6 aydır yalnız yaşıyorum. Kirada oturuyorum. Çocuğum yok komşularım evli çocuklu evimde mahalle arasında olunca bazen korkuyorum. Eşimle 5 sene evli kalıp boşandık. Ailemle görüşmüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Bu güne kadar yaşamamış olman, yaşamayacağın anlamına gelmez. Ama şu da var. Özellikle bazı şehir ve semtlerde boşanmış ve tek yaşıyor olmanın bir anlamı yok. Kadın olman tacize uğraman için yeterli. Her zaman herkes olumsuz davranışlarla karşılaşabilir. Yine de bu korkuyla yaşamanın da anlamı yok. Hayatına devam edeceksin. Sonuçta yakınındakiler dışında senin yalnız yaşadığını kim bilecek? Kanada iyi bir seçim. Senin konumunda olsam, ben de gitmek için uğraşırdım. Buradaki asıl sorun birilerinin sana zarar vermeye çalışmak isteyebileceği değil. Yalnızlık. Etrafında ailen yok. Bir eşin yok. Bundan daha zor ne olabilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında hemşire olarak gitmek istemiyorum başka bir meslek yapmak istiyorum ama 0 dan ne yapabilirim orada bilmiyorum. Yalnızlik bana göre her zaman daha iyi aslında.
En İyi Cevaplar
Öncelikle geçmiş olsun her insanın başına gelebilir. Boşanmışsın çocuğun olmadığına bence sevinmelisin çocuk olsa daha zor bir hayatın olacaktı. ülkemizde haberlerde sürekli olan olaylardan dolayı korkman normal ama sürekli düşünme karamsar olma evinde elektro şok cihazı gaz spreyi hem evde hem günlük kullandığın çantada bulundur. 5 sene için de eşin rahatsız etmediyse bence korkmana gerek yok yani rahat ol
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene evli kaldık. 7 ay önce boşandık
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar,
Evlenip ayrıldığınızı kimseye söylemez sır gibi hayat yaşarsanız herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Bizim ülkenin insanları dul kadınlara bakış açısı biraz dardır.
Hatta görüşlerde biri de yazmış dul'un evi boş olmaz diye ve bunu yazan kendi hemcinsiniz.
Eğer gereken imtiyazı gösterirseniz korkmaniz gereken herhangi bir şey olmayacaktır.10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılNeden tehlikeli bir durum olsun ki? İçin - gönlün rahat olsun... Belki sana daha yüreklice yakınlaşmak isteyen tipler olabilir sadece... Bu durumun vehametini de senin davranışların belirleyecektir canım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
189Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yıltehlikeli değil eğer kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsanız
10 Yorumla Bence durumunu kimseye söyleme. Bak mesela bir örnek vereyim. Yaşlı bir teyze oturdu yanıma. Güya sohbet ediyor. Rahat 75 yaşında var. Kendini elit göstermeye çalışan insanlar olur ya aynı öyle bir tip. Konuştu konuştu sonra benim yaslarda belki biraz daha buyum biri geldi. Kadin sanki 40 yıllık arkadaşım tanıştırmak istedi. Kalktım gittim. Sohbet ettiğin her insana dikkat et. Kimseye boşandı deme. Yasin genç ise en fazla öğrenci de. Ailem ile görüşüyorum de. Ah yaşadıklarımı karşılaştığım insanları söylesem nasıl sıyrıldın her defasında dersin. Sakın sakın kimseye güvenme.
43 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum.
Soran+1 yılHaklısınız tabikide insanlar kötü niyetli , art niyetli kimseye güvenilmez.
- +1 yıl
Kesinlikle kimseye güvenme. Kiminle konuşursan konuş. Hep kendini yukarıdan göster. Yalnız yaşadığını belli etme. ha komşular bilir belki bunu. Ailenle konuştuğunu hep belli et. Bir tatile mi gittin mesela ailenin yanına gidiyor gibi konuş. Güzel bir hayat hikayesi yaz kendine ve oyna.
+1 yılİnsanlara yalnız yaşadığını söyleme sana bir tüyo her zaman kapının önüne erkek ayakabısı olsun evde erkek olduğunu zan etsinler her yerde söyleme tek yaşadığını ve koruma madem yanlız çıktın bu yola erkek gibi ol hayatını elbette düzgün erkekler olacak çok temiz delikanlı erkekler var tabikide birde kafa dengi bulursan hayatını kurarsın sende çabalarsan olur eski kocan kötüyse her erkek kütü değildir işallah mutlu olursun
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatını kurmuşsun ne güzel. Eğer ki bu zamana kadar güvenini sarsacak bir olay yaşamadıysan kendini güvende hissetmeyeceğin bir durum yok. Eğer güvenini sarsacak bir olay yaşadıysan da maddi durumun el veriyorsa güvenlikli bir yerde yaşamaya başlamanı öneririm
10 Yorumla
+1 yılBende 7 aydir ayriyim benim cocugum var bende ilk zamanlar evde korkuyodum ama zamanla alisiyo insan.. Gerci disarda hala geriliyorum ama malum dullara iyi gozle bakmiyolar.. Yasimda kucuk olunca bi korkutucu
56 Yorumla- +1 yıl
@Bastosss 26
- +1 yıl
@Bastosss genc anlaminda yani
- 1 yıl
Bu ülkede haklısın ama eğer güvenilir çevrede yaşıyosan sıkıntı yok. Kapıyı kilitle her zaman.
Ailene uzakta mı yasıyosun?
Gizli Üye(18-24)+1 yılTehlikede değilsin ama sonuçta tek başına yaşayan bir kız olduğun için daha dikkatli olman lazım. Uyanık olacaksın herkese güvenmeyeceksin çok çok değer verdiğin biri değilse evine getirmeyeceksin vs. Tenha yerlere girmemeni ve geç saatlerde dışarı çıkmamanı tavsiye ederim bu sadece senin için değil tüm kızlar için geçerli. Kötü bir zamanda yaşıyoruz ne olacağı belli olmuyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Hava kararınca dışarda olmak , kimsenin yürümediği boş ara sokaklardan geçmek çok tehlikeli bir durum.
Cevap sahibi+1 yılTüm kızlar için tehlikeli sadece senin durumunda olanlar için değil. Bu genel bir uyarıydı herkes için. Sağlıcakla kalın 🙏
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Hayat suprizlerle dolu sakın umudunu yitirme; daha gençsin... zaten zaman su gibi akıp geçiyor, her ne yaşıyorsan koca bir sınavdan ibaret. Yolun ve bahtın açık olsun..
30 YorumlaNiye tehlikeli olsun önemli olan senin nasıl hissetmen ama eğer yalnızlıktan korkuyorsan ya da sıkılıyorsan sevgili yapabilirsin ama sakın evliliğe acele etme her şeyi yavaş yavaş sabırlı bir şekilde kontrol ederek yap
10 Yorumla
+1 yılCevaplara bak yazık alışırsın kendini çevreye yalnızmış gibi belli etme iş arkadaşlarından ara sıra misafirliğe falan gelecek kızlar varsa iyi olur hakkında hayırşısı belki dengini bulup yine yuva kurarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye tehlikeli olsun kapat kapını tamam. Bu kafayla biri olsun diye alırsan hayatına daha çok tehlikeli olur, adamı eve nasıl güvenip alacaksın en iyisi tek olmak
65 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kaç yaşındasınız
Cevap sahibi+1 yıl@eskibirgünlük 39 ama neden sordun
- +1 yıl
Benim için önemli olan bir şey sormayı istedim de mesaj atar mısın
Cevap sahibi+1 yıl@eskibirgünlük hayır gerek yok
- +1 yıl
Sadece bir soru
+1 yılİşine odaklan dışarıda çok etrafa bakıp gülümseme malum toplum olarak ooo dul kadın açık kapı diye yürümeye çalışan tipler var iyi adı altında yaklaşanlar da genelde kötü amaçlı oluyor dikkat ediceksin kendine
10 YorumlaHiç bı sıkıntı olmaz korkmaz bı erkeğe bağlı değiliz sen kendine sahip çıktıktan sonra konuşanların bı önemi yok başına da bı iş gelmez kendine güven tek başına yaşamak kadar güzel bişey yok sakin böyle düşünme bı sure sonra omuzlarından yük indirmiş kuş gibi olacaksın hiç korkma mutlu ol tadını çıkar
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru sözlerin aklıma sevdiğim bir sözü getirdi, herkesten şüphe et kendinden asla şüphe etme kendine yaptığın şüphe öldürür
+1 yılSenin gibi yaşayan yüzbinlerce kadın var ne olabilir ki. Hayat senin hayatın yalnız yaşamak yalnız kalmak istemek suç değil en doğal hakkın
10 Yorumla
+1 yılKorkmanı anlıyorum gayet normal, kendine güven kendi ayaklarının üzerinde durmayı tercih et, birde bir yakın dövüş sporu öğren malum ülkemizde itte var çakal da... Korkunun üzerine git ama her zaman temkinli olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılYalnız yaşamak insanın ruh sağlığı için doğru bir şey değildir. En azından bir yakınınla aynı evde yaşaman gerekir bir evde tek başına yaşamak akıl sağlığını ruh sağlığını kaybetmeye neden olabilir bir insanın.
00 Yorumla
+1 yılherkese ben dulum diye kendini lanse etme hiç bir sorun olmaz. Ha eve sipariş verip kapıya gelen kuryeye bile dulum boşandım dersen vay haline ki bunu yapanlarda çok fazla.
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum çok fazla kurye bu durumdan muzdaripti. Ama dışarda bu kadar bekar ve dul adamlar evlenmek isterken bu tarz kadınların kuryeyi zorla ikna etmesi mantık işi değil.
- +1 yıl
Soran+1 yılHerkesi aynı kefene koyamazsiniz gördükleriniz dışındakiler kendi hayatını yaşıyor. Bende ulu orta adresimi yazmadım burada. Durum hakkında görüş almak istedim sadece.
Neden tehlikeli olsun ki hem de oturduğun yer iyi bir yer ise ne olacak ne güzel işte rahat rahat işe gidersin, kendin istediğin saatte yatar, kalkar çıkarsın. Mutluluğu hak ettin. iyi olmaya bak tehlikeli olacak hiçbir şey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorkulacak bir şey yokk benimde eşim 6 ay önce vefat etti bende 6 aydır yalnizim köpeğimle birlikte yaşıyoruz
32 Yorumla- +1 yıl
Başiniz sağ olsun
- +1 yıl
@deligibisevisecegim teşekkürler
+1 yılBence tatlım. Kemdine birini bul. Ama senin güvencini kazana bilecek erkek. Çünkü sana bir cesaret verir özgüvenin olur. Sadece muhabbet etmek için tatlım.
20 YorumlaAklına korku getirme korkucak bişey yok eğer edepli biriysen ama eğer boşandım diye açılır saçılır kulüplerden çıkmazsan her şey başına gelir
31 Yorumla- +1 yıl
mantıklı aranırsan bulursun
Boşandığını kimseye söyleme ayrılmış kadına sende biliyorsundur başka gözle bakıyorlar
Komşuna dostuna kimseye söyleme
Bir kadının yalnız başına yaşaması bu zamanda gerçekten çok zor
Arkadaş edinmeye bak en azından yardımcı olacak birileri olur hayatında10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben 2 çocuğumla dul halimle mücadele verip korkmuyorum da sen mi korkuyosun pardon? asıl ben korkmalıyım bu kadar korkak olma
61 Yorumla- +1 yıl
hayat zor
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın mevki de önemli. Yalnız yaşadığını belli etme ama baktın rahatsız oluyorsun ev arkadaşı edin ya da muhitini değiş. Dikkatli olmakta fayda var. Kolaylıklar
10 Yorumla
+1 yılKorkulcak bi durum yok.. etrafındakilere hayatınla ilgili ayrıntıları paylaşmak zorunda değilsin.
Rahat ol lütfen20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır yanlız tek yaşayan olarak zordur ama iş olup çalışırsan hayatını idame ettirmek için kolaylaşır dul olmak kötü durum değil ön yargılı olmaya gerek yoktur her şey insan içindir
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar kendinizi güçlü iradeli özgür hissetsenizde bu durumun tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmez.
Mahalle arası yahut cadde üzeri olmasıda bir şey değştirmez.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yoo. niye tehlikeli olsun ki anlamadım. tüm apartmanı satın alman ve bekar kızları kiracı olarak alman gerekiyor sanırım bu durumda. o da hayal:D
00 Yorumla
+1 yılPek bir şey olmaz ama hakkında kişisel ve bu tür bilgileri etrafına verme. Hep ciddi biri olursan pek sorun olmaz. Zamanla ciddi olmazsan haddini aşan kişilerle karsilasirsin. Taviz tavizi dogurur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo degil , bende bosandim ustelik 7 yasinda bir oglumla yasiyorum. Bende nerdryse bir sene yanliz yasiyorum dramaya gerek yok👌
51 Yorumla- +1 yıl
Hep bekar kalmayı düşünüyormusun?
Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Tehlikeli bir durum yok saçmalama. Sen Türk kadınısın, kendine gel. At çantana bi bıçak, baktın biri seni rahatsız ediyor, çek, o gırtlağını keserim senin de, bak bakalım 1 saniye duruyor mu orada 🤨
00 Yorumla
+1 yılYorumlardan utandım,
Kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilirsen hiç bir sıkıntı olmaz. Gözünü dört aç ve geleceğini planla. Millet ne der, ne düşünür hiç bakma sen.00 Yorumla
+1 yılYaratılandan korkma, allahtan kork yeter. İbadetlerinizi yerine getirin bişey olmaz Allah'ın izni ile
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılSana tehlike oluşturacak birisi yoksa sıkıntı Yok tek başına yaşayan çok kişi var bekar veya diğer türlü
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu sene boşanma sayısı çok arttı boşanman ve tek kalman normal. Tek yaşamak istiyorsan bu doğal bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkese kendini anlatma bir yere gitsen sorgularlar ben evliyken yapıyor sitedekiler bana nereye gidiyorsun hergun diye bende paylarini verdim geçen de bakalım soricaklarmi
112 Yorumla
Soran+1 yılNereye gidersek gideriz kime ne gerçekten bu toplumu kim bu hale getirdi anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma annem hasta mesela gidiyorum ergun gibi kocam da biliyo ki istersek kötü yolda olalım kimseyi ilgilendirmez bu durum çok şükür öyle birileri değiliz ama sana gelcez ama evde yoksun durmuyor sun diyorlar yeni evliyim tanımıyorum çoğunu onlar beni gördüler tanimamazliktan geliyorsun diyorlar görmüyorum ki tanimiyorum sızı dedim 3 4 oldu laf soktular gittim herkesin namusu nereye gittigimi sorup duruyorsunuz dedim sizi ilgilemez dedim özür diledi istemezsen sormayız dedi gerçekten anlamıyorum bu insanlar böyleler çok dikkat et hele şu an bozabilsin ben evliyken böyle bende boşan sam kimbilir ne dicekler
Soran+1 yılCidden şaka gibi. Tabikide komşularını tanımak güven açısından daha iyi ama insanların kaç yıllık babaları neler neler yapıyor bu devirde kimseye güvenilmez. Kimseyi tanımak zorunda değilsin. Cahil insanlar.
Cevap sahibi+1 yılBen onlar gibi onları gözetmiyorum ki tanımıyorum 4 ay oldu bu ay bu siteye gelip evleneli annem i hastaneye götürüyorum ben 1 buçuk aylik düşük yaptım 5 hafta oluyor ben neler peşindeyim millet nereye gidiyo napiyo pesinde düşük yaptığını duymuşlar nerden geliyon diyip birde laf sokar gibi konusucaklarina geçmiş olsun desinler payını kibar dille verdigimi düşünüyorum umarım artık sormazlar sende dikkat et benimde eşimle aram hiç hoş değil tanıdığım adam tanıdığım gibi çıkmadı hovardanin teki çıktı kasiyerlere herkese kız görünce laf atıyor cafelerde arama motorlarında bakıyor düşük yaptım diye poşetleri anneme bıraktım arabayla al dedim doktor ağır kaldırma rahim düşer aşağıya dedi çünkü sana bir şey olmaz içinde parca kalmadı dedi parca ile bir değil baktım ki eşim çok acimasiz biri gizliden korunup belkide boşanmaya yoluna giricem kimseye ezdirme biri bir şey diyince güzel dille uyar bizin hayatımız kimseyi ilgilemez
Soran+1 yılEvlenemiyorum diye tüm kızlara sararlar evlenince de bekar hayatı yaşarlar ben erkekleri anlayamıyorum. Evlilikten soğudum. Bu toplum kendi kendini cahilleştirmiş. Kadınlar toplanıp kadına laf yapıyor erkekler kadınlara laf yapınca da kendini savunuyor. Zaten siz kendinizi bu hale getirdiniz. Ne kadını ne erkeği hepsi aynı. Sen işine gücüne annene ve sağlığına odaklan. Tüm gün evde boş boş yatıp koca parası bekleyenler herkesi öyle görmeye çalışıyor.
Cevap sahibi+1 yılInsanlar ne istediklerini bilmiyor evlenince şımarıyorlar kadın buldum diye benim eşim öyle anlatıyormuş arkadaşına annesi söyledi esin çok değişti bekarken böyle değildi şımardım diyormuş dedi insanlar böyle değişken insanlar dedikodu arıyorlar oysa kimse kimsenin hayatını ilgilemez bende soğudum bu gidişle bosanicam yeni düşük yaptım acıma duygusu yok zaman zaman karin ağrım oluyor göğüs acılarım inmedi bile daha 5 hafta olduğuna rahmen benim eşim acısa zaten kanama bittiğinde 2 hafta ilişki yasaktı bittiği gün sekse zorladı enfeksyon oldum büyük ihtimal akıntı var sarı renkte doktor söylemişti ilişki olursa rahme enfeksyon taşır diye eşim hiç beni hep hiçe sayıyor evlenince böyle durumlara dusucegimi bilsem evlenmezdim şimdi doktor randevusu bekliyorum enfeksyon tedavisi için anneme bakıyorum eve gelip böyle bir denyo ya yemek hazırlıyorum ev temizliği işten çıktım hamileyim diye 2 buçuk aydır 2 ay olcak evdeyim ondan hergun sergiliyorlarmış nereye gittigimi calismiyormusumda çok terbiyesiz ve cahil insanlar ailen le barışma durumun yok mu hiç çalışıyor musun şu an
Soran+1 yılKorku filmi gibi yazdıklarınız. Çok acımasız ve ruhsuz insanlar. Şımaracaksa gitsin barınakta dolaşsın o zaman hadsiz adam. Sen bundan bosanirsin bu sefer sokakta kızları taciz eder o kadar var ki böyle pislik insanlar. Ben hemşireyim. Ailemle başka sebeblerden dolayı görüşmüyorum. 5 sene evli kaldım ortak kararımız çocuk istemiyorduk zaten olmadı. Eşim Azerbaycanlıydi o kendi ülkesinde. Ailemle barışma umudumuz yok maalesef.
Cevap sahibi+1 yılBen korunup bir süre sonra bosanicam isim vardı zaten hamileyim diye çıktım tekrar baslicam annem in sağlık sorunlarını halledeyim amilyat diyorlar ona göre bir kaç doktor a daha gostericem eğer hepsi aynı derse bir amilyat olur yanında dururum onları halledip ise tekrar başlarım böyle insanlar dan eş felan olmaz gerçekten hayırlısı oyleymis olmamış boş ver millet in payını kibar dille ver kötü söz söyleyip sorgulayan olursa güzelce uyar insanlar böyle maalesef
- +1 yıl
İbretlik hayatlar Allah hepinizin hepimizin yardimcisi olsun.
Toplum olarak çok bozulduk
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun. Tez vakitte kurtulun. Gerçekten ne yanlış insanlar giriyor hayatlarımıza , saf tertemiz hayallerimizi mahvediyorlar. Toplumda daha çok baskiliyor. Allah herkese akıl fikir versin.
Cevap sahibi+1 yılAmin güzel dualarınız için hepimiz tez vakitte feraha kavusanlar dan olalım böyle birileri evlenmemeli zaten insanların hayatını oyuncak gibi kötüye cevirmemeli
Soran+1 yılAmin ecmain. Rabbim hakkettikleri azabı göstersin her birine 🤲🏻
- Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye muhtaç değilsen kendi ayaklarının üzerin de dura biliyorsan kimseye ihtiyacın yok zaten. İlk zamanlar zor olabilir ama bi zaman sonra alışıyorsun merak etme bundan sonraki hayatın da her şey istediğin gibi olur inşallah.
00 Yorumla
+1 yılHayır ben bile tek yaşıyorum öğrenciyim dualarınızı okuyun size hiçbir şey olmaz Allahını izniyle 🙏
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu senin ne kadar şanslı olduğuna bağlı bir durum kadın olmak zor güçsüz görüyorlar yalnızsan daha kötü mesela samuray kılıçlı cinayet vardı kızı güçsüz görünce savurmuş kılıcını
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o olay beni çok etkilemişti erkekler karşılık verir güçlü olur diye onlara bulaşmıyorlar kadınlar güçlü olmazsa her tip salça olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılOturduğun mahallenin kalitesi önemli en başta. Sana yaklaşmak isteyen illa olacaktır. Sakın izin verme. Evine alarm taktır, demir kapı falan da taktır.
20 Yorumla
+1 yılHayatın kendisi tehlike zaten.. bu herkes için her yerde var..
21 Yorumla
+1 yılMahalleye bağlı bence. Bazen ben de korkuyorum Türkiye’de tek olunca.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkedi al iyi geliyor.
terapiye git
sivil toplum örgütlerine gir tegv, tog, tema vb
kursa git yalnız olma kendine güven herkes yalnız yaşayabilir.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yıllardır tekim korkacak bir şey yok aksine çok rahat
20 Yorumla
+1 yılBir tehlikesi olmaz sen kendini bildikten sonra
20 YorumlaTehlike durum değil
Sen güçlü bir kızsın
Hakkın güçlü olarak yaşamak istemek
Her gencin hayali senin gibi güçlü yalnız yaşamak00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yıldul olduğunu öğrenince faydalanmak isteyen bir sürü insan çıkar. dostça yaklaşmaya çalışır fakat niyeti hep farklı olur.
00 Yorumla ilk başta yaşıyorsun geçmişte takılı kalma ve dünya zaten tehlikeli yer sanal dünya gibi kendini savunmayı öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYurt dışında kendi mesleğini yapmıyacaksan nasıl gidiyorsun hemşireler için şans tanıyorlar evet ama başka branş için kanıtlayıcı delilin olmak zorunda ben mesleğimden dolayı gideceğim siz nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu çevresel olarak değişebilir komşuların iyiyse sorun yaşamazsın.. ama elinden geldiğince kimseye yalnız yaşadığını söylememelisin..
00 Yorumla
+1 yılNeden korkacaksın ki ne yer ne içersin nasıl geçiniyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHemşireyim
- +1 yıl
Ooo çok iyi özel mi devlet mi bide korkma yani işyeri uzaksa yakın biryere taşın hangi şehidesin
Soran+1 yılDevletteyim. Ama yakında yurt dışına yerleşiyorum. İş yerim yürüme mesafesinde.
- +1 yıl
Adına çok sevindim yurtdışına mi gidiyorsun iş için mi
+1 yılyani senin ile sevişmek isteyen erkek olabilir binada yaşayan yerlerde
07 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
sana göre yok ama eğer güzel isen vücudun ve giyiminde teşhir edici ise bu düşünceye sahip olan çok erkek olur
Soran+1 yılYakında Türkiye'den gideceğim. Türk erkekleri hep böyle. Gerisi umrumda değil.
- +1 yıl
gider iken beni de götür :)
- +1 yıl
yani sana iyi yaklaşırlar ama sonrasında sevişmek isterler
Soran+1 yılKimseyle konuşmuyorum. Kalıcı da değilim.
- +1 yıl
ama mutlaka cinsel bir ihtiyacın vardır ya da en azından bunun özlemi
- Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılSakin kal ve güçlü ol. Spor salonuna git ya da dövüş okuluna
10 Yorumla
+1 yılNiye tehlikeli olsun ki kendi başının çaresine bakamyi herkes öğrenmeli bence
20 YorumlaKendi kendine yaşayıp gittigin boyunca bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayaklarinin üzerine sağlam bas. Birazda dominantlasirsan hic bir sıkıntı. yok
10 Yorumla
+1 yılTehlikeli durum değildir de hasbinallah nesi tehlike. Tehlike derken hanımefendi birisi mi musallat olacak ki. Allah yar ve yardımcın olsun eğer can güvenliğin korkun varsa Emniyet Polis ne varsa ihbar et.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşandım dedi, mavili üyeler akın ettiler. Cehalet böyle bir şey, git yurt dışına yerleş.
21 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okumadınız sanırım hemşireyim ve yakında yurt dışına yerleşiyorum.
+1 yılKorkma kimse sana zarar veremez fiziki olarak sadece dul bi kadın olduğun için sözlü şiddete uğrayabilirsin iftira vs ye yani bu sebeple kimsenin ağzına laf verme hareketlerine dikkat et kapın penceren her zaman kilitli olsun yeterli
20 YorumlaElbette bu olay yaşadığınız şehire ve bölgeye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılTehlikeli değilde uygunda değil biraz daha işlek bir yer tutabiliyorsaniz tutun.
00 Yorumla- Devamını Gör (198)
Devamını Gör(243)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem