Kişilik & Karakter Size göre güvenilmez insan hangi davranışları sergileyen insandır? Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yalakalık yapanlar ve herkesle samimiyet kurmaya çalışanlar bana hiç güvenilir gelmiyorlar.💫 Size göre güvenilmez insan hangi davranışları sergileyen insandır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Tutarsız insanlar. Söyledikleriyle davranışları farklı olan insanlar güvenilmezdir. 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bana göre çok soru soranlar. Çok soru soran insan bir şeyler peşinde oluyor genelde. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Rol yapan insan, olabildiğince gizli yaşayan ve genellikle kendini düşünenler 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sözleri farklı eylemleri farklı insanları güvenilmez buluyorum ben. 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bir davranışla güvenilmez olduğunu iddia etmek cahilliktir bence. 1 8 Yorumla Monarshee +1 yıl Tutarsız olmakta bir davranış mesela. Böyle birine güvenir misin sen? Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ne konuda tutarsız Yorumla Monarshee +1 yıl Konusu önemli değil ki. Aklına ne gelirse. :D Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Laf bana mı Yorumla Monarshee +1 yıl Yok be. Davranışla belli olmaz dedin bende örnek verdim Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hayır olabilir de sorun olmaz. Güvenilmez insan daha çok aklına geleni söyleyemeyendir. Yorumla Monarshee +1 yıl Sinsilik oluyor sjsj Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl İçten fesat Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Herkese güler yüzlü ve aynı davranıyorsa uzak durmalı.. 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. En can alıcı davranış cok önemli bir konuda hiç görmemiş gibi olmasıdır.. 1 0 Yorumla
Profondità Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tutarsız oluşu, yalanı söylemekten çekinmemesi ve herkesle gereksiz "samimi" olması. 1 0 Yorumla
Tayfunyk64 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zaten o an konuşma tarzından’ hal ve haraketlerinden anlarım. Bana uygun biri olup olmadığını. 1 0 Yorumla
sjksjkskj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ahhhh deaaaan üzümlü kekimmm 1 4 Yorumla Monarshee +1 yıl Soruya odaklansaydın 🙄 Yorumla sjksjkskj +1 yıl aga bir insanın güvenilmez olduğunu tek bir şekilde anlarsın , genelde işi düşünce yazar veya arar. kendi içinden gelerekten sana hal hatır sormayan biriyse vur g0tüne tekmeyi Yorumla Monarshee +1 yıl Şimdi oldu. Açıklama için teşekkürler 😄 Yorumla sjksjkskj +1 yıl rica ederim efenim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tutarsız insanlar. Söyledikleriyle davranışları farklı olan insanlar güvenilmezdir.
Bana göre çok soru soranlar. Çok soru soran insan bir şeyler peşinde oluyor genelde.
Rol yapan insan, olabildiğince gizli yaşayan ve genellikle kendini düşünenler
Sözleri farklı eylemleri farklı insanları güvenilmez buluyorum ben.
Bir davranışla güvenilmez olduğunu iddia etmek cahilliktir bence.
Tutarsız olmakta bir davranış mesela. Böyle birine güvenir misin sen?
Ne konuda tutarsız
Konusu önemli değil ki. Aklına ne gelirse. :D
Laf bana mı
Yok be. Davranışla belli olmaz dedin bende örnek verdim
Hayır olabilir de sorun olmaz. Güvenilmez insan daha çok aklına geleni söyleyemeyendir.
Sinsilik oluyor sjsj
İçten fesat
Herkese güler yüzlü ve aynı davranıyorsa uzak durmalı..
En can alıcı davranış cok önemli bir konuda hiç görmemiş gibi olmasıdır..
Tutarsız oluşu, yalanı söylemekten çekinmemesi ve herkesle gereksiz "samimi" olması.
Zaten o an konuşma tarzından’ hal ve haraketlerinden anlarım. Bana uygun biri olup olmadığını.
ahhhh deaaaan üzümlü kekimmm
Soruya odaklansaydın 🙄
aga bir insanın güvenilmez olduğunu tek bir şekilde anlarsın , genelde işi düşünce yazar veya arar. kendi içinden gelerekten sana hal hatır sormayan biriyse vur g0tüne tekmeyi
Şimdi oldu. Açıklama için teşekkürler 😄
rica ederim efenim