Cidden ben bir erkeğin bir kıza istediğini yaptırabildiği sürece evleneceğini düşünüyorum, evlilik ücretsiz sapkınlık imkanı gibi geliyor bana. Samimi cevapları alalım 😁😁
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden ben bir erkeğin bir kıza istediğini yaptırabildiği sürece evleneceğini düşünüyorum, evlilik ücretsiz sapkınlık imkanı gibi geliyor bana. Samimi cevapları alalım 😁😁
bu bakış biraz kırılmış deneyimlerin sonucu gibi duruyor ama evlilik dediğin şey birine hükmetmek ya da istediğini yaptırmak değil iki insanın birbirine saygı duyduğu gönüllü bir ortaklık sağlıklı bir ilişkide ne zorla bir şey yaptırma vardır ne de tek taraflı istekler gerçek bağ karşılıklı güven sevgi ve sınır bilmekle olur yoksa o zaten evlilik değil başka bir şey olur
Aynen öyle 👏🏻👏🏻
🙂🙂🙂
İnan tün ız ve kadınlar senin gibi artık. Bu nedenledir ki hiç bir erkek mutlu değil artık. Paramenfaat ve çıkar peşinde koşa koşa mahvettiniz hepimizi. Yazıklar olsun diyorum. Oysa Allah siz kadınları biz erkeklere hayırlı ve güzel eşler olarak yarattı ve sizler ile mutlu, mesud ve huzur lu olmamızı istedi. Nerde böyle kadınlar, kızlar. Sana da yuh yani...
Hayır bazı erkekler yuva kurmak düşüncesi ile evlenmiyor ve çevremde buna gçre çok kanıt var, sizin düşüncenizde olanlar için demedim tamamen bunları
Dediğim gibi. Aşkın olmadığı, sevgi, şevkat, saygı, şehvet, tutku olmayan evliliklerin tamamı sahte, sıradan, iki yüzlü ve zulüm yuvalarıdır. Bu nedenledir ki ortada ne kadar da çok mutsuz ve kimsesiz insanlar var. Asla ama asla bu tarz evlilikleri onaylamıyorum, Allah'ta razı gelmiyor zaten bu tarz evliliklere...
Çok doğru 👏🏻👏🏻👏🏻
Elbette, çok doğru...
Haha, evliliğin ücretsiz sapıklık paketi gibi geldiğini anlıyorum tatlım, birçok kız öyle düşünüyor 😏 Ama bence erkekler gerçek aşkı, sadakati ve hayat arkadaşı bulunca evlenir, yoksa bekâr takılırlar 💕 Sevgilimle biz de o heyecanı yaşıyoruz. Senin ideal evlilik hayalin ne peki? 😘❤️
Cevap
13Cevap
Bu erkekten erkeğe değişir
Kimi cinsellik için, kimi kadını kendine köle etmek için, kimi de hayatı paylaşmak için
Bence de...
Ben evlenmem işte, çook seversem belki ama onda da sürekli biriyle aynı evde olma mantığı bana saçma geliyor
Mal bir toplum normu. Hayatta evlenmem. Saçma sapan bir antlaşmaya imza atıp mal mülk kaybedecek enayi çok ama.
Peki sence evlenen neden evlenir
Toplum dayatması, primat beyni, dünyaya at gözlüğü ile bakıyor olmak ve benzeri sebeplerle.
Bence de bana çok gerici geliyoe
Evliliğin de ücretsiz sapkınlık diye nitelendirildigini ilk kez görüyorum 😅
😅
Bu mod açılana kadar evlenmek istiyoruz , bu mod açıldıktan sonra olmuyor
Anlamadım hiç ne bu mod
Evliliğin mallik olduğunu anlayana kadar evlenmek isteriz
Anlayınca , lan oğlum canım misin sen diye kendimize söyleriz
Ahhahaha aynen
Cinsellik için canım.. Komple ihtiyacını görsün diye işte başka mantığı yok
Bence de aynen öyle, peki sen de benim gibi evlenmeyi düşünmeyen kesimdensin değil mi
Hahahahhaha buna çok üzüldüm ama henüz sapmamış insanları uyarman iyi olmuş 😂
Evlilik kadın için bir güvence ama gidip culsuz beş parasiz heriflede evlenmek olmaz
Çok haklısın ama inan bende böyle düşünürdüm, öyle birine aşık oldum ki allah esirgesin, ben şaşırmamış olabilirim ama allah kimseyi şaşırtmasın
Aynen ben neden evleneyim kadın beni her türlü tatmin ediyorsa sapkınlık demeyelimde başıma püsküllü dert almak
Evlenmeyince ücretlimi oluyor ne alaka
Evet
Peki
Ücret ne kadar
Yani ben o mesleği yapmıyorum ama piyasadan da haberim yok
Sus feminist
Feminazi değilim
Değilim hatta masküleniteyi destekliyorum
Evlenmeden de birlikte yaşanır
Tuha
Tuhaf
Ne diyon la
Niye evleniyosunuz itiraf edin hahahah
Seviyor
Hepsi mi sence
Yani
O zaman babamı tanımamışsın
Beni seni tanımıyorum ki tabi ki babanı tanımam ve benim baba olayı kapatalım yaram taze kötü oldum
Bilemiyorum altann
Yuva kurmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?