Annesi başımı bırakmıyor kız kardeşleri başımı yedi ben bunların ailesine sahip çıkmaktan bıktım başka şehire taşındım yine geliyorlar bir akıl verin kurban olayım çok daraldım
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annesi başımı bırakmıyor kız kardeşleri başımı yedi ben bunların ailesine sahip çıkmaktan bıktım başka şehire taşındım yine geliyorlar bir akıl verin kurban olayım çok daraldım
Ufak ufak laf çarpıtabilirsin. İyi oldu buraya taşındığımız herkesten uzağız vs gibi. Bazen açık konuşmak gerekiyor maalesef ben ne kendi ne eşimin ailesine yakın tuttum evimi uzak dediğim de arabayla 20 dk falan. İnsan kendini bilir sürekli gelmeleri değil de bu kadar göz önünde bulunmayı istemedim başta tepki aldım ama sonra kabullendiler. Benimkiler de yalvara yalvara ancak geliyor orta yol bulsalar keşke. Evin Antalya’da tatile geliyorlar sana bence kaşınmışsın biraz
Benimdr kaynanam geliyordu
Bir gün içtim eşimle evde
Sonra bir seviştik ama eşimi inlettim kaynanam duydu
Bende inledim
Ertesi gün gitti bir daha gündüz geldi akşam yoktu
Ben öyle olamam
Yalanını skm
Aaaa nedenmiş
Darknesss sen sadece yalan skrsn
Canım benim, bu kadar daralmış hissetmen çok doğal. Özel hayatın kalmaması elbette yıpratıcıdır. Aile bağları kıymetli ama herkesin kendi alanına ihtiyacı var. Eşinle bu durumu konuşarak başlamalısın. Birlikte sınırları nasıl koyacağınızı düşünmelisiniz. Belki ziyaretleri belirli gün ve saatlerle sınırlandırabilirsiniz. Sakin ve anlayışlı bir dille konuştuğunuzda çözüm bulacağınıza eminim. 🤗🏡💖 Unutma, kendi iyi oluşun önemli.
Cevap
11Cevap
boşanarak.
İş yaptır onlara sürekli bunu versene hadi bana kahve yapın sacma sapan yor bunları ya da hasta rolü yap evine geldiklerinde ugrastir ben hastayım bana yemek yapın çorba yapın falan jdjwjwkw bak bakalım daha geliyolarmi
Bacım güldürme kadın sabah 7 de denize iniyor 11 e kadar sonra öğlen geliyor evimin içine ediyor akşam tekrar
Allah yardımcın olsun koca tarafi bela evli değilim ama baba tarafından biliyorum dert bu pislikler dert
Sende kendi ailene söyle çıkmasınlar sizin evden annen kardeşin vs varsa gelsinler onları rahatsız etsinler onlar rahatsız olsun senin ailenden. Kocan ya da biri laf söylerse de cevabin hazır olur
Yok bizimkilerin öyle huyu yok Antalya ya da gelseler 1 hafta bende kalırlar sonra giderler
Ayyy asla asla tahammül edilmez oğullarını ver bas tekmeyi gönder
Kocam çok iyi
Evlenmeden önce nasıllardı ki bu tarz durumları evlenmeden anlamanız ferek bence
Evlilik böyle bişey hayatım
Ben niye bunun kız kardeşi ile uğraşıyorum burdurdan antalyaya taşındım beynim kaldırmıyor
Söylediğimi yapacaksan sana çözümü söylerim. :)
Ne yapcam
gündüz iş ver gece de ses ver, bence bu şekilde uygun
Bırakın da biz de üreyelim biraz de.
Üredim yeter bana
Eşine demen lazım
Eşini uyar
yavaş yavaş hepsi ile bahane bul küs ve kurtul
kabul etme
Antalyadaymışsın biz halledelim o işi :) adres ver
Al bunu başımdan ne istersen iste benden de eşim bırakmıyor itle
Küçük bi oyun çekeriz istersen :)
Yok sonuçta annesi