakda yazdim açıkcası
Amaaan, bize koca mı yok kııız! Eeeeey @soran Anjelina bile aldatıldı şu dünyada, o salmaktan değil gevşek erkekten kaynaklı... Eğer çok eşlilik istiyorlarsa evlenmeyip sağda solda karılarla grup yapabilirler... He evdekini de ısrarla boşamayıp ilgisiz alakasız bırakırlarsa finalde karısını Ahmet'le basarsa üzülmesinler ya da cinnet geçirip erkeklik onurum zedelendi diye karıyı bıçaklamasınlar... Ne ekersen onu biçersin demişler!
Yok Beee Evli arkadaşlarım var kiminin gözü dışarı da Kimin gözü de Sadece eşin de Karakter meselesi Genelde Kızların peşinde koşanlar Doyumsuz oluyor Size de onlarla birlikte oluyorsunuz Neticede aslın da bilmeden Kendi kendinizin Başını yakmış oluyorsunuz 😃
Kadının kendini saldığı doğru ama bu erkeğin kendini salmadigi anlamına gelmiyor. Kuzenim taş gibi çocuktu nişanlandı diyorum ne oldu sana böyle bir tipin kaydı sen böyle değildin. Aman beni kim ne yapacak alan aldi dedi. Yani tek kadınlar degil iki tarafta salıyor g*ot gobek salıyorlar. Yani diyeceğim şu ki; Orsplk beyindedir, cinsiyet tanımaz.
haklısın diloş bence bunun sebebi kadınların kendilerini vazgeçilmez sanması ve erkeğine çokda iyi davranmaması tabi erkeklerde çok iyi değiller erkeklerde biyolojik olarak çok eşlilğe uygunlukta var... çok sikintili bir süreç ama aradaki koca karılık ilişkisi ileri düzey bir dostluğa evrilirse zaten ne erkek nede kadın ayrılığı düşünür
Aldatma konusuna katılmıyorum ama kadınında bir çok kadının da erkeğinde evlendikten sonra kendini bakım açısından bıraktığı kesin çevremde gördüm yanı ama şunu unutmamak kazım biz erkekler çabuk kanarız kadının kadınlığıdır erkeği Eve bağlayan !!! 😀
Ben böyle düşünmüyorum.. esim baska kadınları da güzel bulabilir benimle evli olduktan sonra.. yeri geldiginde konuşabilir veya hafif flörtlesebilir de.. neden diye sorarsan erkeğe cok fazla bekar hayatini özletmeyeceksin.. özgür bırakmak lazım biraz ne kadar baski uygularsan o kadar kacar senden
Bu çok yersiz bir görüş. Asla desteklemem. Öyle bir anlatmışsın ki sanki evli erkekler 7-24 ayna önünde peelingli bakım yapıyor! Asla yapmazlar. Sadece kadına yüklemek saçma, çok eşlilik diye birşey de yok ayrıca hangi dünyada yaşıyorsunuz bilemem. Evlilik kimseye zorunlu kılınmamış evlilikte de göz başka yere kayarsa o evlilik bitmelidir. Sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca bir bayan olarak şu gözü kayan erkeklere de hak vermezseniz çok sevinirim.
Kadınlarda eski kocalarının yakışıklılıklarını arasınlar o zaman saçları azıcık dökülünce veya kilo alınca, maddi durumu kötüleşince başka adamlarla takılsınlar.
Güzel bir bakış açınız var ama unuttuğunuz iki nokta var. 1 Kadınlar kadar erkeklerde salıyor göbek falan yapıyoruz kılık kıyafete dikkat etmiyoruz ( bende ezelden beri var) 2 Kadın erkek eşitliği diyoruz bir erkek iki veya üç eş alacaksa ve eşitsek kadında aynı talepte buluna bilir. Ben olaya iki taraflı bakıyorum ve bana sizin dediğiz mantıklı gelmiyor. Bir karşıt görüş varsa bilmek müzakere etmek isterim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerin hormonlari tek eşli olmaya musait degildir... doga erkeğin sadece alfa olanlarina diziye yaklasma hakki verir diğerleri avucunu yalar. Doga kanunu bu. Bal boyle olunca güçlü erkek tum disileri alir. Doga bunu söyler. Dişiler ise üreme kapasitesi sinirli oldugu için tüm disilere ihtiyaç duyar doğa... fark ettiyseniz hep erkekler dişiler için kavga eder.
islam dininde 4 eş diyor. diğer taraftan neden bir kadına bağlı kalayım ki? bir de geçmişte aldatan kadınlar görüdkten sonra neden ben yaşaamyım ki? kime ne yani? beden benim. istediğimle istediğim gibi kullanırım. sonuçta kadının bedeni kadına erkeğin bedeni de erkeğe ait değil mi? yasal olarak böyle. tercih benim evli olmak demek tek kadınla birlikte oalcağın anlamına gelemez.
Woow, evet. Mantıklı. Sırf karısı bakımsız diye önüne gelenle birlikte olabilmeli tabii ki, neticede o özgür bir erkek ve burası da özgür bir toplum/ ülke. Hepimiz sapına kadar özgürüz.
bu çok eşlilik olmuyorki, tek eşli aldatmaya giriyor... çok eşlilik aynı anda birden fazla kişiyle olur 2 erkek tek kadın ya da tam tersi en az kişi sayisi...
Vasopressin bezi hakkında yapılan deneyleri okumanızı tavsiye ederim. Ben sadece erkekler değil kadınların da tek eşli olmakta zorlandıklarını düşünüyorum. İnsanların tek eşli olmalarının biyolojik yapılarına aykırı olduğunu söyleyen bir çok kaynak da mevcuttur. Tabi bu herkes için geçerli olmaya bilir ama soru bir genelleme içeriyorsa genelleme ile cevap vermek yanlış gelmedi.
Aldatılan kadınların çoğu çok güzel kadınlar. Bu kadının görünüşünden değil erkeğin karaktersizliğinden ve senin gibilerin de bu karaktersizlerle iş birliği yapmasından kaynaklanıyor.
İslam da 4 e kadar izin var, ama hepsine aynı davranmak zorundasın en ufak bir adaletsizlikte kul hakkına girersin. Çok masraflı bu ayrıca istekleriniz hiç bitmiyor ki :D
Bence insan güzellik ve yakıșıklılığa bakarak evlenmemeli. Karşıdaki kişiyi iyice tanıdıktan huyunu suyunu iyice öğrendikten sonra evlenmeli ve ben çok eşli evliliğe karşıyım o ne öyle ya evlilik iki kişi arasında olmalı
Şimdi erkekler dersen herkesi kapsar bence bu yanlışı bırakalım artık. Benim tek eşiliklten ya da tek sevgililikten bir zorum yok. Aksine bunu isteyen biriyim. Bu benim fikrim düşüncem ee erkek olduğum agöre. Demek ki her erkek böyle değil.
Ya neden Allah için erkeklerin hakkı değil mi 4 kadın almak, yazık ediyorsunuz gül gibi adamlara 4584375384 tane karıları olması lazım yani. Boş ol boş ol diyerek de boşanalım çok pratik olur o kadar karıyı boşamaya kim uğraşsın.
Şu kafadalar her gün aynı yemek yenmez Doğru yemeği bulamıyorlar farklılarına gözü düşüyor ben sevdiğim doğru yemeği her gün yerim yemekten kastım partner
Ya bak bence en zararlı madde insanın yalanları o yüzden umrumda değil sigaranın zararları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni kaç tane kız ile beraber idare etmek isterdim biliyor musun? Tam istediğin anda diğerine gidecem tam orgazm yaşayayım derken başkasına çak***m. Ne güzel olur değil mi?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin kocan çok şanslı desene. Umarım 3 tane sana arkadaş getirir. Yalnız da kalmazsın.
Benim kocam ise bu konuda çok şanssız. Çünkü evlilik akdine nikahın düşme hususlarına bunu ekleyeceğim.
Eşlerin kendine bakması, salmaması, önemsemesi, biribirine bağlı olmasını sağlaması ile ilgili. İlgisizlik dışa yöneltir erkekte de , kadında da. Her iki tarafında kusuru vardır bana göre.
Çok haklısın. Yorumları çok kafaya takma. Islam'ın helal kıldığı birşey sonuçta. İslam garip başladı garip (kimsesiz) bitiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer bende başkası ile takılabileceksem o da ses etmeyecekse bend ebaska kadınlarla olmasına ses etmem ama ben istedigimle yatarım sende evde anca beni beklersin derse yol veririm öyle çifte standart olmaz