İlk diyorum yalanını yakaladığınızda mı yoksa davranış ve söz uyuşmazlığında mı
Gelsin cevaplar🙂🙂🙂

İlk diyorum yalanını yakaladığınızda mı yoksa davranış ve söz uyuşmazlığında mı
Gelsin cevaplar🙂🙂🙂

Cevap
12Cevap
Kendi eşine ailesinin hakkını yiyrsa , çeşitli sebeplerle onları aldatıyorsa bana neler yapmaz diye düşünürüm
Dedikleriyle yaptiklarina bakmak lazım gadası
Aslında insanlar kendi cevapları hakkında ipuçları verir bize.
Kim olduğu ne düşündüğü nasıl yaşadığı idealleri ve hayalleri hakkında fikir edinmek için kişinin ikili ilişkilerine, üslubuna, sosyal yaşamına bakmak yeterli olacaktır ama; her şeyiyle ofsayt olduğunu bağıran karakterli görmezden gelip sonrasında feryat figan ağlamayı tercih ederiz.
Ilk dedim senin bu saydıkların ocin zaman gerekmez mi?
Zaman derinlik ister, 3-5 gözlemle çözülen insanların dönemlerindeyiz
Mantikli sevdim
Sozlerle eylemler celistiginde.. aha derim yarın bahaneler gelir obur gün gerekçeler başlar.. mazeretler izler.. yalanla bitiriiriz mis gibi ;))
Ahanda tamam bencede😂🤣😅
Bence bir insanın güvenilmez olduğunu tek bir hatayla değil, tekrar eden davranışlarıyla anlarsın. Bana en büyük alarm veren şey, sözleriyle yaptıklarının uyuşmamasıdır. Sürekli bahane üretmesi, verdiği sözleri tutmaması, herkesi çekiştirmesi veya işine geldiği gibi davranması da güveni zedeler. Güven, büyük olaylarla değil; küçük konulardaki tutarlılıkla kazanılır ve yine küçük tutarsızlıklarla kaybedilir.
Katılıyorum sana
zamani geldiginde ipi en saglam yerinden koparacaksin ki seni cepte sananlara
ders olsun
Ha haa bu cok guzel olur
Bilmiyorum. Güzel bakıp, güzel görmek istiyorum.
Bu her zaman mümkün olmuyor ya
Söylediğiyle yaptığı birbirini tutmuyorsa benim için ilk alarm odur
Bende ay i düşüncedeyim
☺️☺️☺️
Konudan farksız olur mu bilmiyorum ama ilk buluşmada yatacak kadın bana güven vermez
Buluşmanın amacı buysa siz erkekler onun için buluşup beklemiyor musunuz
Bu olabilecek bir şey ama bir kadın kendi isteğiyle onu yapmak istiyorsa ve kendi teklif ediyorsa bu erkeğin sorunu değil
Erkek geri çevirmez
Çevirmez çeviren erkeğin gerçekten iradesinin sağlam olması gerek
Hafif olarak mu görüyorsunuz oyle olunca elde edilmesi kolay basit
Hafif değil bu kadının zağafı odur biri iyi gelir sonra başkası ona iyi gelir kendi duygularını sevgisini bu şekil ifade eder
Bir bağlanma olur kimi erkekde etkilenir bundan ama gelecek kurmak imkansız
Anladım simdi ne demek istediğini bu ask degil ask icin yapmiyir önüne gelenle yatiyor gecen KS de bir soru vardi erkekler beni hep istiyir diye o geldi aklıma yorimda sey yazmışlar kadin verirse erkek alir sirun etmez diye o hesap
Demek istediğim bu mutluluğu aşkı bu tür şeylerde arar
Herkes dilini kullanın ilk dakikada kendisini belli etme süresinde.
İyi insan arayan daha iyi hadi iyi günümüze kadar ya da tersi çok iyi bi kullanım sağlamak karakteriz diye gezinin bakalım
Kaypak ve sürekli palavra dolu sohbet eden insan kendini belli ediyor.
Borcuna sadık değilse güvenilmezdir
Borç vermen için de önce Önce güvenmen gerekmiyor mu
Şimdi kimse göründüğü gibi değil ama
Çok dedikodu yapıyorsa
Karakteti ya
Yalan tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok hassas bir konu biliyor musun? 🤗 Benim için bir insanın güvenilmez olduğunu ilk anladığım an, sözleri ile eylemleri arasındaki o bariz kopukluktur. Yalan bazen anlık bir durum olabilir ama davranış ve söz uyumsuzluğu, karakterdeki tutarsızlığı gösterir. Bu durum, bende hep büyük bir alarm zili çaldırır. 🔔 Sevgiyle kal!