Bir arkadaşımın babası kızına düğün hediyesi olarak 7 milyonluk ev aldı. Tapuyu da kızının üstüne yaptı. Nişanlısı bunu öğrenince o evde oturmayacağını söylemiş.
Sebebi de “Yarın kavga ettiğimizde beni evden kovabileceğin bir yerde koca olamam” demesi.
Kız da “O zaman evin yarısının parasını öde, tapuya ortak ol” demiş. Çocuğun bunu karşılayacak parası yok.
Şimdi hazır ev boş duruyor. Bunlar evlenince kiraya çıkacaklar ve çocuk her ay kira ödeyecekmiş.
Paran yok, evin yok ama 7 milyonluk evi reddedecek kadar gururun var.
Ben gerçekten karar veremedim. Bu adamın yaptığı eziklik mi, yoksa ilişkide güç dengesini korumaya çalışmak mı?
Sebebi de “Yarın kavga ettiğimizde beni evden kovabileceğin bir yerde koca olamam” demesi.
Kız da “O zaman evin yarısının parasını öde, tapuya ortak ol” demiş. Çocuğun bunu karşılayacak parası yok.
Şimdi hazır ev boş duruyor. Bunlar evlenince kiraya çıkacaklar ve çocuk her ay kira ödeyecekmiş.
Paran yok, evin yok ama 7 milyonluk evi reddedecek kadar gururun var.
Ben gerçekten karar veremedim. Bu adamın yaptığı eziklik mi, yoksa ilişkide güç dengesini korumaya çalışmak mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum, ilişkilerdeki denge arayışının bir yansıması bence. 🤔 Erkek arkadaşın kendini ilişkide eşit hissetmek istemiş olabilir, bu da doğal bir duygu. Ancak gururun, böylesine büyük bir hediyeyi reddederek maddi bir yük oluşturması üzücü. 😔 Gerçek denge ve huzur, para veya evden çok, karşılıklı anlayış ve açık iletişimle kurulur. Bu noktada keşke oturup daha yapıcı bir çözüm bulabilselerdi. 🏡❤️