Babamı sevmiyorum ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım benim babam Allah'a söven birisi işe gitmezdim gittiği işlerde de sorun çıkarır annem çalışıyor sağlık sorunları varken çalışılıyor teyzemle falan herkesle arası bozuk ama teyzemin fotosuna bakıp uygunsuz şeyler yaparken yakaladım ortaokul kardeşim Ef dicem var onun da kız kankası var El dicem El madde içen kişilerle çıkıyordu sanırım işte gece motorlu kişilere biniyordu yakınımız olan evli birisine yazmış araban güzelmiş diye El ve annesi kızım bilmiyordu dedi ve uyardım dedi ben de dedim adam 25 den büyük kızın daha 13 yazması bile hata evli olmasaydı bile dedim sonra işte annesi siz kızıma laf ediyorsunuz ama Ef kardeşim hakkında kardeşinize bakın dedi duyuyoruz dedi sonra işte bu El bana abla diyorum ama ağzımı bozarım ha diye bağırdı bu El in annesi de yakınımız olan adam ile evli olduğu halde yatıyor ama telefonda namuslu ayağına yatıyor namuslu davranmaya çalışılıyor ama namuslu olmadığı için kızını savunuyor falan kızı geçen yengeç yemeye gittiğimiz de iki tane çocuğun motoruna biniyordu kardeşimin Efin sevgilisi ile çıktı öpüştü ve kardeşim buna rağmen özür diledi okulda konuştu diye tekrar barışmış Elin rahatsız etmesi herkesle çıkıp öpüşüp sevgilisi olması arabası olanlara yazmasına rağmen babam bana bu olaylar yaşanırken tost yap bana dedi onca şeye rağmen bunu diyor kardeşimi Efi uyarmak yerine yarın dövicem El arkadaşını da benden 7 yaş küçük saygısız babam daha önce de bana kartımın şifresini yanlış girip değiştirmek zorunda bıraktı yolun ortasında beceriksiz diyip rencide etti dil okuyorum zor geliyor herkese bu mu ezberlicek diyip Ef kardeşimle güldüler dalga geçtiler babam ara senin *lün*n g%%%*tünü s&&&kerim mal diyor uygunsuz ağza alınmayacak küfürler ediyor evi kardeşim yerine bana temizletiyor üniversite bile okutmadılar sadece ablamın yanına gitmem fırsatı var ve dil öğrenmek zor b2 babamdan nefret ediyorum onu sevmiyorum kardeşimin onca El diye iğrenc arkadası ile olan şeylere rağmen tost dedi
Babamı sevmiyorum ne yapmalıyım?