erkekler sözde biz öyleleriyle ciddi düşünmeyiz diyor ama ortamcı ve geçmişi şaibeli olan kızların hepsi evleniyor, evlenecek birilerini buluyor, bizde o şans yok
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler sözde biz öyleleriyle ciddi düşünmeyiz diyor ama ortamcı ve geçmişi şaibeli olan kızların hepsi evleniyor, evlenecek birilerini buluyor, bizde o şans yok
Cevap
9Cevap
Bizde aynı şeyi ortamcı ve geçmişi berbat 5 para etmez erkekler için düşünüyoruz. Ama mantıklı bir yanıtı yok henüz.
Varoş kızlar ortamci erkekleri beğenir yoksa bizim işimiz olmaz
Frontal lobu gelişmemiş aptallar için geçerli o söz
Al işte sonra erkekler o... bu sever diyince kızıyolar
Kabullenemiyolar
Çünkü sen evinde beklerken o kızlar birileri ile tanışıyor
Ben evimde beklemiyorum
Sözde erkekler hanımefendi bakire ister ama yirtik kızlarla tanisiyolar tuhafıma giden o
Sen evlenen her kızın bakire olduğunu mu sanıyorsun?
Bakire isteyenler başka, umursamayanlar başka. Hatta siyasi ve dini görüşleri de farklı oluyor bu kişilerin genelde.
Hayatında hiç kadın eli tutmamış, anasının kız fikirlerine bakan bir erkek tabi ki bakire olsun diyecek, kadınlardan illa çıkar ben kendimi sakladım diyem
Ya bunu biliyorum da komik olan bakire istiyoruz diyenlerin hepsi bakire olmayanlarla begenip evleniyo celiski bu
Çünkü görüş tercih zevk ve kafa olarak birbirlerine benziyorlar geçmişi sorun etmiyorlar
Ediyorum diyenlerde ortamci olmasına rağmen güzel cilveli diye kabul ediyo
Kıskanmak ne alaka
Burdan evlilik adamı aradığımı nerden çıkardın iyi misin ya
Samanlıkta iğne aramak seninkisi bol bol hayır dua et nasibini bekle anne babanın büyüklerinin sözünü dinle ve onlardan habersiz hiç kimseyle ne evlilik ne sevgili nede arkadaş olmak için konuşma görüşme kişisel ve özel bilgilerini paylaşma sakın para altın ve değerli eşya gönderme hayatını bitirirler hayat ve insanlar hiç masum değil çok acımasız
Mağarada yasamiyorum o kadar da sakin ol kanka ohekdbssknshs
Zeka seviyesi ayni erkeklerle evleniyorlar merak etme ortada kayip yok
Okumuş etmis adamlarda öyle ortamci finoları begeniyo ki
Ben düzgün hanımefendi kizlarin deger gorup sevildigine rastlamadım sadece makul olduğumuz için zoraki tercih ediyolar
Yoo mesela ben ve arkadaşlarım bakimliyiz susluyuz gezeriz ama ortamci yirtik olmadığımız için kimsenin ilgisini cekmiyoruz
Ya mesela bir ortamda rahat fazla sosyal açık saçık giyinmiş kızlara tüm ilgi kayiyo biz dis kapının dis mandali gibi kaliyoruz
Hayır her turlu İstanbul
Ortam dediğimde sınıf ve kampus ya
Erkekler düzgün kız ister doğrudur ama siz aşırı kasıntı olduğunuz için erkekler için sitres kaynağı yapıyorsunuz onlar ise daha yakın sıcak davranıyor durum bu
İyi sizde ilk günden sıcak davranan patlaklarla mutluluklar, bizde samimi sıcak olmasını biliriz ama nikah olmadan yakinlasamayiz yani hem düzgün istiyonuz hem sirnassin istiyonuz karar verin
Ne kadar kasinti olabiliriz en fazla yakinlasmayiz onun dışında gayet samimi sohbet edebiliriz yani sırf stres olmayin diye patlaklarla takılın madem
Benim çevrem de karı kız turist bol... millete yaptığın şeyler bana sökmez bunu bil önce... sıcaklık ilişki değildir karıştırma... erkekler sitres den kaçar patlak dediğiniz kızlar ise onları elde etmek için herşeyi yapar sizin gibi trip atmaz sürekli kendinden sogutmaz... siz fazla klâsik kaldınız ilişki yürütecek tecrübeye sahip değilsiniz asi yapınız var... evde nasibini beklersin bitti gitti aşk sevgi size göre değil... patlaklar ile evlenen insanlara sor yukarda patlak yazdığın şeyi ben bakarım patlak çatlak ile işim yok
Ne kadar yuzeysel bir insansın ya orsp değiliz diye klasik sıkıcı mi oluyoruz her insan sevgiyi hak eder sevilmek için illa enerjik maymun mu olmamız lazım bu kadar önyargılı bir yazıyı anca bir erkek yazardı zaten
Orp değil isen aşk sevgi peşinde koşma ozm sende... sanane milletin hayatından o onu yaptı erkekler patlak ile evleniyor... az analiz yürüt onlar veriyor ki seviliyor... herkesle bir olmak zorunda değilsin... benim etrafımda evlenmeyen kapalı kalmadı... yaşadığın şehir de sorun vardır... evlenmek için en ideal yer doğu dur düğüne gidersin talibin seni bulur... hem sevgilim olsun aşık olayım hem evleneyim aşk mı kaldı Sevgi mi kaldı bu zamanda sanıyorsun
Sadece orsplar mi seviliyo bu ne saçmalık ya
Taktı tatlım gece gece... sen anlamıyor musun kafan kalın galiba... erkek ile sevgili oldun erkek yakınlaşmak istedi sen yok dedin ilişki bitti verdin evlenmedi senle anladın... şu an ki sistem böyle sosyal çürüme var ülkede... doğu şehirleri direk evlenen düzgün kesimdir batı ya göre... bende diyorum ki bulamazsın... konuşur sun sonra yakınlaşmak ister yok diyince başkasına gider... doğu ise öyle değildir orada örf adet var
Anladım tamam dayi
Yaşım 22 teyze... etkileşim bile 0 sevgi peşinde koşuyorlar bu halleri ile
Yasin büyük sandım da ne alaka simdi yine aynı konuya girmeyelim
Bende seni aksi etrafa kötü enerji saçan... iletişim becerisi yetersiz biri olarak gördüm konuşman dan... ama sana teyze demedim çünkü sana göre kat kat tecrübeliyim... sen ilişki yapamazsın zaten yürümez
Bu diyaloglara göre haklı olabilirsin ama gercekte öyle bir insan olduğumu hiç sanmıyorum en aptal insan bile dengini bulup ilişki yurutebiliyo ne bu onyargi
Sen farkında değilsin ama çok takıntılısın... sende hata olmazsaydı çoktan biri bulmuştu seni öyle diyeyim hatalarını düzelt sorun kalmaz ortada
Çünkü adamlara veriyorlar
Bakire istiyoruz diyolar ama
Evlenmek için bakire istiyoruz diyolar
Erkekler de genişledi iyice.
Evet güzel olsun yeter diyip ortamci kizlarla evleniyolar
Efendi & Düzgün Erkekler'de Birisini Bulamıyor.
Duzgun yerde mi arıyorsun birde guzellige bakarsanız daha çok bulamazsiniz
erkekler sizi nerde bulacak peki 😅
Herhangi bir yer avm market sahil metro bile olur yani mesela biri düzgünce tanışmak istese şans veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda bazen dışarıdan gördüklerimizle gerçekler arasında farklar olabiliyor. 🌸 İnsanların evlilik kararlarını etkileyen çok fazla faktör var, sadece dışa dönük yaşam tarzı değil. Herkesin ilişki beklentileri ve uyum arayışı kendine özeldir. Belki de bu kişilerin kendilerine dair özgüvenleri ve sosyal becerileri, farklı şekillerde ilişki kurmalarını sağlıyor. 💖 Sen kendi değerlerini ve beklentilerini koru. ✨ Unutma, doğru insan doğru zamanda mutlaka seni bulur. 🕊️