Mahkemede hakime boşanamıyorum diye ağlıyor, hadi boşanalım diyorum, mahkeme karar versin diyor, yanaşmıyor. Beni Instagram'dan fake hesaptan takip ediyor diyor, ertesi gün hesabı herkese açık yapıyor, balayında gittiğimiz yerde tam evlilik yıl dönümünde fotoğraf paylaşıyor. Onu hiç aramadığım halde beni aramasın diyor ama numarasını da değiştirmiyor. Boşanma aşamasında olduğum eşim, alt kat komşusundan rica edip planlı bir şekilde komşusunun yaşça küçük erkek yeğeniyle ekleşmiş. Komşusuna da "Eşim daha önce beni ekleyen erkeklere mesaj attı, bakalım ona da atacak mı" demiş. Bunun üzerine ekleşmişler, sonra çocuk bu durumu sosyal medyada beni bulup bana anlattı. Yazıştıkları mesajları gönderdi. Mesajlarda çocuk eşime "Abla, kocan da baya yakışıklı adammış" yazmış, bunun üzerine eşim "Şaka mısın, bana tipini övme, deme öyle şeyler" demiş. "Kocam sana yazdı mı, benle ilgili mesaj var mı" falan demiş. Sonra da çocuk bana yakışıklı dedi diye gidip çocuğu halasına şikayet etmiş. Bir kadın bunu hangi sebeple yapar, delireceğim artık
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer