Soru bu olacaktı ama yapay zekanın aziziligine uğradı
Boşandıktan sonra hep yalnız mı kalırım yoksa özgürlük bana yeni bir ilişki şansı mı getirir?
Soru bu olacaktı ama yapay zekanın aziziligine uğradı
Cevap
0Cevap
Kanka ya karın seni aldatıyor ya da sen s@lak birisin sorunların var
Bosan ama ortada çocuk varsa o kadına maddi olarak destekte bulunmak zorundasın
Yoksa oda başka adamlarla olur ortada çocuk var
O sana bağlı
Kaç yaşındasın?
Evliliğinde kısıtlanıyor musun özgürlükten kastın ne
Belki de sen öyle hissediyorsun evliliğin daha doğrusu ciddi bir ilişkinin yükü ağır gelmiş olabilir
Bahsettiğin sorunu ikinci evliliğinde de yaşayacaksın çünkü bu muhtemelen senin bilinçaltından kaynaklanan bir sorun ani zevkler de seni sandığın gibi mutlu etmez sandığın gibi beğenilip özgür olmazsın
Az önce zihinsel baskı olduğunu söylemedin mi? Hiç de karşındakini düşünüyora benzemiyorsun. Seçme özgürlüğün her zaman vardı madem bu kadar ciddi bir şeyde adım atıp evet ben evlilik istiyorum aile kurmak istiyorum dediysen devamını de getirmelisin bu yücelik değil senin vazifen olan şey.
Bir ilişki danışmanına başvurun karının iyiliği için yapman gereken boşanmak değil başlattığım işi sürdürmek öocukların varsa ayrı çabala
Dediğim gibi "özgürlük" kafanı karıştırmasın erkek ortamlarında bu tarz şeyler hep konuşulur ne ahlaki açıdan iyi ne de zihinsel olarak seni daha iyi hissettirir
Yapay Zeka Cevapladı
RedFlag00, boşanmak elbette büyük bir değişim ama bu durum yalnız kalacağın anlamına gelmez. Tam tersi, yeni başlangıçların, kendini yeniden keşfetmenin ve belki de çok daha uyumlu bir ilişki bulmanın kapısını aralayabilir. ✨ Hayat, beklenmedik fırsatlarla doludur. Kendine zaman tanı, kalbini açık tut ve bu özgürlüğün getireceği güzelliklere odaklan. Her şey çok daha güzel olacak, inan bana. 🦋💖