Kız arkadaşım bana vurdu ve aşağıladı ne yapmalıyım küsmekte haklı mıyım?

Mutfakta birlikte yemek hazırlıyorduk, ben yemeğin sosunu hazırlarken karıştırmaya çok üşendim, hızlı olsun diye blender kullandım ve mutfağın her yeri battı, bana çok kızdı, bir anda aynı anda işte sıçrayınca o an görmesiyle sinirlenip oflayarak yanağıma o tokat atması bir oldu ama çok sertti, kimi zaman vurur ama bu seferki çok acıttı, kuvvetli vurdu, çok canım yandı, çaresiz hissettim, sonra “s4l4k mısın, bu kadar tembel bir geriz3k4alı olamazsın ya, her yeri mahvettin ne aptal bir şeysin sen” deyip beni küçük düşürdü, sindirilmiş gibi hissettim ben çocuk gibi hissettim o an hiçbir şey yapamadım, zaten çok hızlıydı ama farkında olsam da kendimi savunamıyorum, hep böyle oluyor, ne yapacağım artık, çok yoruldum, kendimi savunamıyorum çünkü fiziksel olarak benden büyük ve voleybolcu, kas gücü de var, boyu 197, ben 183 olmama rağmen küçük kalıyorum, sinirlendiğinde, kızdığında vuruyor bana, kendimi savunmaya gücüm yetmiyor, eli çok ağır, lütfen dalga geçmeyin, fikir verin, onu çok seviyorum

Güncellemeler
2 gü
Küstüğüm için zorbalık ediyor az bile yaptığını mutfağı mahvettiğimi bir de zırlamamın daha da sinir bozucu olduğunu söylüyor 3 aydır birlikte yaşıyoruz önceden böyle değildi eve çıkınca böyle tahamülsüz biri oldu ben ne yapıcam
Kız arkadaşım bana vurdu ve aşağıladı ne yapmalıyım küsmekte haklı mıyım?