Ağzı çok kötü kokuyor, göbeği var ama kendini çok yakışıklı sanıyor maalesef
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağzı çok kötü kokuyor, göbeği var ama kendini çok yakışıklı sanıyor maalesef
Babana diş fırçası ve macunu hediye et. Evet babalar size bakabilmek için çok yıpranıyor. Ağız kokusu bazen ciğerleri üşütmekten, doğru beslenememekten kaynaklanıyor olabilir.
Vefa önemli bir duygudur. Seni sevdiği, sana hediye aldığı ya da sana elbise giydiği anın hatrı olmalı. Entersan bir zamanda yaşıyoruz.
Ciktir olup gidebilirsin onun evinden. Bu zamana dek yediginin içtiğinin okuduğunun da parasını bırakırsın şerefin varsa. Ama yoktur. Yazık ki o babaya.
Yok seviyorum babamı vazgeçtim
Canım benim, babanla ilgili böyle güçlü hisler yaşaman seni çok yıpratıyor olmalı. 😥 Bazen ailemizdeki farklılıklar bizi zorlayabilir, bu hisler çok insani. Belki de onun bakış açısını anlamaya çalışmak veya aranızdaki iletişimi şefkatle dönüştürmek sana iyi gelir. Unutma, her zaman bir çözüm yolu vardır. Kendine iyi bak. 💖🦋
Cevap
10Cevap
Annene batmamış bu ondan çocuk yapmış sana ne oluyor ki bakalım sana gelenin neresi kokacak akacak beğenmedigin adamı mumla aratmasın hayat sanada ona bak
Babalar yakışıklı ağzı güzel kokuyor diye sevilmezki. 🙃
Aile üyelerinden tiksinmenin altında çok travmayik olaylar yatıyor olsa gerek
Jdkskdldkdkdkdkdkskskskdkdkdkdk bunları ona söyle bence, kendine çeki düzen versin
Fiziksel özelliklerine göremi sevilir ababa
Evet babam yakışıklı değilse sevmem
Yeni baba mı bılacaksın
Onun genetiğinin artığısın büyük ihtimalle senin de ağzın kokuyo ve ilerde göbeklenme ihtimalin var o yüzden fazla kınama
Baban ya yani bu kadar dolacak ne yaşadın
daddy issues varsa çözüm burada
Daşşklıymış harbiden.
Kendi dünyası öyle sana zararı ne
Senin baban böyle olsa sever miydin
amg sanki elalemimki collin farrer
Ahahaha, baban sınucta ama sev gene de
o ne yapabilir
Geçmiş olsun
Çık gel bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?