1 ayNeden olmasın ki niye Yani bu boşanma olayını bu kadar abartıyorsunuz ha çocuğun varsa şöyle bir gerçek var ayrıldığın eşinden hiçbir zaman tam anlamıyla ayrılamazsın sonuçta o çocuk babasını görecek o onu görecek bu bunu görecek hani bunu gerçekten kabul edebilecek bir insan bulursan anlaşabilirsen haram helale dikkat ediyorsa beş vakit namazını kılıyorsun evlilik yapabilirsin Ama ben kendi adıma söylüyorum bak seni ayırmak ya da kötülemek için söylemiyorum Ben bekar biri olarak bir kadının ayrılması sıkıntı değil boşanması sıkıntı değil olabilir Bu normal bir şeydir ama örnek veriyorum çocuğu varsa ben kabul etmezdim şahsen Çünkü niye eski eşiyle bir şekilde iletişim içinde olacak çocuğun okulu vesilesiyle bir şekilde bir yerlerde denk gelecek sonuçta o çocuğun bir babası var Yani ortada çocuk olduktan sonra ne kadar boşandım desen de olmaz o yüzden o vesileyle kabul etmezdim onun haricinde bir kadının boşalması problem değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabiki. Yaşın çok genç. Önünde uzun yılların var. Sadece, bir kere evlendin artık. Zor olduğunu gördün. İkincisinde dikkatli olmakta fayda var. Hayat senin hayatın. İyi yaşamakta senin elinde. Çocuk faktörü var bi de. Artık sadece kendin için değil onun için de adım atmış olacaksın.
Yorumlara inanamadım. Tabiki tekrar evlenmek isteyecek sevilmek isteyecek. Bir kadın boşanınca mezara girsin toprağa gömsün dram yaşasın istiyorsunuz.
Erkek boşanınca ama hovarda olsun hakkıdır diyebiliyorsunuz. Bu ikiyüzlülük.04 Yorumla
Soran1 ayKarşıma insanlar çıkıyorda niyetlerini anlayamıyorum
Soran1 ayTeşekkürler yorum için
- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
1 ayVar tabiki. Ama önceligine çocuğunu yerleştir. . Her tanışmak isteyenle tanışma. Kimseye güvenme. Maalesef genelde sadece kötü niyetle bakılan biri olacaksın. Bu yüzden ehline denk gelene kadar mesafeli yaklaş daima. Öncelik olarak da çocuğuna yogunlas. Henüz küçüksün, ve cocugun olduğu için daha temkinli olman gerekiyor. Çocuğundan başka bir şey düşünmeni tavsiye etmem.
32 Yorumla
Soran1 aySağol yorumun için ☺️
- 1 ay
Rica ederim canım
1 ayBir durun yahu bir nefes alın yeni boşanmıssın hayatını tek başına güzelleştirmeye baksana sevilsen ne sevilmesen ne? Sen kendin tek başına mutluysan zaten insanlar sana otomatik çekilir. Ben anlamıyorum neden hemen yeni birini bulup garantileyim kafası var sevilmemek bu kadar korkulacak bir durum değil.
13 Yorumla- 1 ay
Evde kalmak istemiyor.
Soran1 aySizin kafanız mı güzel ila şimdi için mi sordun bu soruuyu ilerisi için olabilir boş yapmadan cevap verin
Soran1 ay@Eren_Kıray_Orhun sende sanki soruyu sen sormuşsun gibi benim yerime be atlıyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, elbette sevilme şansın var hem de kocaman! 🥰 Hayat, deneyimlerimizi biriktirip daha bilge adımlar atmamızı sağlar. 💖 Önemli olan senin kalbinin güzelliği ve hayatına katacağın değerler. Yaşın çok genç, bir evladının olması seni daha da özel yapıyor. Kendine inan, kalbini sevgiye aç. 😊 Mutluluk seni mutlaka bulacak, hiç şüphen olmasın! ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru insan karşına çıktığında boşanmış veya çocuklu olman eksi puan olmicaktir diye düşünüyorum
10 YorumlaEvet, var 22 yaşında boşanmış ve çocuk sahibi olman, yeniden sevilemeyeceğin anlamına gelmez. Her insanın hayattan getirdiği farklı deneyimleri vardır ve bunlar tek başına birinin sevilebilirliğini belirlemez. Elbette bazı kişiler çocuklu bir ilişkiyi tercih etmeyebilir; bu onların kişisel tercihidir. Ama birçok insan için önemli olan; karakter, uyum, güven ve karşılıklı saygıdır. Seni olduğun gibi kabul edecek ve çocuğuna da saygı gösterecek biriyle tanışman mümkündür, geçmişin geleceğini belirlemez sadece doğru kişi için sevgi ve sağlıklı bir ilişki kurma şansın hep var.
10 YorumlaSende akil olsaydi ayaklari saglam yere basan bir kadin nasil olurum diye dusunurdun, cocuguma nasil iyi bir gelecek sunabilirim onun icin maddi manevi neler yapabilirim derdinde olurdun. SEVILIR miyim diye Soru sormazdin. Emin ol Akil olsaydi sende bu soru yerine cok farkli bir soru sorardin.
63 Yorumla- 1 ay
Kimseye muhtac olmadan yasamak kendini maddi manevi gelistirmek hayatina odaklanmak olsun derdin. Sevilir miyim diye kucuk dusurme kendini sem hayatina bak seni seven kendi yapisir zaten
Sevilir miyim diye soru sormak, kendini feci derecede kucuk dusurmektir. Cok yazik gercekten. - 1 ay
Ne diyorsnz ya insanların neler yasadgini neler yasattrildgini bilmeden konusamzsiniz. bu küçücük kızı yargilamk size kalmdi. kiz bni yargpyin demiyr kalbni açmış paylaşıyor. haddnizi bilin. kimseye ne yapıp ne yapmyacgni soylmyzsnz
- 1 ay
@Çakmaqueen kizin yasamis oldugu onca seye ragmen bi soruyu sormasi feci derecede kendini kucuk dusurmektir. Kucucuk kiz dedigin nasik evlenebiliyor cocuk yapabiliyor 22 yasinda gauette akli saglam yere basan bir yaşta.
Bubkizda akil denen sey olsaydi sordugu soruyla yakindam uzaktan alakasi olmazdi.
1 ayTabiki var niye olmasın kendini bu kadar saçma sapan düşünceler içerisinde olup da üzmene gerek yok tabii ki sevilmeye ihtiyacım var Sevilirsin şansında var yani Neden olmasın ki ya benim kendi teyzemin oğlu adam mesela bekardı hani hiç evlenmemişti hiç ilişkiye falan da girmemişti ama evlenip boşanmış iki çocuklu biriyle evlendi şu an 4 çocukları falan var mutlu Mesut'ta yaşıyorlar yani
10 Yorumla
1 ayEvlilik düşünürsen mutlaka çocuklu birine öncelik ver ilerde kafanda çok rahat eder ama neden de boşandığını iyi araştır şimdi sen erkekler için cinsellik için tercih olarak bakacaklar sen zaten aklı başında biri olduğunu düşünüyorum iti çakalı iyi tanı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı.
1 aytabiki sevmek sevilmek seninde hakkın, genç yaşta anne olmuşsun çocuğun var diye hiç birşeye hakkın yok demek değil, senin bilmen ve dikkat etmen gereken her erkeğin bir iki tatlı sözüne kanıp erkeklerin istediği şeyi verme ciddi olan gelip seni ister bu kadar basit,
Yok nasıl olsa evleneceğiz gel yapalım geç bunları ve ciddi düşünen ve seven sana elini sürüp senden faydalanmaya kalkmaz bu yazdıklarımı kulağına küpe yap unutma10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ay22 yaşında ne ara evlenip de cocuk yapıp boşanıyorsunuz arkadaş. Bu ergenlerin bu evlilik merakı bitemedi hala.
Zor olur kardeşim, zor olur. Günümüz erkeklerinin amacı başka. Güveniyorum seviyorum deyip oyunlarına gelme. Yoksa perişan olursun.
53 Yorumla- 1 ay
Vallahi 29 yasindayim daha evlilik düşünmüyorum
Cevap sahibi1 ay@buzlarkralicesi22 37 yaşındayım beraber gezeceğim, canım sıkılmadan yaşayacağım bir insan olsun diye daha yeni yeni düşünmeye başladım. Diğer yandan da bu saatten sonra huzurumu bozamam diyorum.
- 1 ay
30 lu yaslarda dusunuyorum aynen
- Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı.
1 ayValla kimseden bir şey bekleme tek dayanağın Allah olsun. Ondan başka dost yok. Dua et kendin için çocuğun için. Çocuk eğer kız ise daha fazla dua et iyi insan çıkarsın karşına Allahtan korkan. Günümüz insan görünümlü şeytanlarla dolu. Çok tehlikeli bir zamandan geçiyoruz. Sana ve çocuğuna adamlık yapabilecek iyi insan dile Rabbinde. Başka yol yok.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 ayÇok geçmiş olsun.
Türkiye de ne yazık ki boşanmış kadınlara çok farklı bakılıyor. Umarım seni gerçekten çok seven biri olur.
Ama hayatın boyunca her daim daha çok dikkatli olmalısın.
Seven çıkar ama hep şüphe olacak.23 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Soran1 ay@Dildaray bazı erkekler seviyorum ayağına başka şekilde yaklaşıyor ya ondan bahsediyo galiba
Gizli Üye(25-29)1 ayTabiki var ama çocuk olmasaydı işin daha kolaydı çocuk olduğu zaman bir tık zor oluyor çünkü o çocuğu da düşünmek zorundasın bu devirde kimse kan bağı olmayan bir çocuğa üvey annelik babalık yapmak istemiyor ileride kendi çocuğu olduğu zaman o çocuğu da kendi çocuğundan ayırmamalı ama illaki kendi çocuğunu üvey çocuğundan daha çok sever dikkat edeceğin konu çocuk evleneceğin kişiyi çok iyi seçmelisin umarım karşına iyi niyetli biri çıkar
12 Yorumla
Soran1 ayAmin canım sagol
- 1 ay
Yani evleneceği erkek boşanmışsa ve çocuğu varsa bulması hiç zor değil. Bekar erkek bulması zor.
Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Olur neden olmasın hayatta her şey var daha gençsin ama dikkat et ülkemizde maalesef evlenip ayrılmış olan insanlara farklı yaklaşanlar da olabiliyor iyice güvenmeden de deneme
12 Yorumla
Soran1 ayİşte amaçları me onu da bilemeyiz
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayBebeğim acelen neydi be hangi ara evlendin hangi ara çocuk sahibi oldun hangi ara boşandın acelen neydi yavrum köpek mi kovalıyor orada arkandan
20 Yorumla
1 ay22 yaşında evlenip çocuk sahibi olup boşanmak mı? 24 yaşındayım işten dönüyorum uyuyorum ben mi geç kaldım ya da bu ne hızzzzz
13 Yorumla
Soran1 ayYa böyle demeyin üzülüyorum hata yapıp evlendim ergenlik aklı işte 1 sene daha evli kalmadan boşandım ama olmadı
- 1 ay
Tamam kuzum üzülme tabii ki sevilmeye hakkın var inşallah ehline denk gelirsin
Soran1 ayTeşekkür ederim zaten Şuanlık öyle evlenme gibi düşüncem yok ama ilerisi için sordum güzel yorumun için sagol
1 ayNeden olmasin ya, gencecik hanımsınız. Kendinize emsal, dul, çocuklu bir beyle çok kaliteli bi birliktelik yaşayabilir, çok ta güzel sevilirsiniz inanin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabi ki var ama ilk önceliğin bunları düşünmek olmasın ve yeni bir ilişkiye başladığında ilk zamanlarda boşanmış ve çocuğunun olduğunu belirtme kimseye bunu kullanacak olan birçok insan var. Bunun bilincinde ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySevilirsin ama olabildikçe farklı ortamlara git yani mesela hep aynı semtte vakit geçirme hatta imkanın varsa bol bol gezi turlarına katıl. Burada abazanlar böyle soru soran kadınlara av diye bakıyor dikkatli olmanı öneririm. Yolun açık olsun
12 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 ayRica ederim
Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Ah yavrum ah ne bk vardı da erkenden evlenip boşandın
21 Yorumla
Soran1 ayAb abla ne güzel konuştun 😂
Evlenip boşanmış birine şahsen evlilik vaadiyle yanaşamazdım. Anca tanışırsın ve artık ne oluyorsa yani.
Çocuklu ve boşanmış biriyle zaten imkanı yok00 Yorumla
1 ayÇok erken çocuk yapıp, çok erken çocuk yapmışsın. Kötü olmuş. Ama olan olmuş artık. Sevilirsin mutlaka. Merak etme.
12 Yorumla- 1 ay
Bu klavye beni öldürecekkkkkkkkk
- 1 ay
Çok erken evlenip, çok erken de çocuk yapmışsın. Kötü olmuş. Ama olan olmuş artık. Sevilirsin mutlaka. Merak etme.
- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
1 ayYolun başındasın dhaa neler çıkacak karşına. Ama her seviyorum diyenle gitme bazı kuralları koy ilişkinde
10 Yorumla Demek ki evlilik sana göre degil neyi zorluyorsun mk hala çolugun çocugun var hala neyin peşindesin
11 Yorumla- 1 ay
😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 aySevilebilirsin tabi yaşın daha çok genç ama karşına çıkanlara çabuk güvenmemen senin için daha iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayÇok küçükmüşsün ya o yaşta neden böyle büyük sorumlulukları aldın ki? Bence yine boşanmış ve çocuklu biriyle birlikte ol. Bekar ve çocuksuz biri bir gün kavga ederken bunu başına kakarsa ona verdiğin değer için kendine kızabilirsin.
10 YorumlaNeden olmasın kimler kaç yaşında ne birliktelikler yaşıyor kimleri buluyor çıkmadık candan ümit kesilmez demişler
10 Yorumla
1 ayYok hem çocuklu hem evlenmiş hemde 22 yaşında yohaaağmı
112 Yorumla
Soran1 ayDüzgün yaz
- 1 ay
Hiç işim olmaz Bermuda şeytan üçgeni gibi
Soran1 aySana evlenme teklifi mi etim triplere bak
- 1 ay
Soru sormuşsun hayır dedim kasma kendini
Soran1 ayZaten şeninin gibi tip sizle olucama sevgisiz kalmak bence daha iyi😂
- 1 ay
Dul çocuklu 22 yaşındaki karının sözlerini ciddiye alamam
Soran1 ayKötü bi şey mi boşanmak hadini aşma
- 1 ay
Ağır hasarlı
Soran1 ayBaşına gelirse Ağır hasarlıyı görürsün
- 1 ay
Hiç işim olmaz hadi yallah
Soran1 ayBak ağzımı bozmak istemiyorum şu tiple bide yorum yapıyorsun ki çoğu kıza da tipiyle ilgili hakaret etmişsin
- 1 ay
Senin tipine laf etmedim oraya gelemedim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayTabikide var ve bu ihtimal çok ama çok yüksek. Önemle dikkat etmen gereken konu ise dikkat ve çok dikkat etmek.
00 Yorumla
1 ayEvet Tekrar Sevilme Şansın var
Bende DuL Biriyle Evleneceğim Öyle birini Arıyorum 💘
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Neden olmasın ula evlenmek ne kadar haksa boşanmakta o kadar hak tekrardan niye Sevilmeyesin öyle şeyler düşünme
00 Yorumla
1 ayÇok küçüksün herzamn bı Umut vaprdir. bnde boşandım umudum var
01 Yorumla
Soran1 ayBen biraz negatif düşünüyorum sanırım😂
1 ayAz yavaş ol. Ne zaman evlendin, çocuğu ne ara yaptın, hangi ara boşandın da sevilmeyi düşünüyorsun? Bu yaşta?
00 Yorumla
1 ayKız ne ara evlendin çocuk yaptın da boşandın hayatı gerçekten hızlı yaşıyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 ayMaalesef olabiliyo böyle şeyler ergenlik aklıyla evlendim olmadı boşandım
1 ayDeğil 22, 72 bile olsan her zaman var, hayat çok güzel, heleki güzel sevene denk gelirsen tadından yenmez, Allah iyilerle karşılaştırsın kuzum ❤️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bence yok en ufak bir tatsızlıkta eski eşten vuruyor adiler
06 Yorumla
Soran1 ayOrası da var yaşadın mı böyle bi şey ondan mı dedin
Soran1 ayYa bide çocuğun yoken oldu işte hep sıkıntı kadınların üzerine kalıyor erkeklere bi şey olmuyı
Soran1 ayTeşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
1 ayKendi açımdan bakarsam 1 evlik yapmış biriyle olmam + çocuk varsa iş daha da cikmaz bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayNe ara evlenip, bir de çocuk yaptın 😶 öay canına, bu ne hız? 31 yaşındayım, evliliği daha yeni düşünmeye başladım
111 Yorumla
Soran1 ayHerkesin hayatı aynı ilerlemiyor ergenlik aklıyla evlenmeye karar verdim olmadı boşandım
Cevap sahibi1 ayBundan sonra hayatını eline al lütfen olur mu? Birisini düşünmek yerine hayatını ve çocuğunu düşünmelisin. Erkeklerden gördüğün gibi hayır gelmiyor. Bundan sonraki bulduğun da pek farklı olmayacak :/ kendine ve hayatına odaklan 🌸
Soran1 ayTeşekkür ederim zaten çocuğum öncelik çalışıyorum onun için ama insan sevilmek de istiyo işte erkekler de kadınlar gibi keşke olsalar ama erkeklerin niyeti yani çoğunun farklı
Cevap sahibi1 ayAh ahh maalesef :( hala kalbim kırılıyo onlar yüzünden. Hatta daha yeni iğrenç bir olay yaşadım ne yazık ki. Bizi anlamıyorlar. Niyetleri hep farklı. Umarım çok mutlu olursun bundan sonra 🎀
Soran1 ayİnşallah sende mutlu olursun erkeklere asla güvenmemek gerekiyo ya da bizde şans yok bize böyleler denk geliyor
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ederim, inşallah. Evet maalesef ya. Yok inan hepsi aynı. Sadece bazı kadınlar sabrediyor her şeye. Ben susamıyorum mesela. Neden susayım ki? Sende boşandığına göre susmamışsın. Helal olsun
Soran1 ayBen gelemem öyle şeylere isterse aşırı zengin olsun katlanmam yani bide küçüğüm daha bu yaşta aldatma falan mı çekicem
Cevap sahibi1 ayYuh ya. Daha yeni evlenmişsiniz ne ara aldattı bide? 🤦🏼♀️ Üf erkeklerden nefret ediyorum
Soran1 ayİşte diyorum ya 1 sene olmadan boşandım dıyumsu oldukları için 2 buçuk senedir de boşanmışım şükür olan bana oldu 3 yaşında kızım var çalışıyorum
Cevap sahibi1 ayAllah bağışlasın. Mutlu oldum, kurtulmuşsun
Soran1 ayTeşekkür ederim 😍
Ooo 22 da çıtır demek. Karşina çıkacak insanlara dikkat et
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var tabi ama acele etme.. Yaşın daha genç ama seçici olmalısın ikinci birinciyi aratabilir..
10 Yorumla
1 ayYolun daha başındasın. Neden bu kadar karamsar herkes
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı.
1 ayYani çok düşük bir ihtimal ama nasip meselesi ama örnekleri var olmaz diye bir şey yok
10 Yorumla
1 ayNeden olmasın. Bekar bir erkekle olmaz ama senin gibi boşanmış çok erkek var.
10 YorumlaNiye olmasin sevilmek de sevmekte o kritere bagli degil inan ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKanka kimseyi kendini sevdirmek zorunda değilsin ben 28 yaşına geldim ne heves kaldı ne bir şey karnın doyursa devam et hayatına biri çıkarsa da çıkar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayTabikide hayat devam ediyor bulursun bir enişte üzülme
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Belki adamda gençtir çocuğu da olmuştur ama duldur böyle biriyle çok iyi eş olunur.
10 Yorumla
1 aySevilirsin ama çocuğu kabul etmeyebilirler çok nadir kabul eden olur
10 Yorumla
1 ayVar varda önceliğin bu olamamalı çocuğun ve onun geleceği...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Seven biri illaki bulunur ama bir ömür sever mi işte asıl mesele o
10 Yorumla
1 ayEvet. Akrabam bir kadın 2 çocuklu ve duldu. 30'unda tekrar evlendi. Sen de evlenebilirsin.
10 Yorumla
1 ayNeden olmasın bakımlı sosyal olursan olur yoksa zor çünkü malum türk erkekleri sanki çok bakımlılar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
1 aySevilmek yaş ve yaşanmışlıkla ilgili değildir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbette var yaptığın bir yanlis evlilik yüzünden ömür boyu ceza mı cekeceksin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
1 ayO yaşta çocuklu birini kabul edecek pek az insan olur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
m 1 ayVarr aga da olay sevilme değil ki. Sana 500 ceset talip olur ama önemli olan insan bulmak
00 Yorumla Yaşın çok küçük tabiki de var Umut her zaman var
00 YorumlaSeninle açık konuşayım seks haricinde konuşan olmaz
00 Yorumla
1 ayOlur neden olmasın ama doğru kişiyi bulana kadar bir kaç kişiyle yatman gerekir
00 YorumlaOoooo olmazmı ya çocuğu yokk.. bir arkadaşım 3 çocuklu bir kızla evlendi..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin sevilmeye değil iyi Bir kocaya ihyacin var. Hâlâ akıllanmisdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySen boyle düşünüyorsan biz ölelim. Daha yasin ne basin ne. Allah yeter ki saglik versin. Omur olduktan sonra seversin de sevilirsin de insallah.
02 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 ayRica ederim.
Gizli Üye(36-45)1 ayCocugunu düşün herseyden önce
Birini sevip sevmeme konusuna gelince ise cocuklu bir kadının bu zamanda iyi bir erkege denk gelmesi çok zor ve düşük ihtimal
10 Yorumla- Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar