Kocamla dün bir tartışma yaşadık kendi kardeşlerini meslegimize dahil etmek istiyor fakat onlarda çaba yok 1 senedir bedava maaş veriyoruz neyse kavga ettik bu konudan ve ben ona o bana şiddet gösterdi o ilk kez çok agır gösterdi bagırmamı bahane ederek.. sonrasında annesi geldi falan neyse barıştık. Aradan yarım saat geçti geçmedi ablası grldi bana saldırmaya başlafı kapıdan içeri girer girmez bagırmaya başladı sonra bana vurdu ve baya sert bende ona vurdum yani kendimi korumaya calıstım diyelim birdaha vurdu heryerim mosmor ve tırnak izleri var şuanda.. bana seni boşatıcam kızım senin işin burada yok artık dedi bittin sen senden kocanın midesi bulandı artık dedi. Sanki bacım gibi. Ve kendi yüzünden eşim ceza yatmış..
bir çocugum var artık kaldıramıyorum 2 gündür istemsiz aglıyorum aynaya bakıp yaraları görünce içime ateş düştü değiminin anlamını ögrendim.. 5 kardeşler ve hepsi bana psikolojik baskı yapıyor şu an bagırdıgım için beni dövmüşler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Grup gibi yerlerden sürekli bir laf sokuyorlar ve kocam onları susturmuyor. Akşam acıdan yatamıyorum ve kocam az bagırsaydın diyor. Gittim ablası için darp raporu aldım hastaneden olayı anlattım şikayetçi olmadım. Bir kez daha böyle bir şey yaşarsam direk davada kullanırım diye. Birkez daha olursa inanın kalmam burada 5 dk bile. Cocugumu alıp giderim sesimi bile çıkartmam kavga etmem. Bana yaşattıklarının aynısını yaşamalarını temenni ediyorum hepsi eşime yalakalık yapıyor şusn abim canım abim ne çektigini biz görüyoruz gibi bu bi örnek birsürü farklı şey var hiç kimsem yok ve buraya yazmak istedim ne yapmam gerekiyor bana yardım edin? Not : ben meslegi çok iyi olan başarılı bir kadınım kendime şiddeti asla yakıştırmıyorum bu ilk ve sadece çocugum için buraya katlanıyorum)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer