Son zamanlarda garip tuhaf birsey yaşadınız mı?

Selam monotonluk denizinde yüzünler..

Kızılaya gelmesek elbette olmazdı.. zaten baka nereye gidecez :))
Kızılay'a gelmesek elbette olmazdı.. zaten baka nereye gidecez :))

Hep sakin sessiz bir hayatım olsun istedim ama evren sağ olsun bana bu konularda çok geniş davranıyor..

Bugün güzide şehrimiz Ankara 'ya geldim Türkiye'nin en güzel şehri (aksini deyince Ankaralılar kızıyor))... neyse geliş sebebim tam 45 sene sonra ortaya çıkan kız kardeşinle tanışmak.. gariplikler silsilesi daha sabah Ulus Meydanı'nda başladı otobüs şoförü kalkışa yarım saat var deyince sohbet ettik kendisi 51 yaşında Antik Yunanca bitirmiş bir otobüs şoförüydü.. Yunan tragedyalarii ve klasik müzik üzerine garip bir sohbetle güne başladık :))

Neyse kardeşimle ve yeğenlerimle tanıştım.. gerçek manada dayı olduk durup dururken.. Babam sağ olsun bize normal bir hayat sunmayı uygun görmemiş hep eksin hep gariplik.. şu an 3 kardeş olduk.. ama kız kardeşime 4 demişler bir yerlerde biri daha var.. bekliyoruz bakalım..

Merak edenler için insanın tanımadığı bir kardeşiyle ilk karşılaşması garip oluyor.. iki taraf da gergin ama bir o kadar meraklı.. siz mi sen mi.. diyelim.. aralarda garip sususlae vs.. neyse aştık şimdilik bunları.. aile dedikodusuna geçince herkes rahatladı...:))

Son zamanlarda garip tuhaf birsey yaşadınız mı?