Eşimin ailesi yüzünden sürekli huzurumuz kaçıyor?

15 aydır evliyim yurt dışına gelin geldim eşim akrabam. Eşimin ailesi senelerce eşimle aramızı yapmak için uğraştı yapmadıkları şey kalmadı 5 yılın sonunda biz kendi isteğimizle evlendik hatta evlendikten sonra evlenmemiz için muska dahi yaptıklarını öğrendim. Çok istediler beni evlenince çok iyi anlaşıcaz sandım altlı üstlü oturmayıda kabul ettim o yüzden. ama evlendiğim ilk günden beri sürekli psikolojik şiddete uğradım sürekli onlara ve kayınlarıma yemek yapmak zorundaymışım gibi davrandılar sürekli onların hizmetini yapmamı istiyolar evimde bi kaç saat dinlensem hemen küsüyolar trip atıyolar aylardır evimde yemek yapıp yemiyorum eşimle başbaşa bi çay bile içemiyorum bunları bile çok görüyolar. Bunların üstüne birde kayınbabamdan yemediğim hakaret kalmadı sürekli kavga gürültüler ağzımı açıp hakkımı savunmaya çalışsam senin konuşmaya hakkın yok diyor. 4 aylık hamileyim ve artık bunların hiçbirini kaldıramıyorum eşimde hep arada kalıyo ailesine bişey söyleyemiyor herşeyi içine atıyor. Eşimle sürekli onlar yüzünden tartışıyorz bebeğime rağmen boşanmak geçiyor sürekli aklımdan. Napıcam bilmiyorum gerçekten. Bi kaç gündür gitmemeye çalışıyorum evlerine sürekli onlar tavır yapıyodu şimdi ben yapıyorum ama eşimde çok üzülüyor.

Eşimin ailesi yüzünden sürekli huzurumuz kaçıyor?