Senin için gerçekten üzüldüm. Boşanma süreci senin için zor olacak. Muhtemelen eşin daha bunu bilmiyor ve seni bırakmak istemeyecek.
Boşanırsan da seni en az 1 yıl idare ettirecek paranın olması lazım ki bu da en az yirmibin lira civarında.
Allah hayırlısını versin.01 Yorumla
Soran+1 yılAilem muhtemelen bana maddi anlamda destekte bulunur ama tabi ki kendi ayaklarimin uzerimde durmak istiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem işin yok, zaten bir mesleğin bile yok, hemde büyük şehir ve yalnız. Burada iş bulunur diyenlere inanıp gelirsen açık söylüyorum resmen sürünürsün. Ailenin yanında yaşayacaklarin o zorluklar, İstanbul gibi bir yerde tek başına surunmekten daha kolay olacaktır demedi deme. O kadar meslek sahibi, diploma sahibi insanlar için bile iş yok bu şehirde, sana düşen zaten iş, ev temizliği olur çünkü mesleğin yok, diploman yok, fazla birşey bekleme. Yok ben farklı yollara geçerim dersen hemen gel
18 Yorumla
Soran+1 yılFarkli yol?
Cevap sahibi+1 yılDaha bunu bile anlayamiyor ve soruyorsun. Bu şehir yutar seni heba olursun. Otur oturduğun yerde. Orada yaşayacağın hiçbirşey burada heba olman kadar yaralamaz seni. sadece ev olması seni kurtaramaz, ya ev temizliği, ya kötü yol. İstanbul da seni karşılayacak olan bu. Seç karar ver
Soran+1 yılIstanbula bi kac kez tedavi icin gitmistim esim ile
Soran+1 yılAma orda hic yasamadim
Cevap sahibi+1 yılIşte yaşayacağın hayat bu. Yazdım açık ve detaylı ve tamamen gerçek. Seçim senim
Soran+1 yılHaklisin ama ayni sehirde kalirsamda esim beni darlar hep
Cevap sahibi+1 yılIyi gel burada daha çok dallanıp, hatta dayanamayıp birinin altında bulursan kendini şaşırma, çünkü tek temiz yaşanti ile yapacağın iş ev temizliği, başka şey bekleme. Yoksa sonuç kaçınılmaz.
Soran+1 yılBen calismaktan gocunmam ev temizligide yaparim, hizmetcilik de
+1 yılOrtak verilen bir karar değilse tek başına bu kararı almışsan asla boşanma. Sorunlar elbet çözülür yeter ki oturup bir güzel etraflıca konuşun, anlatın dertleşin.
Boşanmak çözüm değil ki...02 Yorumla
Soran+1 yılTek basima aldim bu karari ve kimse kararimdan memnun degil ama baska caremde yoj
Gizli Üye(18-24)+1 yılkendini ve ( çocuğunu) eğer varsa mesleğini kalkındaracak bir işin varsa zorlanacağını sanmıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok meselgim de yok
Cevap sahibi+1 yılolsun canım yine de kendine güveniyosan, cesaretin varsa yanlız kalmaya zorlanmazsın ailenle de yaşayabilirsin
Soran+1 yılYa soyle bisey ben ailemle yasamayi isterim ama esim surekli rahatsiz eder beni
Cevap sahibi+1 yılbence çok fazla rahatsız edicekse koruma talebi alabilirsin hiç bişey yapamaz ailenin ynında olursan ama tek başına olursan güvende olamayabilirsin ama başımı çıkarırım her yerde diyosan o ayrı
Soran+1 yılDemiyorum, diyemiyorum cunku artik ondan korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun onurlu gururlu kadın.
tek başına ayaklarının üstünde durmak zordur
yalnızken birde bilmediğin bir şehire gitmek seni daha çok bunaltabilir.
Benim ablamda boşandı daha 25 yaşındayken şu an 28 yaşında 3 senedir bizimle beraber yaşıyor ve biz onun her zaman yanındayız ama hala tam manada atlatabilmiş değil sanmıyorum yani bi zemin hazırlamadan şehir değiştirme seçeneğini kesinlikle aklından çıkart.018 Yorumla
Soran+1 yılAblanin cocugu var miydi peki, ya da esi onu surekli bunaltti mi
Soran+1 yılEger eski esi onu bunaltmiyorsa ablan bence yine iyi cunku ben hala resmi olarak evliyim ve ailemin yanindayim fakat telefonlarimiz susmuyor, esim ve ailesi surekli bizi bunaltiyor
Soran+1 yılYa benim esim ayni zamanda akrabam olur biz kardes cocuklariyiz o yuzden teyzem cok karisiyor
Soran+1 yılKuma getirmesini istyen ailesi zaten, babasi yani enistem istedi
Soran+1 yılBabam engellemeyi calisti ama olmadi iste
Soran+1 yıl2 kiz kardesim var
Soran+1 yıl1 kardesim nisanli digeri ise ogrenci
Soran+1 yılKararimi verdim bosanacam
Soran+1 yılCocugum yok
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bende bosandim yillar once ama ben zaten severek evlenmedim ve icime hic sinmedi. Buna ragmen zordur bosanmak. Baska sehir evet yeni bi baslangic icin gayet mantikli. Ama maddiyat onemli. Cocugun var mi? Calisman gerekecek. Bazi sartlar olusursa senin de hayatla mucadele edecek gucun olur.
023 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok ve esimi cok severek evlendim, galiba beni en uzen de onu sevmem oldy
Soran+1 yılOldu
Soran+1 yılCunku o benim sevgimi meger hic hakettmemis
Soran+1 yılAilem bosanmama karsi degiller, cok desteklemiyorlar ama onlarda aslinda bunun en dogrusu oldugun farkindalar
Soran+1 yılİstanbul var
Soran+1 yılCocugum yok
Soran+1 yılIstanbula tasinip orda kendi hayatimi kurmak istoyorum
Soran+1 yılIstiyorum
Soran+1 yılMeselgim yok
Soran+1 yılHayir ailem zaten baba evime geri donmemi istiyorlar ama esim ayni sehirde kaldikca bana huzur vermez
Soran+1 yılSurekli pesime duser
Soran+1 yılParam yok yani maasim falan yok
Soran+1 yılHaklisin
aradan zaman geçince insan çok üzülüyor. bir yıl oldu. ilk boşandığımda kuş gibiydim, hoplaya zıplaya boşandıydım ama şimdi çok üzülüyorum. keşke biraz çaba daha çaba gösterseydim diye düşünüyor insan. Biz normal insanlarınki sanatçıların boşanmasına benzemiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😞
+1 yılÖncelikle Yalnızlığa Alisamayabilirsin. Ama zamanla kabulleneceksin. Biz bir kadınız ve yapamayacağımız hicbirsey yoktur ozguveninizi toparlayın bir is bulup calisarak her sekilde kendi ayaklarimiz üzerinde durabiliriz bir erkeğe muhtaç değiliz ! Zaten İş Cevresinde Arkadaşlar Edinerek Boş Zamanlarda Onlarla Ve Onların Arkadaşlari Ile Zaman Geçirerek. Yalnızlığınız ortadan kalkacaktır.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba :)
Ekonomik özgürlüğünüzü elinize alırsanız zorlanacağınızı düşünmüyorum fakat ekonomik özgürlüğünüzü elinize alana kadar zorlanabilirsiniz. Korkmayın ve yapabileceğinize inanın unutmayın ki her insanın hayatında dönüm noktası vardır belki de buda sizin dönüm noktanızdır. <3
00 Yorumla
+1 yılMaşallah kalabalığı nasıl seviyorlarsa üstüne kuma getirmiş rezil pislik, hiç gözün korkmasın ilk zamanlar belki ilk yıl zorlanırsın ama yaşadığın yere ve yeni hayatına alışınca yeni insanlar tanıdıkca hepsi arkanda kalmış olacak korkma bu yaşadığın zaten en kötü deneyim olmuş. Huzur seninle olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boşanacak aşamaya geldiysen, artık geçmişi değil geleceğe bakman lazım. Ama eşinin ailesiyle senin bir problemin yoksa. Görüşmeye devam edebilirsin. Maddi anlamda da nafaka alma durumun yok mu? Çalışmıyor musun. İlk başta düzenini oturtana kadar belki sıkıntı çekebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle boşanmış olduğunu duyan bilen sırtlanlardan uzak duracaksın..
Seni ayakta tutacak olan bir iş
Kenarda paran varsa eşyalı bir ev kiralarsın işine gider gelirsin
Ayakların üzerinde durursun
Ucuz sıcak memleketlere git
Gül gibi geçinirsin04 Yorumla
Soran+1 yılIstambula gitmeyi dusundum ailemin orda bi dairesi var, param yok ama taki falan var yani paranin kaynagi hazir ama elbette bi is bulmam gerek
Cevap sahibi+1 yılTamam orda evin varsa geçinirsin İstanbul'da kira sıkıntı
Birde iş buldun mu giderlerini karşılarsın oh mis
Ama erkeklere dost kılıklı kötü niyetli kadınlara dikkat et aman aman kimseye güvenme
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun
+1 yılBoşanma zor. Maddi açıdan zor yıkılan hayallerden ötürü zor. Bosaninca sadece eşten değil onun ailesinden de kopuyorsunzorlukları çok ama gitmeyen bir evlilikte yalnız kalınca huzuru buluyorsun. Ruhun dinleniyor ve zamanla herşey yerine oturuyor.
35 Yorumla
Soran+1 yılBosandiktan sonrs ne nasil olur hic bi fikrim yok sadece artik onun ile olamayacagimi biliyorum
- +1 yıl
Çocuğun yoksa çok sorun değil ama çocuk varsa boşanma zor
Soran+1 yılCocuk yok
- +1 yıl
Çocuk yoksa çok daha kolay. Cunku çocuğun olunca kendi uzuntunu bile yaşayamıyorsun ona üzülmekten
Yeni hayatinda mutluklar dilerim inşallah her iki taraf içinde iyi olur♥️
Soran+1 yılBazen keske bi cocugum olsaydi da avuntum o olsaydi diyorum
+1 yılAsla bu kararından dönne tamamı? Ne demek başkasıyla evlenmek? Demekki aralarından çekilmesi gereken sensin. Seni oda aileside mumla arasın. Sen gururunla yeni bi hayata başla. İstediğin sürece herşeyi başarırsın. Çocuk var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
- +1 yıl
Ona bi bağlılığında kalmio yeni bi hayata başlamak daha kolay olucak emin ol. Boşluğa düşüceksin ama tek başına altından kalkman lazım. Dimdik bi şekilde. Belki bir yıl sürer belki 2 yıl sürer orasını Allah bilir. Belkide daha az sürer tamamen sana kalmış bişey. Psikolojik destek almanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılYanlızlık çok zor söyleyim sana tecrübe konuşuyor burda, boşanmasan olmazmı çok önemli bi sebep yoksa öfkenize yenilmeyin çok pişman olursunuz sonra ikinizde bem şahsen tekrar evlenmeyi düşünüyom boşanmayın sabırlı olun evlilik çok büyük bi nimet
10 Yorumla
+1 yılTazmina davası kesinlikle açmalısın. O insan bunu hakediyor. O zaman sende hayatına yeni bir yön verirsin bak nasıl sürünür. Kesinlikle tazminat davası aççççç süründür sonra pişman olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece bana eski soy ismimi versin baska bisey istemiyorum
- +1 yıl
Maddi açıdan zor durumda olduğunu yazmışsın. O senin hakkın ama melankoliye bağlama sakın dik ve sert ol Ne demişler deveye diken insana s. ken yaranır Mış 😅
Soran+1 yıl😅😅
+1 yılAsla korkma zor olacak diyenlere de inanma etrafımda çok boşanan kadın var yalnızlık çok güzeldir bunu unutma kimseye hesap vermezsin istersen şehir değiştir bu sana daha iyi gelir ve iş bul kendine iyi veya kötü çalış kendi paran olunca daha mutlu olucaksın emin ol
010 Yorumla
Soran+1 yılTek basina olmak zormus ama
- +1 yıl
Bende tek başımaydım bi ara inanılmaz zor yollardan geçtim annemde boşandı ona da para veren birisi yoktu hiç paramız yoktu farklı bi şehire geldik boşanmadan aldığımız tazminatla idare ettik bi süre sonra iş buldum çalıştım resmen hayata tutundum kendi param saygınlığım var hesap verecek kimsem yok zorluk heryerde var elbet ama üstüne gitmelisin başka türlü olmaz bi erkeğe muhtaç kalırsın
Soran+1 yılBen nafaka istemiyorum ama , zaten cocuk ta yok
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin tazminat iste zora sok davayı belli bi para vermezsen boşanmam de
Soran+1 yıl6 yildir evliyim
- +1 yıl
Tamam işte anlaşma yap eşinle anlaşma istemezse zora sok onu bu kadar kolay boşanıp gitme malı mülkü neyi varsa yarıya böl zaten hakkın güzel güzel gitmiş Nikah kıymış sende kolayca gitme
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılIsteyemem ondan bisey
- +1 yıl
Sen bilirsin benden tavsiye işine yarar bunlar zina davası aç ispatla onun başka kadınla birlikte olduğunu işin daha kolay
Soran+1 yılAilem de benim ile nafaka almama konusunda hemfikir
Yorucu bi konu senin adına üzüldüm bu durumu bile kullancak kalitesizlikte insanlar var burda fazla sohbeti ilerletme Allah binlerce kere yardımcın olsun karektersiz insanlar sevgi dolu bi yuva haketmez kaybeden o olcak içini ferah tut
00 Yorumla
+1 yılneden tek başına bu kararı aldın eşin falan mı aldattı? senin hayatında biri olsa yalnız kalmaktan korkmazsın buda sebep değil sanırım ayrılmanız için anlatırsan yardımcı olmak isterim.
026 Yorumla
Soran+1 yılAldatti beni
- +1 yıl
baskasiyla bi iliskisi mi var uzun süreli yoksa tek seferlik biseymi
Soran+1 yılBiraz farkli
Soran+1 yılEsim o kadin ile nikahli ayni zamanda benim ile resmi nikahli o kadin ile imam nikahi var
Soran+1 yılEsim benim ile evli, bizin resmi nikahimiz var ama o kadin ile sadece imam nikahli
Soran+1 yılUrfadayim ben , gecen hafta evlendi
Soran+1 yılBiliyor tabi bile isteye geldi
Soran+1 yılIsin mi esim mi yoksa?
- +1 yıl
yok artık evliyken nasıl evlenebilir
- +1 yıl
ayril tabiki
Soran+1 yılImam nikahi var iste
Soran+1 yılDurum biraz farkli aslinda
Soran+1 yılBaba olmak istedigi icin tekrar evlendi
Soran+1 yılBenim cocugum olmuyor
Soran+1 yılPolistik over sendromu
Soran+1 yılSagol, ne benden vazgecmek istiyor ne de bana sadik kalmak istiyor olay bu iste hem pastam dursun hem karnim doysun
İş durumun nedir? Çocugunuz var mı? Brn de ayrılalı 2 yıl oldu. Ozgurluk baglamında zorlanıyorum ben de. Cocugumuz var. Eski esimle sürekli gorusuyoruz. Haftasonları birlikte etkınlkler yapıyoruz. Anne baba olarak ilişkimiz evet ama erkek kadın olarak bitti. Yine de sureklı gorusmek bana kendımı ozgur hissettirmiyor. Ayrı bir sehıre gitmek sanırım en iyisi. Hakkınızda hayırlsıı olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılBenim cocugum yok
+1 yılAlışkanlıklar sona erince bir müddet garipsersin elbette. Bazen zorlanabilirsin de bu çok normal. Ama insan her şeye alışıyor ve yeni düzen kuruyor. Bu seni korkutmasın.
10 Yorumla
Ailesi kalabalıktı diyorsun, birden yalnız hissedeceksin kendini alıştığın için.
Hakkında hayırlısı olsun 🌸20 Yorumlacok severek evlenmekte işe yaramıyormuş. hem yanlız hemde maddiyatta zorlanacaksın zor. ben görücü usulu evlenmek istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
iş bulman gerekecek çocuk var mı varsa nafaka alırsın onun için. bu kadar sevdiğin bir ailesi olduğu halde neden boşanıyorsunuz muamma
04 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok ve nafaka istemiyorum
Soran+1 yılGuncelde yazdim sebebi
Soran+1 yılSagol
+1 yılher anlamda zor olacak..
alıştığınız hayatı bırakıyorsunuz netice de..
bir süreliğine zorlanacağız kesin..
sonra alışacaksınız her insan alışır buna..00 Yorumla
+1 yılBence zorlanmazsın kısa sürede karşına yeni birisi çıkar belkii şans işii ama yalnızlıkta güzel bişey bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBen tekrar evlenmeyi dusunmuyorum
- +1 yıl
Kendi kararın tabiki senin için iyi olanını sen bilirsin :)
Soran+1 yıl😀
+1 yılsabret kendini geliştir bu süreçte güçlü ol güçlü görün , o zaman asla yalnız hissetmezsin o zaman kaliteli insanalarla karşılaşırsın bunu unutma kendini geliştir
00 Yorumla
+1 yılAylık gelir önemli yaşamak için , bir de yaşıyacağın ilee göre değişir. Kalabalık sosyal ortamlardan hoşlanıyorsan büyük şehirlerde, ilçelerde yaşarsan zorlanmazsın.
00 Yorumla
+1 yılMaddi açıdan zorlanırsın eğer bi gelirin yoksa. Yalnızlık ise ilk başta zor gelir ama zamanla alışırsın. Hele ki işin gücün olursa daha çabuk alışırsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Ailen onun imam nikahılı ikinci biriyle evlendiğini biliyor mu? Bilmiyorsa söyle.
Yanlizlik zordur tabi ama gidecegin sehire alisasiya zorkancan onceden herseyini evini isini ayarla git yoksa bir suru itin kopugun eline dusup kendini harcatma
011 Yorumla
Soran+1 yılKorkum o iste
Soran+1 yıl27 cocugum yok
Soran+1 yılAilemin durumu kotu degil beni yanlarina almak istiyorlar ama esim bana huzur vermez kaldi ki esim ayni zamanda kuzenim
- +1 yıl
Anladim senbgenede iyi dusun malum son zamanlarda trde kadinlara iskence edip olduruyor eski kocalari herseyi 3 misli dusunup tartin yangindan kacayim derken kendinizi dipsiz bir kuyuda bulmayin tr nin insani biraz denisik birine merhaba deyip gulsen son suzadek sahiplenleye calisiyor giz onude bulundurun bu tip seyleri
Soran+1 yılCok haklisiniz
Soran+1 yılO zamanlar belki maddi acidan cok zor degildi insanlar daha iyidi
+1 yılÇok zorlamazsın maddi açıdan da çalışır kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin yani istedikten sonra başaramayacağın şey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılbasta zor olur ama bazı sorunlar yasarsın, düzene oturur sana baglı olarak,
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur artik
- +1 yıl
İnşallah iyi olur senin için.. Hep iyi ol
+1 yılÖncelikle gecmis olsun ve yalnızlıktan korkmayın , güçlü bir kadın olmayı öğrenin, içinizdeki korkuları, endişeleri yıkın, silin kafanızdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeslegin varsa zamanla alisiyorsun, gozunu simdi korkutursan bir daha asla yapamazsin. Karar verdiysen uygula derim canim. 1 sene oldu bende bosanali ne kadar rahatim anlatamam.
015 Yorumla
Soran+1 yılCalismiyorum isim yok
Cevap sahibi+1 yılYas kac?
Soran+1 yıl27 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılAyni yastayiz, bence basarirsin ama kfaya koyman lazim inanman lazim.
Sorunu begeniyorum simdi
Soran+1 yılSen neden bosandin peki, cocuk var mi
Cevap sahibi+1 yılYok cocuk, kontrol edilemeyen ofkesi ve cinsel sorunlar yuzunden
Soran+1 yılSen ailen ile mi kaldin
Cevap sahibi+1 yılYok baska sehirdeyim ailemden, evlenince geldim buraya burda kaldim
Soran+1 yılAilen geri gel demedi mi
Cevap sahibi+1 yılDedi demez mi burda isim oldugu icin gidemezdim, annem geldi basta ev tuttuk falan gitti sonra
Soran+1 yılO da iyimis en azindan bi isin varmis
Cevap sahibi+1 yılBulursun sende dert etme bunu
Soran+1 yılBilmem ki
Soran+1 yılYani lise terkim ben
Cevap sahibi+1 yılBulursun ya sen kafaya koyduktan sonra gerisi kolay
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam başkası ile imam nikahlıymış resmen ya tazminat aç bari de kendini biraz olsun güvenceye al
04 Yorumla
Soran+1 yılTek kurusunu bile istemem onun
Soran+1 yılSadece kendi ailemin bana taktiklarini alacagim
- +1 yıl
Sonrasında pişman olma diye diyorum çünkü bunlar senin hakkın. Sinir haliyle karar verme ve avukatınla görüş.
Soran+1 yılHic goblum yok ama
Kendi ayaklarinin uzerinde duruyorsan, ekonomik özgürlüğün varsa zorlanmazsin. Aksi halde zor.
04 Yorumla
Soran+1 yılIsim yok
Soran+1 yılO yuzden bosanmak istiyorum iste
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sen ne kadar kararlısın asıl önemli olan bu. Kendi başına yaşayacak kadar güçlü hissediyorsan yalnızlığa da alışırsın.
00 Yorumlaİşin varsa zorlanmazsın ama işin yoksa çok zorlanabilirsin... neden ayrıldınız madem çok severek evlendiniz bunu çok merak ediyorum..
00 YorumlaAyaklarının üstünde durmayı, kendi omzuna tırmanmayı öğren💅
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yıl🥰🥰
+1 yılAlışana kadar zor olacak
Maddiyat
Ev işleri
Yalnızlık
Ama sonra hayat düzene giriyor
Üzülme
Hakkında hayırlısı olsun00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. E yani hayat daima zor. Yalnızlıkla çok alakası yok
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ben tek basima kalacam?
Soran+1 yılKalamam
Soran+1 yılSimdi kendi ailemdeyim ama bosandiktan sonra kesinlikle baska bi sehire gitmeliyim
+1 yılOrluk görmezsen ayakta duramazsın. Zorluklar sana mücadele gücü verir
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık zordur. Ama bir kere alışınca mükemmel bir tad verir insana
00 YorumlaYanlız kalmadan tanışırız metak etme ben bırakmam yanlız sıızı
06 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibilerin lafına uyup da sakın yola çıkma
- +1 yıl
Evet gitmesin sana gitsin bu daha iyi diyorsun anlıyorum
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden utanıyorsun sen yalnız neden aynı yapıyorsun
00 Yorumla Zor kolay değil bu devirde , Allah yar ve yardımcın olsun 🤲
00 Yorumla
+1 yıl3 büyük şehirde değilsen, bence de taşınmak iyi olur
00 Yorumla
+1 yılyoo ailen yads destek cikcak insanlar varsa sanmam zorlk cekcgne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. En nihayetinde yaşamın, düzenin değişecek. İşin gücün var mı bilmem ama madden manen zor süreç. Hayırlısı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverek evlenen neden boşanır ki sizi aldattı mı nedeni ne ki
01 Yorumla
Soran+1 yılIhanet etti bana
- Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum zor olabilir alışma süresince yeni
hayatına 🧜🏼♂️00 Yorumla
+1 yılMerhaba ailenin yanına gidebilirsin mesela boşanıyorsun diye sana kötü gözlede bakmazlar hem özel değilse neden ayrılıyorsunuz keşke birşey olsa ayrılmasanız üzüldüm açıkçası :(
05 Yorumla
Soran+1 yılAilemin yaninda kalmak istemiyorum cunku eim bana huzur vermez
- +1 yıl
Balım ama kalıcak yer zor bulursun
Soran+1 yılİstanbul'da ailemin bi evi var
- +1 yıl
Hıım hakkında hayırlısı olsun dik dur :)
Soran+1 yılSagol canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zorlanırsın ayrılma çok sevdiyini yazmışın tekrar sev
02 Yorumla
Soran+1 yılArtik onun ile evli kalamam
Cevap sahibi+1 yılyazık😔
+1 yılBoşanmadan önce 2 kez düşün abla yuvayı kurmak zordur ama yıkmak kolaydır.
010 Yorumla
Soran+1 yılKeske artik bi umut olsaydi ama benim esim benim ile evliyken baskasi ile kurdu coktan yuvasini
- +1 yıl
Abla ailene gidemiyorsun neden bilmiyorum.
İşsizsin evde yalnız olacaksın illa ki bir arkadaş, dost olmalı yanında çünkü yalnızlığı en iyi ben bilirim.
Üstelik dul kadınlara bile ev vermemezlik yapar hale geldi bu Türkiye
Soran+1 yılEsim ile akrabayiz ve ayni sehirde kalmaya devam edersem bana huzur vermez
- +1 yıl
Böyle biriyle neden evlendin o zaman abla
Soran+1 yılCunku benden bosanmak istemiyor ama ben istiyorum
Soran+1 yılEvlenirken bunlari yasayacagimi biiyordum
Soran+1 yıl*bilmiyordum
- +1 yıl
Kadın sığınma evleri var onlardan birine başvurabilirsin ta ki işini bulana kadar
Soran+1 yılAlirlar mi ki beni?
- +1 yıl
Eğer eşin zorluk yapıyorsa tabii
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende boşanıyorum kocamdan hem de severek. Yalnızlık cekiyorum ama yapacak birşey yok alışıyorsun
00 YorumlaBende bosandim ama tabi bi bayanla erkek aynı olur mu bilmem calisma sartlari acisindan falan yani sen simdi sifirdan baslican gibi Allah yardimcin olsun.
00 YorumlaDisiplinli düzenli azimli olursan maddi açıdan problem olmaz bu arada yalnızlık zaten en güzeli ama güçlü isen boşan yoksa ileride istemediğin yerde olabilirsin.
00 YorumlaÖnce kendini maddi anlamda garantiye al iş bul çalış para biriktir hem bir şey ile uğraşmak sana da yardımcı olur. Yalnızlığında uzun sürmez zaten yeni taşındığın şehirde işinde arkadaşlar edinirsin.
00 Yorumla
+1 yılKorkma, ona da alışacaksın... İnsan nelere alışmıyor ki...
00 Yorumla
+1 yılBaşka şehir zordur her anlamda is imkan çevre allah yardımcın olsun
00 YorumlaNiye boşanmayı gözüne kestiriyorsan onuda kestireceksin
00 YorumlaMaddi açı kaygılandırsın seni, diğerini bir şekilde yenersin. Önemli olan hayatta kalman
00 YorumlaZorlamazsin canım bidaha evlenince ye kadar güzel şeyler yap kafan rahat olur
07 Yorumla
Soran+1 yılTekrar evlenmek istemiyorum
Soran+1 yılHayir asla
Soran+1 yılSadece esimden bosanip kendime bi hayat kurmak istiyorum
Soran+1 yılBilmiyorun Şu an kafam cok karısık
+1 yılSenin için zor olabilir üstesinden istersen gelirsin. Kocan niçin başkasıyla imam nikah kıymış seni severken
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat