- Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı.
5 güİyi bi plan yapman lazım kendini garantiye alman lazım evden ayrışdıktan sonra ipini koparmış buzağı gibi zıplamamak lazım ki insanın başına kötü şeyler gelmesin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önce planlaman gerekir. Kaçınca nereye kaçacaksın. Köşede paran var mı. Kendini 1 2. Ay en azından geçindirecek para olması lazım. İş bulana kadar vs. Yoksa her türlü pişman olursun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda kalman beni çok üzdü. 💔 Evden kaçmak yerine, öncelikle güvende olabileceğin bir aile büyüğünle veya güvendiğin bir öğretmenle konuşmayı düşünebilirsin. Resmi yardım kuruluşları da var unutma. 🫂 Kendi güvenliğin her şeyden önemli. Bu zorlu süreçte yalnız değilsin, yardım istemekten çekinme lütfen. 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
5 güNereye kaçacaksın
İşin var mı
Ekonomik özgürlügun var mı
Güvenli barinacak yerin var mı
Dışarısı kurtlar sofrası. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var011 Yorumla
Soran5 güHer şeyi göze alıcam
- 5 gü
Hayır bak cebinde biraz birikim falan yoksa işin yoksa, güvenli barinacsk yerin yoksa asla böyle birseye kalkışma
Soran5 güAz var ama yetmez
- 5 gü
Peki nereye gidip ne yapmayı planlıyorsun
Soran5 güİş bulacağım düzenimi kuracağım
- 5 gü
Tamam hangi şehire ne is yapacaksın ne is yapabilirsin
Soran5 güŞehir dışına gideceğim yoksa rahat edemem
Her işi yaparım gerekirse gece gündüz farketmez- 5 gü
Nerde yaşıyorsun şu an, hedefinde hangi şehir var
Soran5 güAnkara'ya gideceğim
- 5 gü
Peki hakkında hayırlısı olsun bol şans
Soran5 güAmin sağ olun
Olursun babanın gözüne çok gözükme aynı odada bulunma cevap verme dediklerine Allah ıslah etsin babanı
01 Yorumla
Soran5 güGözükmeden olmuyor istekleri bitmiyor
Evet Pişman Olursunuz, İnsanlara Güvenmeyin Çünkü Herkes Menfaat Peşinde. Devlete Sığınabilir Misiniz?
10 YorumlaKaçmana gerek yok zamana bırak taşlar yerine oturur bi gün elbet
01 Yorumla
Soran5 güNe tasindan bahsediyorsun ben 27 yasindayim
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pişman olmaman için, bir işin var mı iki birikmiş biraz paran var mı yoksa bunlar otur evinde
04 Yorumla
Soran5 güYani çok değil ama ararsam bulurum
Soran5 güNeden
Evden kaçanın bu devirde sonu pek iç acıcı olmaz
04 Yorumla
Soran5 güNe olabilir
Soran5 güAlıcam göze her şeyi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 gükaçmak kolay yeni bi hayat kurabilecek misin devam ettirebilecek misin o önemli
01 Yorumla
Soran5 güMecbur
4 güŞikayetçi ol kaçma iş ve konaklama sorunun yoksa ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 güAsla pişman olmazsın. Reşit misin? 18 ve yaş üzeriysen kadın sıgınma evine git. ya da direk polise git ailem bana şiddet uyguluyor, kadın sıgınma evine gitmek istiyorum de.
00 YorumlaCanım kaçsan. nereye kaçacaksın devir kötü arkadaşların var mı iyi gideceğin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
5 günereye kaçacaksın, paran ve kaçacak yerin var mı ki. yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra
00 Yorumla Benim babamda bana zamanında çok yaptı takip etsene konuşalım
00 Yorumla
5 güOlmazsın kaçmadan devam edicek bu bende oekydim şiddet gördüm kaçtım yilalr tek yaşıyorum ben
00 YorumlaKardeşim bacım yigenim öncelikle maddi durumum n iyi olsun günümüz sırtlan adamlarla dolu kötü ve artniyetli onlarla karsilasmassin umarım ikinslci kendine güvenli bir liman bulmalisin başka bişey var sor bacım yazalım burdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güHayır. Ablamı da yıllar yıllar önce ben çok dövdüm. Çok canını yaktım egosunu çok ezdim evden kaçmadı ve doğrusunu yaotı. Söz dinlemeye başladı yani hizaya geldi ve 10 senedir hiç haylazlık etmediği için sorun yok
073 Yorumla
Soran5 güSen öyle sanıyorsun kimse döverek terbiye edilmez
Cevap sahibi5 güKuzu gibi oldu... ama normal tekme tokat sinirle girişip ağzını burnunu kırmak şeklinde değil... falakaya yatırıp dövüyordum yani sadece ayaklarının altına belli sayıda... söz dinlerse bunun olmayacağını biliyordu bile bile sigara, içki içip sabahlara kadar orada burada gezebilir miydi sabahına ayaklarının altına sopa yiyeceğini bile bile
Soran5 güYapan her şeyi yapar.. bu yalnizca avuntu
Cevap sahibi5 güSen hiç falaka yemedin herhalde... böyle ailesine karşı kışkırttığı bir kuzenim vardı. Falakaya yatırdım dayağa başlamadan telefon açıp onu çağırdım. Onun önğnde yalvarma yalvarta ve tövbe ettire ettire vurdum sopayı ayaklarının altına altına tam 40 kere... dayak sonrası da serseri arkadaşlarını arattırıp "küçük kardeşim izin vermediği için bir daha görülemeyeceğiz" dedirtttim
Cevap sahibi5 güYa bir kere arkadaşı sigara ikram edecek olmuş canı da istemiş ama "ayaklarımın altında karıncalanma hissettim almadım Allahını cezası sirk hayvanı gibi terbiye ediyor beni" diye yazmış günlüğüne
Soran5 güHikaye anlatmaaaaaaa tımarhaneyee
Cevap sahibi5 güSabaha kadar orada burada içip yasaklı madde kullanan tiplerle arkadaşlık edip okulu boşlamasına izin vermediğim için mi bu dediklerin? Ne yaoaydım? Söyle ne yapsaydım?
Soran5 güDaha kötüleri senin başına gelsin inşallah o vuran ellerin kırılır muhtaç olursun kimsede sana bir bardak su vermez
Cevap sahibi5 güSöz dünler olunca daha dönmedim... 3-4 sene sonra covid oldum yine ablam elleriyle çorba içirdi ateşimi düşürmek için ıslak kompres yaptı başıma... ben böyle uslu durduğunu gördüğüm zaman kuralları yasakları gevşetiyorım. O zaman da iyiydik ama benim ateşini düşünürken dedi ki bak sen veni falakaya yatırdın acımadan bağırta bağırta dövdün bir sigara içerken yakaladın diye... bir de üzerine pelini de çağırıp seyrettirdin ama ben yine sana insanlığımı ablalığımı yapacağım dedi... benim içim acıdı biraz ama hastalık sonrası kuralları biraz gevşettim. Zamanında dayak yediği sopayı odasında tutuyordum mesela kulağına küpe diye ama kendi odama aldım filan
Soran5 güHikayelerini hangi kafa ile yazıyorsun böyle hikayeler hoşuma mı gidiyor
Cevap sahibi5 güHikaye mi? O zaman neden beddua ediyorsun? Bu ülkede kadınlar dayak yeniyor mu? Sen buraya dayak yediğini yazmışsın. Sebepsiz dayak atanlar var da bir sebeple dövenler yok mu diyorsun?
Soran5 güHikaye olsa bile bu kafa bu bedduayı hak ediyor. Beni babam dövüyor canım yanıyor. Sen zevkine yapıyosun hatta yapmıyosun bile bir hikaye anlatıyosun. Ama neden
Cevap sahibi5 güZevk mi? Zevk alsam neden uslu durduğu zaman bırakayım? Yine döverdim. Baba olunca ne oluyor kardeş olunca ne oluyor? Bizde baba olmadığı için düzeltmek bana düştü. Ne hali varsa görsün mü demeliydim?
Soran5 güEvet abi farklı baba farklı. Sana düşmez üzerinde hakkında yok. Sen mümkünse bir şey deme beceremezsin. Kimse de döverek düzelmez
Cevap sahibi5 güNe yapabilirdi ki? Harçlığını kestim. Tüm sosyal medya hesaplarının şifrelerini aldım... serseri arkadaşlarıyla tüm bağını kopardım. Hatta onların yerine iyi kızları tespit edip onlarla arkadaş olmaya mecbur bıraktım. Bir tek sigara alışkanlığı çok zor günde 2 paketi bırakmak zor ama ekinden sigara kokusu alsam herkesin içinde falaka yiyeceğini bile bile nasıl içsin. İşte yazmış açık açık sigara ikram ettiler ayaklarımın altında karıncalanma hissettim diye. İstersen şimdi günlüğü bulup o sayfanın resmini çekip yollayım :) tamamen çaresiz kaldı ve toplamda 5 kere sopa yedikten sonra tam olarak hizaya gelmiş oldu
Soran5 güHe tabi tabi ya.. allah seni islah etsin attigin hikayelerle nasil bi insansin sen boyle bir konuda hikaye yaziyosun basit mi geliyor sana zevk mi aliyosun sadist misin sen
Cevap sahibi5 güYahu sadist olsam dövmeye devam ederdim... 10 senedir en ufak bir sesimi bile yükseltmedim.
Soran5 güHadi ordan hikayeci seni ben yer miyim
Cevap sahibi5 güHayır yani soruyorum cevap vermiyorsun bu ülkede kardeşler abiler kı kardeşlerini olur olmaz yere dövüyor onlar hikaye değil sen babandan dayak yemişsin o hikaye değil benimki hikaye... Peki neye göre?
Soran5 güBenim yaşadığımı kendi hikayenle karıştırma oldu mu
Cevap sahibi5 güNeden hikaye demek zorunda kaldıpını söyleyim sana:
Bak ben en başta ablamı dövdüm dediğimde inanmadığın olayın kendisi değil ablamın hizaya gelmiş olmasıydı. Söylesipin yaoan yine yapar klişesinden ibaret idi...
Ama ben onun hayatındaki yanlışları tekrar etme ve sürdürme seçeneğinden mahrum kalacağı şekilde bu disiplini nasıl uyguladığımı görünce bu krz de hikaye demek zorunda kaldın çünkü hem bir yanlışı düzeltmek için dayak atılmasını eleştirmek zor geldi hem de bir hemcinsinin kendinden yaşça küçük erkek kardeşi tarafından otorite altına alınmasını kaldıramadın. Yöntemin küçük düşürücü olması içinde bulunduğun ruh halinde bunu inkar etme zorunluluğu getirdi. Seni de anlıyorum ben
Soran5 güDediğine göre sen ablanı dövmüyosun işkence ediyosun. Ikisi farklı. Ama benden yaşça büyüksün sana bu farkı anlatacak değilim. Dediklerinin hikaye olduğu kanısına anlatımın, kurdugun cumlelerden yakaladim. Ben ahmak bir kiz degilim. 27 yasindayim ben. Neyin ne oldugunu anliyorum. Yani bahane sunma.. her ne fetisin varsa ben kendi derdimdeyim. Bana hikaye anlatma tamam?
Cevap sahibi5 güÖncelikle şimdiki zaman değilse geçmiş zaman kullanalım. 10 swnw önce olan bir olay ben neden falaka ile dövdüm de tekme tokat dövmedşm? Eğer tekme tokat yumruk dövsem zarar görecek. Onun yerine hem canını yakacak hem gururunu ezecek hem de zara vermesin diye falakaya yatırdım. Bu yüzden dayak değil de işkence mi oluyor ince esnek içi boş ve hafif bayrak sopasını ayaklarının altına belirli sayıda vurunca işkence oluyor ve hikaye oluyor ama mesela elime odunu alıp rastgele koluna kafasına dizine mi gelecek umursamadan Allah yarattı demeden vursam dayak olacak ve gerçek olacak öyle mi?
Soran5 güİşkence daha kötü. Bu işkenceye giriyor zaman önemli değil.
Cevap sahibi5 güBen işte zarar vermeden hizaya getirmek için bu yolu seçtim işte o zaman 20 yaşımdayım. Günlüğüne evet normal dayak atsaydı tekme tokat yumruk girişseydi o zaman bu kontrolü kaybetmiş deli derdim ama bu şekilde ceza gibi uygulaması ve ne yapmazsam canımı yapmayacağını bilmek çok daha küçültücü diye yazmış özetle
Soran5 güVay vay vay.. bak sen su ise.. sen yapamamissin ama, babam bi guzel dover seni tekme tokat gel
Cevap sahibi5 güNeyse baban seni neden dövüyor?
Soran5 güSebep yok iciyor bana sariyor
Cevap sahibi5 güAsıl bu olacak şey değil... sebepsiz bir insan kızına neden vursun yahu kanı canı
Soran5 güOlay cikariyor tuzu yok yemegin vs bile problem cikartiyor hep iciyor
Cevap sahibi5 güTuzu yoksa koy6n... bundan sebep insan kızımı döver mi ya
Soran5 güBotunu bulamiyor olay cikariyor yeterli mi
Cevap sahibi5 güBen hala şunu anlamıyorum: aslında daha önce de sorum cevap vermedin. Aşırı sigara ve içki içiyor okulu boşluyor sabahlara kadar içiyor diye ayaklarının altına vurarak dövmek yemekte tuz yok diye kafa göz dalmaya göre daha kötü... ayakkabılarını bulamadı diye kızına girilen baba yımarhanelik değil ama ablası hayatını mahvetmeye lararlıyken falakaya yatırıp bundan dönmek zorunda bırakan ruh hastası... bir yerde babanın baba olarak dövdüğünü benimse üzerime vazife olmadığını söyledin... yahu yemekte tuz yok diye döven baba olursa farklı abi olursa farklı küçük kardeş olursa farklı mı?
Soran5 güYok.. ben kimseyi savunmuyorum. Hepsi kötü. Neyse
Cevap sahibi5 güHayır ama beni daha kötü saydın da yani ne yapmalıydım mesela? Bu yaşantısını sürmeye devam etmesine göz mü yummalıydım?
Soran5 güKimse döverek düzelmez ben bunu savunuyorum
Cevap sahibi5 güTamam da işte yaomaya devam ettiği şeyleri bırakmak zorunda kalabilir. Bak benim müdahalelerim sonucu ablam içkiyi sigarayı bırakmak o arkadaş serserilerden kopmak ve derslerine eğilmek zorunda kaldıktan 2 sene sonra alttan derslerini falan tamamlayıp mezun oldu iş buldu bir süre sonra ben eve çıkacağım sonra da alkol de alacağım sigara da içeceğim istediğimle de arkadaşlık edeceğim bana karışamayacaksın dedi... yani bana attığın dayakla boşa gitti elinde bit şey kalmadı dedi... açıkçası evet dayak hiçbir şeyi değiştirmez hiçbir şekilde çözüm değil deniyor ya kendisinin teslim oluşu buna uymadığı için hayıflanıyordu yani yenilmesi teslim oluşu yüzünden kendini zayıf ve aciz biri gibi hissediyordu. Para kazanıp ayrı eve çıkıp özgür olacağım ve yenilmemiş olacağım havasında. Ama nir yandan da evim konforu kira ödemeden oturması cazibe ua benden "artık kural yok otorite yok falaka yok dayak yok sen yeter ki kal" dememi beklşyoe... bu da rövanş olacaktı bir bakıma...
Ben dedim ki hayhay gidebilirsin ama bu rövanş değil benim hayatına yaptığım müdahaleyi silemezsin ki ben izin versem bile... 2 senedir sigara içmiyorsun ciğerlerin temizlendi 1500 paket sigara içecekler içmedin eski günleri telafi edecek kadar içemezsin hatta eskisi kadar da içmen mümkün olamaz işyerşnde. Zaten öksğreceksşn başladığında. Eski arkadaşlarından da kopardım artık zaten onlar da dağıldı. Hangi ortamda kendini kaybedersin eskisi gibi? eskiye dönemezsin artık geçmiş ola...
Öyle fena oldu ki yanakları kızardı gıcık oldu sinir oldu
Soran5 güBana hikaye anlatma.. seni allaha havale ediyorum
Cevap sahibi5 güBen de seni Allaha havale ediyorum bilip bilmeden iftira attığın için
Soran5 güO kadar bencil birisin ki kendini anlatip duruyosun ben kendi derdimdeyim senin hikayelerinle mi ugrasicam
Cevap sahibi5 güSenin durumunu da sordum ama kaçamak cevaplar verdin
Soran5 güNe kacamagindan bahsediyosun
Cevap sahibi5 güBabandan bahsederken olayların hiçbir detayını makul içeriğini anlatmadan sebepsiz yere saldıran biri imajı çiziyorsun ve çok baştan savma örnekler veriyorsun... dahası böyle manasız yere saldıran biri demek saldırmaya her türlü devam edecek demek. O zaman şimdiye kadar polise veya aile mahkemesine gidip uzaklaştırma almamış olmanız tamamen anlamsız kalıyor.
Soran5 güSebep ariyosun dimi bir sebep lazim. Ne duymak istiyorsun o* luk yaptigimi mi beklentin ne. Senin bastan savma dedigini ben bizzat yasiyorum ozne ayakkabı olsa da sen orada degilsin bir ayakkabıyı bulamadin diye avaz avaz bagiran sana vuran biri yok. Ben bunlari senelerdir yasiyorum. Senin aklinin eremedigini anladin. Hemde sebepsiz sinir hastasi yapip yapip sonradan pisman olan bi adam ile.
Cevap sahibi5 güO. rpluk yapıyorsun demedim. Ama gerçekten onun öfkesini yükselten şeyler yapıyor olabilirsin. Sonuçta 27 yaşındasın ve ben yetişkin biriyim eve geç dönebilirim kimseden izin almam diyebilirsin ama baban da o kafada olmayabilir mesela ve inatla izin almam haner verrşm dediğşnde tartışma çıkar ve liddetle sonuçlanır.. o zaman insanın içinde bir ses ve çevresindekiler arasında "polise falan gitme o senin baban seni korumak istiyor kötü biri değil sen de suyuna git izin vermediği şeyleri yapma" diyebilir... ama sen öyle bir adam çiziyorsun ki hastanede veta en iyi ihtimalle uzaklaştırma almış olmalı. Baştan savma cevaplar veriyorsun derken kast ettiğim bu.
Soran5 güTam tersi babam rahat bir adam. Öyle şeylere takılmaz. Bir kaç defa polis çağırdım çağırsam ne olur gidecek bir yerim yoktu.
Cevap sahibi5 güSen niye gidesin o gidecek ve evin kirasını ödeyecek
Soran5 güNereye gidecek bırakıp gider mi sen hangi alemde yasiyosun
Cevap sahibi5 güUzaklaştırma kararı aldırırsan polis gelip yers kelepçeyle götürür sen ne anlatıyorsun asıl... en iyi arkadaşının tüm birikimini karısı alıp adamın birine borç verdi kocasına sormadan hatta sorup da hayır vermeyelim demesine rağmen... sonra birikiminin hortumlandığını hatta kredi kartı patlatılıp araba alınacak kadar bşr miktar borca sokuldupunu öğrendiğinde kızıp bağırıp çağırdı diye uzaklaştırma kararı alındı; kaeısına bir enail yazdı diye de kararı ihlal etmekten hapse girdi... başka bir arkadaşım var göz doktoru onun başına gelen daha da beter
Soran5 güHer sey anlatilan gibi islemiyo
Cevap sahibi5 güAnlatılan değil doprudan bire bir şahit olduklarımı anlatıyorum sana... göz doktoru arkadaşım da karısına gözlükçü olabilmesi için eğitim aldırdı sonra gözlğkçğ açtı sermaye verdi falan böyle biri. Sonra çocuk taksitle ev aldı kredi çekip. İçindeki kiracı çıkmakta zorluk çıkardı aylarca uğraştı falan tam kiracı çıkmayı kabul edip evi boşalttı kendileri de taşınmaya hazırlanırken karısı gitti uzaklaştırma kararı aldırdı ve hatta oturmakta olduğu daireye de değil satın alınmış lüks dubleks daireyi kendş konutu olarak belirleyip oraya geçti ve doktor arkadaşım sokakta kaldı. Kendine 1+1 daire tuttu, onun kirasını ödediği gibi karısının geötiğş lüks dairenin taksitlerini de ödemek zorunda üstüne karısına para vermek zorunda kaldı... bu yetmiyor gibi kadın haftanın 3 günü 2 çocuğu babasına getirip bırakıyor ayrıca bir de bakıcı tutacak bütçe kalmadığı için memleketten anne ve babasını çağırdı 50 metrekare evde 3 yetişkin 2 çocuk 5 kişi yaşıyorlar
Soran5 güBen ne diyorum sen ne anlatiyosun. Doktoru dinleneyen sistem beni dinler mi sen onu söyle.
Soran5 güÇok uzun anlatıyosun kafam kaldirmiyor benim
Cevap sahibi5 güDoktor erkek sistem erkeğin sözünü değil kadının beyanını esas alıyor. Hiçbir suçu olmayan doktor evinden atılmış kemdinin tehlikeli olmadına sistemi ikna edememil erkek olduğu için potansşyel katil muamelesi görüp evinden atılmış baban o anlattığın ruh hastası şiddet bağımlısı adam nasıl ikna etsin kendisinin tehlikeli olmadığına
Soran5 güKimseyi ikna edemez herkes biliyor cunku
Cevap sahibi5 güO zaman mecbur gidecek gitmezse hapse girecek... sen neden bekliyorsun? Açık söylüyeyim : Ben kadın erkek eşitliğine inanmam. Ailesini koruyan erkek bana göre o ailenin reisidir kaç yaşında olursa olsun ona itaat edilir. İtaat etmeyenin de cezası olur. Yeri geldiğinde canı yakılır. Benim görüşüm bu: ama senin anlattığın baba aile reisi değil ailenin başının belası... siz neden harekete gelmiyorsunuz? Çok mu para kazanıyor çok lüks mü yaşatıyor anlamadım çizdiğin profildeki biri para da kazanamaz. Gerçekten gizlediğin bir şeyler olmalı
Soran5 güİsinde sıkıntı yok iyi kazaniyor ama geleni yerse ne olur ki. Alkol, kumar, kari kiz var. Cok iciyor. Belki uyusturucu da var bilmiyorum. Icince cok degisiyor. Yaptiktan sonra pisman oluyor guzel kizim diyor bana. Üstümüzde amcam oturuyor bazen onlar gelip tutuyor. Bizi mahalle tanıyor. Yalan dalavere her is onda.
Soran5 güAtsan atilmiyor satsan satilmiyor. Bazen utaniyorum babam demeye.
Cevap sahibi5 güGayet atabilirsin ve anlattığın gibiyse hak etmiş. Ve ben mesela baban olmasa küçük erkek kardeşin düzgün biriyse onun erkekliğine saygı gösterip sözünü dinlemen itaatsizlik etmemen gerektiğini düşünen biri olarak söylüyorum bunu
Soran5 güBen tek cocugum annem seneler once vefat etti bir babam var
Soran5 güBelki beni seven bana deger veren biri olsaydi boyle olmazdi.
Soran5 güAma annen yoksa kimsen yok bu hayatta
Cevap sahibi5 güBir erkek lardeşin olsa seni korusa mesela babanı uzaklaştırsa aile reisi olarak kabul eder misin mesela 3 yal küçük. Ablacım diyor. Benden izinsş yapamayacağın bazı şeyler olacak gece çıkacaksan benden izin alacaksın. Arkadaş çevreni takip edeceğim gerekirse bazı kişilerle görüşmeni yasak edebilirim. Bunlara muhtemelen grrek kalmaz ablacım sen genel olarak nasıl davranacağını bilen birisin ama ben de benim liderliğimi otoritesi kabul ettiğini bilmek istiyorum derse ne dersin?
Soran5 güBen nerde ne yapmam gerektigini biliyorum ben yalnızca sevkat istedim
Soran5 güArtik uzsmasin..
Cevap sahibi5 güYa zaten biliyorsun. O başka bir şey. Ama kardeşin onun liderliğini otoritesini kabul etmeni teslim olmanı bekliyor. Bu ona seni korumanın onun sorumluluğu oldupu hissini verecek arkadaşların hadi gece şunu yapalım diyor. Sen tamam ama erkek kardeşimden izin almam lazım demekten utanır mıydın?
Soran5 güErkek kardes kadar basina tas dussun niktim ayni seyi duymaktan
Cevap sahibi5 güBen bu kadar bedduayı hak edecek bir şey yapmadım. Sana karşı iyi niyetle bilgimi ve tecrübemiz paylaştım... karşılığı hakaret ise canın sağolsun ne dşyim
Soran5 güKötü birisin sen benden uzak dur
Cevap sahibi5 güVallahi çok iyi biriyim... sokakta salyangoz görsem ezilmesin diye bir kenara koyarım. Hep insanlara iyiliğim dokunsun diye ne yapabileceğimi düşünürüm
Soran5 güBasimi sisirdin hep ayni seyler yeter ya
Cevap sahibi5 güTamam da öyle beddua etmenş gerektirecek kötü biri değilim ben
Soran5 güNe duymak istiyosun benden onu söyle
Kardesini falakaya yatırdın diye iyi yaptin dememi mi ne bekliyosun ne istiyosun benden
5 güKaçma, pişman olup geri gelip daha cok dayak yemektense hic gitme daha iyi. Hayat sandıgınız kadar kolay değil.
030 Yorumla
Soran5 güDemesi kolay
- 5 gü
Sevdiğim insan için babamdan düzenli olarak dayak yedim, ve bagımlılıkları olan bir insandı. O yüzden "demesi kolay" demek kolay bi kaç bakalım ne kadar zor olacak.
Soran5 güBir erkek ile bir kız bir değil
- 5 gü
evet bende kızım. Eşcinsin olarak söylüyorum dısarıda kendi basına yapamazsın cok kotu niyetli insanlar var.
Soran5 güÇalışarak yapamam mı
- 5 gü
kimse senin elinden tutup sana sahip cıkmayacak, iş bulamayacaksın, maasın geçimine yetmeyecek, insanlad sana huzur vermeyevek hep bir psikolojik bası içinde yasayacaksın. Hele 18 altındaysan sakın düşünme bile
Soran5 gü27 yaşındayım kendimi kullandıracak biri değilim o yaşları geçtim
- 5 gü
Calısırsan yaparsın ama cok zor olur asgari maas alacagını ve tam zamanlı calısacagını varsayalım, ev bulman lazım, evin kirası faturası derken paran su olup gidecek
Soran5 güBir ay geçirsem yeter arkadaşımda kalacağım
- 5 gü
Arkadasında uzun süre kalamazsın bir süre sonra kendini yük olarak görmeye baslayacaksın. bir kişi daha bulup ortak ev tutmak daha mantıklı
Soran5 gü1 ay o yüzden fazlası istemem
- 5 gü
ailen seni aramayacak mı bu süre zarfında
Soran5 güAile derken bi babam var o da varlığı zarar veriyor
- 5 gü
sen bilirsin
Soran5 güSen bilirsin derken
- 5 gü
ben kaçman taraftarı değilim ama sen kafana koymuşsun, yani sen bilirsin. Allah yolunu açık etsin
Soran5 güSen kız mısın şimdi
- 5 gü
evet cins cins erkekler yazmasın diye erkek profili açmıştım
Soran5 güSen evden kaçtın mı peki
- 5 gü
hayır benim yasım daha küçük ama bende aile evimde kalmaktan cok hosnut değilim
- 5 gü
kaçamam istesemde resit değilim polis takip eder
Soran5 güSanki gitmiş gibi dedin de
Soran5 güKaç yaşındasın ki
Soran5 güDaha çok ufaksın
- 5 gü
evet
- 5 gü
son zamanlarda ailemle aram inanılmaz kötü sevdiğimi onların önüne koyduğum için, arkadaşlarımla da aramı actım yine aynı sebepten dolayı kimsem kalmadı
Soran5 güArkadaşlarınla neden aranı açtın daha çok ufaksın sen sakın öyle bişey yapma o yaşlar çok farklı
- 5 gü
sevdiğimle takıldım sadece böyle olunca soguduk arkadaşlarımla
- 5 gü
şimdi sevgilimle aramız kötü
Soran5 güSevgili için arkadaş silinmez bilgin olsun
5 güÇok pişman olabilirsin yardım alacağım kimse var mı amcan dayin vs
01 Yorumla
Soran5 güAltlı üstlü oturuyoruz sese geldikleri oluyor babam dinlemiyo
- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
5 güNasıl bir şiddet psikolojik mi
01 Yorumla
Soran5 güHayır
Gizli Üye(18-24)5 güAllah kolaylık versin kardeşim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Hayır polise şikayet et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Hangi şehirdesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. olabilirsin. sığınma evlerini araştır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 güKaç ama gidecek yerin var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 güEvli birisine kaçar mısın
056 Yorumla
Soran4 güNasıl
Cevap sahibi4 güAçacağım buyur gel anlatayım tanışalım 🤲
Soran4 güBu ne dmk ya
Cevap sahibi4 güŞu anda boşanmak isteyen bir evliyim onu diyorum.
Soran4 güSen kimsin senin neyine güvenicem ben
Cevap sahibi4 güNeden boş işlerle uğraşayım ki açık açık huzur ve ömürlük olacak yuva kurmak istiyorum çoluklu çocuklu🤲
Soran4 güBunu evli halinle kız kaçırarak mı yapıcaksın
Cevap sahibi4 güDuâ almak varken neden bedduâ almak isteyeyim
Cevap sahibi4 güHayır işte bu süreci özel konuşalım Ulu orta değil. O şekil de olmaz elbette
Soran4 güBeni tanımıyosun belki hırsızım neye güvenerek gel diyosun
Cevap sahibi4 güGel demiyorum ki tanımadan etmeden gel demek kendim için enayilik olur sana da saygısızlık olur. Güvenirsem evlenirim ve ömürlük olur. Güvenmezsem zaten hiç yaklaşmam.
Soran4 güEvli biri ile 27 yaşında bi kızın ne işi olsun
Cevap sahibi4 gü32 yaşındayım ve yaşa takılan biri değilim zihniyet önemlidir benim için uyum anlaşmak oradadır. İstersen 40 yaşinda ol veya 20 yaşinda ol.
Soran4 güBen ne derdindeyim siz ne derdindesiniz cok yazik
Cevap sahibi4 güÇok ön yargılı ve art niyet içerisindesin. Umarım inşaallah kendin için en doğru olan kararı alabilirsin. 🤲🤷♂️🤲
Soran3 güAmin sağolun
Cevap sahibi3 gü🤲sen de sağ olasın
Soran3 güSizede kolaylikla bosanma sureci dilerim. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Cevap sahibi3 güAynen zor ama başarılacak amin Allah senden râzı olsun
Cevap sahibi3 güÜzülme sen de düzelir bir gün belki
Soran3 güBen sanmiyorum
Cevap sahibi3 güTut elimi Allah'ın ıznıyle ,,
Soran3 güAnlamadim
Cevap sahibi3 güSileceğim normal de bu siteyi belki sen ciddi insansındır birlikte dayanışma içerisinde Allahın izniyle çözeriz sıkıntılarımızı buyur başım üstüne gel
Cevap sahibi3 güŞiddetin her türlüsü hiç çekilmez yazık eder
Soran3 güBeni nereye buyur ediceksin af edersin sormamda kusur yoksa
Cevap sahibi3 güEstağfurullah ne kusuru yani niyetim ciddi eğer nasip kısmetse yuva olmak isterim boşma işini halledip. Şiddet nedir ya deli mi amca ne istiyor senden. Ulan bir de kız çocuğu kız. Zayıf olur gaddar olunmaz anlayamadım niye böyle ne yapabilir ki bir kız çocuğu iyice tanımak anlamak istiyorum ben
Soran3 güBosanmadan nereye buyur ediyorsun evlilik varken maddi manevi tazminat odemeyi goze aldin heralde
Cevap sahibi3 güİşte gel istişare edelim kararlıyım boşanma konusunda. Akıl akıldan üstündür bir yol çizelim hayırlısı ile huzur yok görsen ızdırap içindeyim
Soran3 güNe ızdırabı kadın ne yapabilir sana
Cevap sahibi3 güFiziksel bir şey olarak anlama öyle bir şey yapamaz zaten. Huzur yok huzur
Sürekli laf atıyor anla işte be kadın
Dayanışma olalım dedik saf niyetle sadece
Cevap sahibi3 güSabırla güvenle birlikte bir yola bismillah dersek ben ilişkimizin bereketli ve ömürlük olacağına eminim. Allah'a güveniyorum 🤲 ve aramızdaki muhabbet daha tatlı olur, o dertler hep olgunluk olarak olumlu döner bize eminim☕
Soran3 güBenden zor durumda mısın yani
Cevap sahibi3 güElhamdülillah güçlüyüm ama zor imtihân tabii. Evlilik bir tecrübe oldu asla isyan etmiyorum asla ve şikayetçi de değilim erkek adama yakışmaz ama hepsi hallolacak ya sabr.
Cevap sahibi3 güBana bundan sonra dertli kadın lazım dertli kadın. Onlar nankör olmuyor hayatın sillesini yedim diyen bir kadın lazım o olacak benim hayatım ve Ahiretim🤲
Cevap sahibi3 güRahatın battığı kadın bana lazım değil
Soran3 güBir erkek nasıl ızdırap çekiyor benim inanasım gelmiyor
Cevap sahibi3 güSürekli söylenen ağır laflar söyleyen ağzı bozuk biriyle yaşarsan anlarsın ama yaşama nı istemem
Soran3 güBenim babam daha kötü en azından sana zarar vermiyor
Cevap sahibi3 güRuhun acımaması daha önemli
Cevap sahibi3 güBirazdan uyurum bilgin olsun
Soran3 güDediğin gibi olmuyor
İyi geceler
Cevap sahibi3 güİyi geceler. Elimi uzattım sabırla çözelim inşaallah dedim🤷♂️
Soran3 güSen kendininkini çöz sonra bana yardımcı olursun abi
Cevap sahibi3 güTamam abisi
Soran3 gü😂😂😂😂😂
Cevap sahibi3 gü👍👍
Soran3 güGit baska genc kizlar bul kendine pardon kandirmaya calis
Cevap sahibi3 güSen öyle san ve katı kalple devam et
Soran3 güGenç bir kızı evli bir adamın evine çağırması neye giriyor sen onu söyle
Katı kalp diyo bide sen benim gibi olsan bunu demezdin bile
Cevap sahibi3 güBoşanma olunca gelecektin ve nikah olacaktı sen baştan zaten tersten anlamışsın ben bir şey yapamam ki 👍
Soran3 güHe yapmazdın arkadaş arkadaş durursun öyle koca yürekli adam
Cevap sahibi3 güKadın erkek arkadaş olamaz ya nikâh olur ya ateş olur. Yine anlamadın ki🤷♂️ diyorum ki flört yok nikah var ben o işleri çok gördüm tecrübe oldu hayrı Bereketi yok
Soran3 güSeni uyarıuorum hiçbi kızı kandırma
Cevap sahibi3 güKandırırsam beddua alırım hiç öyle bir lüksüm yok ben dua'ya talibim ✨
Soran3 güAh almak istemiyosan bosan oyle bak kiz
- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
5 güOlursun oyle bır sey yapma, hangı sehırdensın
05 Yorumla
Soran5 güNeden herkes bunu soruyor ne onemi var ya
- 5 gü
Ankara dan mısın dıye sordum aynı sehırde mıyoz dıye yardım etmrknısterdım elımden geldiğince
Soran5 güBalıkesirdeyim beb
- 5 gü
Anladım, ıs bul kendıne ozgurlugunu kazan
Soran5 güOnu gittigimde yapicam Şu an basvuru atiyorum
5 güKaç yaşındasın
034 Yorumla
Soran5 gü27
- 5 gü
Evlenmeyi düşünmüyor musun
Soran5 güHayatımda biri yok ne evliliği
- 5 gü
Nerede yaşıyosun peki nereye kaçacaksın
Soran5 güAnkara'ya gideceğim
- 5 gü
Nerde yaşıyosun
Soran5 güNeden sordunuz
- 5 gü
Ona göre fikir vereceğim çünkü
Soran5 güBalıkesirdeyim
- 5 gü
Özllden yazar mısın sorun olmazsa
Soran5 güNeden
- 5 gü
Fikir vermeyi düşündğm ama sorun olacaksa sıkıntı yok
Soran5 güKimseye mesaj atmıyorum
- 5 gü
Tamam bakalım sorun değil senin için söylemiştim ama dikkatli ol hareket ederken herşeyini planlayarak git yeni bir hayat kuracağını unutma
Soran5 güTek tedirginliğim bana zarar gelmesi yoksa her şeyi göze alıyorum
- 5 gü
Onun için konuşacaktım zaten bende seninle
Soran5 güBurdan yaz
- 5 gü
Burdan olur mu sence öyle sohbetler birzdan dangalağın biri salça olur yazdığıma deli olmaya gerek yok yardımcı olmayı düşünürke
Soran5 güSaçma neyse boşa kuru sıkıyorsunuz kimse kimseyi yemiyor amacınız farklı sizin
- 5 gü
Yaaa önemli değil inanaıp inanmamak sana kalmış elbetki ama kötü bi niyetim olsa fikir vermeye çalışmam zaten sorun değil sen nasıl istersen öyle yani haklısın burdaki bazı gevşekler yüzünden bunları düşünmen normal
Soran5 güKimse gevşeklik yapmıyo olayın farkındalar ben lahaluga yapma zamanında değilim anladın mı
- 5 gü
Off insan gibi fikir vermek için dedim tamam sorun yok kusura bakma rahatsızlık verdiysem
Soran5 güNe fikri vericeksin burada söylenmeyecek onu soylesene
- 5 gü
Bak kardeşim bi plan yaptın mı mesela nereye gideceksin Ankara da ne iş yaparsın neler uygundur senin için nereye gitmeyi planladın mesela arkadaşın eşin dostun var mı ya da gitmeden önce kalacak yer iş falan baktın mı
Soran5 güArkadaşıma gideceğim bir ay kalırım ama çok uzatamam o ara iş bakıcam her işte çalışırım gece gündüz farketmez
- 5 gü
Gitmeden önce işte araştır bence planını güzel yap evden çıktıktan sonra geri dönmesi çok daha kötü olabilir senin için bak
Soran5 güBenim dönmemi bırak o beni bulmasın
- 5 gü
O zaman direk oraya gitmek yerine bi kaç yer değiştirsen daha iyi olur
Soran5 güGiderken acaba sikayet mi etsem
- 5 gü
Burdan bu kadar bilgi vermem yeter azmettirici gibi herkese açık bilgiler sunuyoruz ya 😅
Soran5 güBen suç işlemiyorum
- 5 gü
Suç değil elbetki ama neyse planını iyi yap sen yine de ben burdan herşeyi söylemiyim yine de
Soran5 güOk
- 5 gü
Dikatli ol yine de iy plan yaparak git 😊
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 güOlmazsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaçmayın
00 Yorumla
5 güEkonomik ozgurlugun varsa pisman olmazsin
00 Yorumla
5 güParan varsa hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 gühayat aile evinden daha zor bence
012 Yorumla
Soran5 güNe gibi
Cevap sahibi5 güherşeyi içine al düşün
karşına çıkan hiç kimseyle bir bağın olmayacak ailen sana önem değer vermiyor derken yabancılar ne verecek hepsi faydalanma peşinde olmaz mı
Soran5 güKimseden bir değer istemiyorum ben kendime yeterim
Cevap sahibi5 gübilmem hayat öyle değil yaşayınca içine girdikçe gizli yüzü ortaya çıkıyor
Soran5 güEn fazla ne olabiilir ki
Cevap sahibi5 güen fazlasında sınır olur mu
evden kaçmış sahipsiz bir kıza ne olmaz ki de yinede hayat senin ve doğru bildiğin şekilde yaşa derim bir daha gelmeyeceksin dünyaya
Soran5 güşu an da öyle zaten pek bi fark yok
Cevap sahibi5 güdediğim gibi dünyaya bir daha gelmeyeceksin mutlu olacağına inandığın hayatı yaşa
Soran5 güDimi bence de
Cevap sahibi5 gübencede ki gerçekten hayat yaşanmalı arzu edilen doğru görülen bazende yanlış olsada değer denen şeyler yaşanmalı
Soran5 güDeğer denicek bir hayatım yok ama mecburum çünkü ağrıma gidiyor ben çocuk değilim
Cevap sahibi5 güyaşa dedim bende işte ki
Ben dünyaya bir daha gelmeyeceğim diye düşündüğümde arzu ettiğim ne varsa yaşanması konusundaki engelleri kaldırmayı hayal ettiklerimin peşinde olmayı dilediğim ne varsa yaşamayı seçtim
- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 güolursun
014 Yorumla
Soran5 güNeden
- 5 gü
Bütün aç kurtlar peşine düşecek.
Soran5 güBana zarar mı verirler
- 5 gü
Hepsi yatağa atmak için sıraya girer ama hepsi de sana iyilik meleği olarak yaklaşır
Soran5 güErkeklerin niyetleri hep o yonde zaten. Benim tek korkum bana zarar vermeleri
- 5 gü
O konuda bilemem çıkma ihtimali var tabikide
Soran5 güİnşallah çıkmaz
- 5 gü
Kumar oynanilmaz
Soran5 güBaska cagrem yok
- 5 gü
sen bilin kibritten kaçıcam derken benzine düşme
Soran5 güAllah korusun
- 5 gü
Allah korusun ama önce sen kendini koru
Soran5 güKorumaya calisiyorum ben kendimi ama disarida ne kadar gucum yeter bilmiyorum
- 5 gü
bi yere kadar yeter
5 güNereye kaçcan
10 Yorumla
5 güPişman olursun yapma
00 Yorumla
5 güNere kaçacaksın
00 YorumlaKaç yaşındasın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?