Babamı sevemiyorum, ne yapmam gerek?

Merhaba arkadaşlar içimi dökmek istiyorum artık dayanamıyorum her şey üst üste geliyor nefes almak istiyorum bir çıkış yolu arıyorum artık kısaca özetlemem gerekirse 18 yaşındayım babam annemi ben 7 yaşındayken olduğum zamandan beri aldatıyor aldattığı kadın burnumuzun dibinde annem bunu biliyor fakat boşanamıyor çünkü 2 tane küçük kardeşim var annemin çalışabilecek bir durumu yok o yüzden hep susuyor bir şey yapmıyor herkes biliyor ve ben artık dayanamıyorum babam hep baskı uygular ayıplandığı herşeyi kendi yapar bana hakaret ediyor sürekli ben bu zamana kadar ona hep iyi davranmaya çalıştım tüm olanlara rağmen çok kötü günler geçirdik beni dövdü hep gururumu ezdi benle alıp veremediği var biraz gülsem hemen üstüme gelip sıkmaya çalışır artık dayanamıyorum çünkü benimde bir hayatım var babam yüzünden kendime güvenim bile yok özgüvensizim Bana para verir ama çok baskı yapar herşeyde izin almak zorundasın ve ben artık onun pisliklerini gördüğüm için izin bile almak istemiyorum çünkü kendi doğru bir insan değil bana herşeyi zehir ediyor kimse beni anlamıyor ne yapmam gerek lütfen bana bir yol gösterin
Babamı sevemiyorum, ne yapmam gerek?