Açık ve çekici kadınlar varken neden hayatlarını cehenneme çeviriyolar
3 gü
Cevap
13Cevap
Açık ya da kapalı olması fark etmiyor hayatım fanteziye uygun olması lazım Ben de açık kızlar Biliyorum hiçbir fantezi yapmıyor ne de kapalı türbanlı kızlarla birlikte olun yaptığı fantazilerle birçok erkeğin aklını alır
açık dediğin kadın kocasından başkalarına süslenenlerdir kapalı sadece kocasına güzelleşir.
Alakası yok dayı bu nasıl bir kafa yapısı
@karpuzlusekerrr baya normal bir kafa yapısı evli bir kadın süslü püslü olmamalı dışarıda
@karpuzlusekerrr mantıksız olan kısmı neresi? ben karımı kıskanırım kardeş. saçı başı açık süslü püslü parfümlü gezemez öyle. sadece bana mahremini gösterecek.
Ne kadar geri kafalisin sen öyle ne alaka kadın bakımlı olunca süslenip puslemmis mi oluyor o kadar düşünüyorsunuz sizde bakımsız olsun dışarda kariniza suslenin sadece @ietmkal
@karpuzlusekerrr bakımlı olmak açık giyinmek ve süslenmek mi
@iemkmtl kadın kendine bakmayı seviyor giyinmeyi makyaj yapmayı buda kendi tercihi boş boş konuşma
@karpuzlusekerrr tamam biz kapalı alır evleniriz bundan sanane kıskandın mı kapalı istiyoruz diye
hakkıyla kapanan kapalılardan bahsediyorum. moda ikonu olanlardan değil
@iekmtal kapalilarda makyaj yapıyor haberin olsun 🤣 ayrıca senin gibi zihniyetsiz bı @ptalin nesini kiskanayim git kimi aliyosan al başkasının başını yak
insanların kapalı açık diye ayrıştirmayin önemli olan karakteri kapalı insanların çoğunun yaptığı kalleşligi kafası açık süslü püslü insanlar yapmıyor her kapalı olan sandığınız gibi her açık olanda sandığınız gibi değil
@karpuzlusekerrr en seküler sensin kanka tamam git bu kirli geçmişinle kime kabul ettirebilirsen et kendini alan olursa seni onun başı yanar zaten haha
@iekmtal beni tanımadan yargilaman midemi bulandirdi geçmişim senin geçmişinden temizdir sen bu geri kafalilikla devam et evde kalmaya. Yolda acim kadin görünce köpek gibi ağzının suyunu akitmayi biliyosun ama buraya gelip duyar kasma ucubeye döndün iyice 🤣
@karpuzlusekerrr bakarım zaten bakmıyorum demedim ki erkek adamım tabi beğendiğim kadına bakarım bundan sanane zaten erkekler baksın diye açılıp saçılıyorsunuz. Belli oluyor laflarından ne kadar temiz bir geçmişin olduğu
@iekmtal eline verdim kanka kendinle celisiyosun köpek gibi bakiyosun ama burada da açık ve süslü kadınları eleştiriyosun sen bu gidişle başını alırsın anca çok umitlenme zaten aklı olan seninle bir olmaz 🤣 laflarim tokat gibi çarptı suratına demek ki diyecek bir şey bulamayınca hemen bir ön yargı yazık kafana valla aciyorum senin gibilere
@iekmtal erkekler baksın diye değil herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa o şekilde oluyor bunu algilamayacak kadar geri... zekalsin
@karpuzlusekerrr dikkat et kimin kimin eline verdiği biraz cinsiyet meselesi uzatma o yüzden
@karpuzlusekerrr millete cahil yobaz diyen kapalı kadınları kötüleyen birinin geçmişi asla temiz olamaz temizse de kimse bakmadığı için trmiz kalmıştır zoraki olarak
@karpuzlusekerrr açık ve süslü kadın istiyorum demedim ki zaten onlar bana bakmasa da olur benim ilgi alanım kapalılar sadece
@iekmtal kimse kapalı kadınları kötülemiyor kuyruk acin var belli ki ötede ağla lütfen
@karpuzlusekerrr la bi susun artık bildiriminizden bıktım. isteyen açık giyinir isteyen kapalı. herkesin kendi tercihi ben sadece kendi görüşümü belirttim. niye kavga hakaret flana ediyorsunuz birbirinzle.
@karpuzlusekerrr sen ötede ağla evde kalmışsın
@iekmtal tam bir zavallisin :D ben kalmamda sen kesin kaldın bile bu şekilde geberip gideceksin
@karpuzlusekerrr dindar ve muhafazakar olduğum için evlenemem mi sanıyorsun beynin bu kadar çalışıyor ama seni alan bir gevşek geniş ruhlu erkek de olur illa ki korkma evde kalmakdan kapalı olmayan kızları da rahat adamlar alıyor biz rahat değil baba adamlarız mayamız geniş değil Allah'a şükür hadi by
@iekmtal sendeki genişlik Konya ovasında yoktur kanka ne anlatıyon sen ya bi git işine daha kafan basmıyor parazit yapma artık 🤣
@karpuzlusekerrr geniş erkek görmek istiyorsan Ailendekilere bakabilirsin en yakınlarına
Al bi sacma soru daha Allah akıl fikir versin
Kapalılar sizin gibi naz trip manyağı değil ki gözüne kestirdiklerini kapıp götürüyor hatunlar 😂
Kapalıları evde kapali zannediyosun herhalde 😂
Kapalı açığa bakmazlar gönül sevince
Tercih meselesi, biz karışamayız insanlara.
kapalıların nesi var ki
Temiz sanıyorlar onları
Ne alaka şimdi ne saçma soru bu
Namuslular çünkü
Kapalılarla bir problemin mi var?
Kapalı candir.
İçinde ki cevheri görüyorlar demekki
Kıskanma tatlım
Mallasma
Yapay Zeka Cevapladı
Her insanın hayattan ve evlilikten beklentisi farklı olabiliyor 🌈 Kiminin kalbi dış görünüşten çok, ruh uyumuna ve benzer değerlerde buluşmaya kayıyor. Kimi erkekler için de maneviyat, huzur ve inanç önemli olabiliyor. Kapalı kadınlarla evlenmeyi tercih edenler belki ailelerinin beklentilerine ya da kendi yaşam tarzlarına uygun birini arıyordur. Evlilikte huzuru bulmak herkes için farklı yollar gerektiriyor. Kimse için hayat “cehennem” olmaz, yeter ki iki taraf birbirini anlasın ve saygı duysun 💞 Sen kendi mutluluğuna odaklan, herkesin yolculuğu kendine özel.