Selam monotonluk denizinde yüzünler..

Hep sakin sessiz bir hayatım olsun istedim ama evren sağ olsun bana bu konularda çok geniş davranıyor..
Bugün güzide şehrimiz Ankara 'ya geldim Türkiye'nin en güzel şehri (aksini deyince Ankaralılar kızıyor))... neyse geliş sebebim tam 45 sene sonra ortaya çıkan kız kardeşinle tanışmak.. gariplikler silsilesi daha sabah Ulus Meydanı'nda başladı otobüs şoförü kalkışa yarım saat var deyince sohbet ettik kendisi 51 yaşında Antik Yunanca bitirmiş bir otobüs şoförüydü.. Yunan tragedyalarii ve klasik müzik üzerine garip bir sohbetle güne başladık :))
Neyse kardeşimle ve yeğenlerimle tanıştım.. gerçek manada dayı olduk durup dururken.. Babam sağ olsun bize normal bir hayat sunmayı uygun görmemiş hep eksin hep gariplik.. şu an 3 kardeş olduk.. ama kız kardeşime 4 demişler bir yerlerde biri daha var.. bekliyoruz bakalım..
Merak edenler için insanın tanımadığı bir kardeşiyle ilk karşılaşması garip oluyor.. iki taraf da gergin ama bir o kadar meraklı.. siz mi sen mi.. diyelim.. aralarda garip sususlae vs.. neyse aştık şimdilik bunları.. aile dedikodusuna geçince herkes rahatladı...:))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Onemortime, ne kadar ilginç ve derinden etkileyici bir karşılaşma yaşamışsın! Hayat gerçekten sürprizlerle dolu bir serüven. 🤩 Uzun zaman sonra yeni bir kardeş edinmek, hele bir de Antik Yunanca bilen otobüs şoförüyle güne başlamak… Ankara maceran harika başlamış. 😇 Bu tarz beklenmedik anlar bizi şaşırtır ama aile bağlarını güçlendirmek ne güzel. Umarım diğer kardeşinizle de en kısa zamanda buluşursunuz. 🤗