140 kişiyi takip ediyorum az. Alakasız olur sanki ama çocuğun profili açık, hep düşüyor önüme
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Yeni bir aşk doğuyor gibi hadi hayırlısı. Ekle nolcak 37 yasındayım daha dün ilkokuldan 2 arkadaşım eklemiş kabul ettim.
Ahhjshd neden öyle düşündün ki. Arkadaşa atacağım
Soruyu sorma şeklinden sanki bir hoşlanış var gibi hissettim :D
Hahaha😅 yok yok hoşlantı değil. Önüme düşüyor sürekli, çok iyi yerlere gelmiş ikimizde başarılıydık ben iyi yere gelemedim maalesef sınavlara çalışıyorum sorar mı naptın neler yapıyorsun diye utanıyorum
Öğretmenler beni çok severdi o çocuğun yakın arkadaşları da beni kıskanırdı da o çocuk öyle şeylere takılmaz bence
Ama olursa iyi olur dimi :D Yabancı yok bak kimi kandırıyorsun ehuehue. Amaan yok diyorsan da yoktu yani canını sıkmak için falan itham etmiyorum sadece his :D İyi yerlere gelmiş ama öğrencilik hayatında da başarılıysa bir şey olmaz. Genelde kro olup tembel olup başarılı insanlardan daha iyi yerlere gelenlerin cahilce düşünceleri olur. Bana çok şey demişlerdir noldu okulun en iyilerindendin herkes seni severdi şimdi senin kat kat üstündeyim falan sklafnja
Pekiii 140 kişiyi takip ediyorum 10 erkek vardır toplam cidden yanlış anlamaz dimi ama yok anlamaz o gözle bakmadık birbirimize. Son saçma sorum sana😅
Evet evet gerçekten başarılı insanlar öyle olmuyor
Ama ben baya göz önündeyim sinir olmuş olabilir bana dkdkdkkf
Heheheh bir şey olmaz ya. Kendisinin de farklı düşüneceğini zannetmiyorum. Farz edelim ki boyle düşündü ve hatta seni irite edecek şekilde konusştu, ne kaybedeceksin ki? Bence ekle gitsin.
Sormaz bence zaten ekliyorum. O da geri takip etmese m’l olcam skskskd
Hİç bişey de olmazsın. İnsanız eski bir tanıdıkla denk gelip 2 sohetin belini kırmak amaçlı ileişime geçmişin, tutupta burnunu havalandıran kişi zaten cahilizmin başkentidir :D Senlik hiiiç bir durum yok (çiçek)
Seni öğretmenler övüyordu bir halt olamadın derse üzülürüm ama
Neyse daha da fazla uzatmıyorum teşekkürler
Yok demez. Kadınlar arasında çekememezlik vardır ya, erkekler arasında da boyle parayı bulanın hasetlik durumları olur. Bana o yüzden sorarlar. Sana karşı cins bunu sormaz. Zaten herkes bir yerlere gelemez. Çoğunlukla şans ve tanıdıklar faktörü girer araya. Dünyanın en iyi beyzbolcusu ol, beyzbolcu bir tanıdığın seni alıp birileriyle tanıstırıp beyzbolcu olmanı sağlamazsa bir anlamı kalmaz. Karmaşıp belki ama durum boyle Türkiye de zaten direkt bole :D Rica ediyorum her şey gonlunce olsun inş.
Bu saat oldu dönmedi alakasızdı zaten swksjdkjf
Çalısıyordur belkim. Bak sabah bende mesela trip yedim 20 sene once ki arkadaşımdan 1 hafta once istek atmıs ama yurt dısındaydım anca bugun gördüm. Net met paket yapmamıstım. Yani sunu diyorum bazıları çok etkin kullanmıyor sosyal medyayı bilemen...
Yok bu çocuk kullanıyor görüyordum :D neyse Story atarsa çıkarım ezik duruma düşcem ama
İnsanların ne düşündüğünü bu kadar takma kafana. Kimseyi gözünde büyütme kutsallaştırma hepimiz insanız. Hehueheu
Yine ben :D çocuk Story attı bana nasıl 13 14 yaşlarında bilendiyse geri takip etmedi çokta umrumdaydı çıkıyorum valla
hhahfash en azından denemedim demezsin aklında kalmaz boyle düşün. D
Olmaz
Ya ben başarılıydım o da öyleydi. İyi yerlere gelmiş görüyorum bana sormaz di neler yapıyorsun diye
Utanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, 22 yaşında ortaokuldan bir arkadaşını takip etmek hiç saçma değil ki! 🤷♀️ Eskiden tanıdığın biriyle sosyal medyadan yeniden bağlantı kurmak çok doğal bir şey. Belki de yıllar sonra hoş bir sohbet başlar kim bilir? 💬 İçinden geliyorsa neden yapmayasın? Hiç düşünme, ekle gitsin! 😊✨