Bir de bazı kişilerde karşıdaki kişinin fiziksel özelliği ile dalga geçme alışkanlığı var. Erkek ortamında kadınların tipi üzerinden dalga geçenler var, kadınlarda ise erkeğin yaklaşımı ile dalga geçenler varmış.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de bazı kişilerde karşıdaki kişinin fiziksel özelliği ile dalga geçme alışkanlığı var. Erkek ortamında kadınların tipi üzerinden dalga geçenler var, kadınlarda ise erkeğin yaklaşımı ile dalga geçenler varmış.
Kendimden örnek vereyim kadının karakterine göre değişiyor 32 yaşındayım bekarım bu yaşıma kadar bir kadın tarafından ilgi görmedim hoşlanılmadım beğenilmedim sevilmedim elime kız eli değmedi her neyse bu süre zarfında nadirde olsa flörtüm oldu inan ki kimseye zararım yok hakaret etmem ağzımdan kötü söz bile çıkmamıştır insanların kusurlarını yüzüne vurmam aşağılamam ama kadınlar gerçekten çok acımasızlar bana "arkadaş olacaksak konuş yoksa ciddi düşünmem aynada hiç kendine baktın mı sana mı kaldım", "kusura bakma acıdım diye konuştum ama elektrik alamadım ısınamadım tipin kriterlerime uymuyor", "sen kendine hiç baktın mı bu kız beni kabul eder mi sandın bana kimler yazıyor biliyor musun yanından geçemezsin", "Allah affetsin midem bulandı bunu üzülerek söylüyorum sohbetin çok güzel ama kriterlerime uyumuyorsun keşke daha yakışıklı boyun uzun olsaydı", "anne mantık evliliği istedim ama çok çirkin işi gücü var ama ben yaşayamam bir ömür" hani bunları uzatabilirim kardeşim sadece aklımda kalanlar bunlar çoğu erkek arkadaş var konuştuğu kızlara alay eden ya da aşağılayan bir şey görmedim bazen kız yazıyor istediğini alamadığı zaman çirkefleşip hakaret edip engel atıyor arkadaş sinirleniyor kadınlar bence bu konuda çok saygısız ve anlayışsız vicdanları gerçekten yok hem istediği beğendiği erkekleri elde edemeyince küfür hakaret ediyorlar hemde onlara ilgi gösteren konuşmaya çalışan insanları aşağılıyorlar dış görünüşten
Dış görünüş şöyle kardeşim 170 boyum var kendime güzel kıyafetler alıyorum giyiniyorum son dönemde sporla uğraşıyorum öyle profesyonel bir vucudum yok ama gözle görülür bir fark var daha da geliştireceğim saçlarım neredeyse dökülmek üzere ve yüzüm çirkin başka bir kusurum yok karakter sahibi inançlı bir insanım ama mideleri bulanıyor öyle diyorlar ama gerçekten aynada birde kendilerine ne olur baksınlar çok ağır şeyler işittim bu yaşıma kadar ama bir kez olsun bir şey söylemedim herkes kendisine yakışanı yapar derler ya demek ki onlara yakışan oymuş
Ben bugüne kadar reddedemedim çünkü red edecek bir imkanım olmadı 😄 ama red etmezdim o kadar ihtiyacım var ki bir hayat arkadaşına ama olmuyor maalesef
Bir insanı reddederken ne kırıcı bir sertliği ne de belirsizliğe yol açacak sahte bir yumuşaklığı seçerim; benim tercihim net ama her zaman nazik olmaktır. Çünkü karşımdaki insanın duyguları ne olursa olsun, her insan sırf varlığıyla bir değeri hak eder ve en nihayetinde kullandığımız üslup, karşımızdakinden ziyade bizim kendi karakterimizin yansımasıdır
Teşekkür ederim güzel kalpli insan
Sorunuz için ben teşekkür ederim farkındalığımızı ve bakış açımızı geliştirmemize yardımcı olan bir soru olmuş 🌸
Yüz yüze ilgisinin olduğuna farkettigim birine ilgi duymuyorsam zaten bakislarimla hareketlerimle ona bunu belli ederim onun haricinde sosyal medyadan yazanlara falan çoğunlukla cevap vermiyorum. ya da engelliyorum bazende dm yi kapatıyorum
Cevap için teşekkür ederim
Valla bu aralar bi tane takık var sinirimi bozuyor nereye gitsem karşıma çıkıyor gözlerini de üzerimden çekmiyor bugün kapıda az daha çarpışıyorduk içimden küfür ettim az kaldı bakalım
Öyle vakaları demiyorum ya. Normal arkadaştınız yavaş yavaş yakınlaştı ve en sonunda hislerini söyledi çıkma teklif etti. Bugüne kadar arkadaş gördüğüm birisinden böyle teklif gelince şaşırıp terslediğiniz oldu mu?
Gurur yapmıştır ya da stalklamamak için yapmıştır. Yoksa insan merak eder.
Belkide gördükçe o daha da üzülür diye yapmıştır. Ama bence takıntılı olmaktansa engellesin daha iyi benim düşünceme göre.
Canım benim, bence birini reddederken her zaman nazik ve anlayışlı olmak çok değerli. Karşıdaki insanın duygularına empatiyle yaklaşmak, onun kalbini kırmadan kendi sınırlarımızı çizmek en doğrusu. ✨ İnsanların fiziksel özellikleriyle veya yaklaşımlarıyla dalga geçmek ise asla kabul edilemez bir davranış. Unutma, herkes saygıyı hak eder ve nezaket her zaman iyileştirir. Kalpler kırılmasın! 💕
Cevap
1Cevap
Sevgili isteniyorum takılmak benlik değil diyorum direkt
Dürüst insansın
Bir kişi red alınca curkinlesiyorsa. Red edenin ne kadar haklı olduğunu gosterir
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?