Kişilik & Karakter Size son zamanlarda garip gelen şeyler ya da bir şey var mı? MORPHİA Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Bizim klinikte yine sıradan bir vaka haha sen ne ara oraya gittim de o hala girdin Size son zamanlarda garip gelen şeyler ya da bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kripto piyasasının ölü gibi olması bu aralar garip geliyor bana. 1 5 Yorumla MORPHİA +1 yıl Battım orada 😂 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Kaldıraçlı işlem mi yaptın yoksa :DBen spot taraftayım debeleniyorum Yorumla MORPHİA +1 yıl Çarşı pazar karıştı uzun mesele haha Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Haha geçmiş olsun diyelim 🙂 Yorumla MORPHİA +1 yıl 🌸 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı. Hayatın ta kendisi.. pandemi yle birlikte bariz ön plana ćıktı deģişim 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben bunu yerim çok tatlı 🥰 nasılda susamış öyle )) 1 0 Yorumla
Veremsel Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Farklı duygular ıçinde sürekli astral seyahat ediyorum. Bilmediğim görmedigim mekanlara gidiyorum. Gitmeyi biram ordaki sesleri duyuyorum. 1 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yaa kıyamam çok tatlıııı 😊. Size yorgunluk olmasın diye kendi işini kendisi görüyor. 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok yaa her şeye alıştım gitti.😊 1 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı ya nasıl susamışsa artıkk 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kripto piyasasının ölü gibi olması bu aralar garip geliyor bana.
Battım orada 😂
Kaldıraçlı işlem mi yaptın yoksa :D
Ben spot taraftayım debeleniyorum
Çarşı pazar karıştı uzun mesele haha
Haha geçmiş olsun diyelim 🙂
🌸
Hayatın ta kendisi.. pandemi yle birlikte bariz ön plana ćıktı deģişim
Ben bunu yerim çok tatlı 🥰 nasılda susamış öyle ))
Farklı duygular ıçinde sürekli astral seyahat ediyorum. Bilmediğim görmedigim mekanlara gidiyorum. Gitmeyi biram ordaki sesleri duyuyorum.
Yaa kıyamam çok tatlıııı 😊. Size yorgunluk olmasın diye kendi işini kendisi görüyor.
Yok yaa her şeye alıştım gitti.😊
Çok tatlı ya nasıl susamışsa artıkk
Var bugün düşük olan yarın pahalinyo
susanmış ama yaa kıyamam ben buna
her şey garip :D hiçbir şey normal gelmiyor
Yok.
Susamış :)