AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
günümüzde herhangi bir tehlike olduğunu düşünmüyorum
neden tehlikelı olsun girersin kitlersin kapını hic bisey olmaz
Çok tehlikeli.. Her an baskın yiyebilirsiniz.. Çelik yelek saklayın evde
Ben tam senin gibi bir arkadaş arıyorum tanışalımmı ne dersin 😊
boş ver kimseyi kafaya takma yanlız olmak huzurdur
Mahalle arası daha iyidir herkes birbirini tanır daha güvende olursun
Neden tehlikeli olsun ki ama kadınsınız tedbir almanız gerekir neticede
Hayat devam ediyor oluyor bazen yapacak bir şey yok
Kendinize eşlik edecek birini bulun yalnızlık iyi değildir
Boşanma sebebin nedir yalnız yaşamak korkutucudur nede olsa dul kadınsın tehlikeli olabilir
Eğer evliliğinden bir kalıntı yoksa sorun edecek bir durum yok. Hayatını yaşa ama erkekler için tam aranan adaysın o yüzden karşı cinse dikkat sadece
Neden erkekler için tam aday?
@rojinmehelame1 kullanılmaya müsait bir medeni hal demek istedim
Kendilerini takıp kullansınlar tövbe estağfurullah
Arada kız arkadaşlarını çağır eve sizde kalın partyleyin, sohbet edin
Kötü değil de zor olur bence insan nefes istiyor
niye korkucanki ne güzel kendi ayakların üstünde duruyosun
İşinde gücünde biri olduktan sonra kimse sana bela olmaz
Sana kol kanat gerecek biri lazım bu hayatta
Kadın için zor tabi biran önce kendine birini bul, yalnızlık stres yapıyor, bende aynıyım çünkü
Apartman ya da mahalle güvenliyse neden sorun olsun ki
Aslında pek tehlikeli değil ama tabiki yanında birinin olması fena olmaz
Kanka, hemen dövüş sporuyla korkularını nakavt ediyorum. İlk raunt başlasın!
niye boşanan erkek ya da kadın tek yasiyamazmi
Yanlız yasamak o kadarda zor degil bazen yersiz korkuları oluyo insanın ama güçlü olmak bunu gerektirir kimseye yanliz yasadigini söyleme bence korktuğun başına gelir endiselenme
Dag başımı burası kimden, neden, korkuyorsun alışmalısın.
Bi laf vardir dul kadinin evi bos durmaz diye kimseye söyldme gelen cok olur
O lafı kim söylediyse niyeti pek iyi olmadığı kesin ama o kadar dul insan tanıyorum çocuklarını evde büyütüyorlar kimi ibadetlerine kendini adamış durumda.
Iste el alem geliyor ztn
Korkulacak bir durum yok, Allah yardımcın olsun. Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan ne mutlu sana.
Bu kadar erkek yazdıktan sonra hala yanliz mi yasiyor sun?
Evet
Ya niye, yazmadın mı birine? Hepsi mi gerizek. li cikti
Niye yazayım beyefendi?
Bir erkeğin amacını ben bilmiyor muyum?
Ama herkese de o şekilde yaklaşılmazkki? Herkesin derdi seni yatağa atmak olmayabilir
Bunu bilemeyiz insanlar maskenin altına gizleniyor o yüzden herkesden uzak durmak gerekiyor
Evet bunu iyi biliyorum. Peki hiç evlenmeyi düşünüyor musun?
İlerde iyi niyetli biri çıkarsa belki
Hmm peki özel değilse, 5 sene sonunda neden ayrıldınız.
Geçmiş meseleler vardı aramızda ortak yolu bulamıyorduk psikolojik destek de aldık ama sonunda ayrılma kararı verdik
Hmm medeni bir şekilde ayrılmissiniz bu güzel. Çünkü bizimki o kadar medeni olmadı. Biraz uğraştık. Geçmiş meseleler, aldatma falan mi?
Eşimde kültürlü medeni bir adamdı. Aldatma değilde farklı meseleler aile içinde. Zaten ortak kararımız en başta çocuk istemiyorduk 5 sene boyunca aklımızın ucundan çocuk geçmedi.
Ailesini, çok ilişkinize soktu galiba. Genel problem bu ya. Sende çalışıyorsun galiba? Öğretmen misin?
Yani ailesine bağlı biriydi tabi ama onlar bana kötü bir şey söylese , beni küçümsemeye çalışsalar hemen arkamda dururdu psikolojik problemleri vardı o konuda anlaşamazdık. Hemşireyim.
Ya kültürlü iyi biri ama psikolojik problemi var? Nasıl bir rahatsızlık merak ettim. Sende çok anlayışlı birine benziyorsun ya. Peki ne zaman işler terse dönmeye başladı?
Eşim Azerbaycanlı biriydi. 2 üniversite bitirmişti. Aşırı kıskanç , şüphelenme problemleri olan biriydi. Güveniyordu inanıyordu ama elinde değil psikolojik rahatsız hissediyordu bu konuda. Ne yaptıysak çözemedik. Zaman zaman eski mevzulardan sorunlar çıktı sonunda ayrıldık.
Hadi ya. Güven probleminin sebebi, daha önceden bu konuda bir problem yaşamasıdır. Ve o hiç bir zaman düzelmez. Hele ki sana karşı aklına bir şüphe takılırsa o zaman işte hayat kendine de sana da zehir eder. Bu gerçekten hastalıktan öte birseydir. . Birden mi karar verdiniz,, yoksa ayrılma süreci varmıyor. İşte 1 2 sene falan. Anlaşmalı mi bosandinz?
Benden önceki sevgilisiyle uzun seneler birlikte olmuş ama kız aldatmış başkasıyla evlenmiş. Ona benzer sorunlar yine başkalarıyla yaşamış. Bu sebeble kimseye guvenemezdi. Zamanla karar verdiğimiz bir şey sessizlikle kararı aldık son zamanlarda ayrılmış gibi hissediyorduk ve öyle yaşıyorduk. 8 ay kadar önce ayrıldık. Kendi ülkesinde yaşıyor.
Hadi ya gerçekten değişik bir hikayeniz varmış. Iste jnsan bir kere aldatıldığı zaman zor oluyor toparlaması. Hayatı sana zindan ediyordur. Bide hemşirenin nöbetler olur. Doktorlar var etrafında falan. Düşünemiyorum sana yaşattıklarını. E peki ondan sonra sen ne yaptın? Çabuk toparladin mi? Nasıl bir yaşam kurdun?
Oda hemşireydi zaten. Sıkıntı yaşamaktan çok yorulduğum için toparlanamasamda kendimi toparlanmış gibi hissetmeye çalıştım. Tabi sizin içinde zor olmalı.
Evet maalesef bir benzerini bende yaşadım aslında. Ama ben kendi kendimi düzelttim diyebilirim. Şimdiki ancak kendime geldim. E eki bir daha evlilik düşünüyor musun
Uzun bir süre düşünmüyorum çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bir ömür
Amin insallah ya. Peki ailen nerede sana yardımcı oldular mı? Sanki hani fazla tek kalmış gibi hissettim seni
Bu arada senden özür diliyorum. Aslında seni, dikkat çekmek için yazan biri sanmıştım. Ama baya yanılmışım. Gerçekten özür dilerim senden.
Önemli değil. Ailemle pek görüşmüyoruz yardımcı olmaya çalıştılar.
Hmm güzel ya. Peki zorlukları. atlatip düzenini kurdun mu? Cevaplarında yurt dışına gidecem falan yazmışsın?
Bu arada profilimi açtım. Eger yanlış anlamazsan seviyeli bir muhabbet edebiliriz ozelde
Hemşireyim. Yurt dışında yerleşmek istiyorum bu ülkenin insanlarından nefes alamıyorum çünkü.
Erkeklerin çok baskıcı ve abazan olmalarindan dolayı mı sevmiyorsun? Yurt dışı için bir bağlantın var mı peki?
Genel olarak türk insanında bir sorun seziyorum. Çok anlayışsız ve geri kafayla yaşıyorlar. Tanıdıklarım var ama kendi çabamla umarım yerleşebilirim.
Kendi cabanla biraz zor olmayacak mı? Direk iş bulabiliyor musun orada? ya da nereye gitmeyi düşünüyorsun?
Kanada düşünüyorum. Dil biliyorum. Geçebilirsem olur inşallah
Oo kanada vallahi süper olur. Herhalde gidebileceğin en güzel. ulke. sen aslen nerelisin?
Teşekkür ederim İzmir
Şuanda da İzmir de mi yaşıyorsun? Bu arada profilimi açtım. Senin içinde uygunsa özelde konuşalım. seviyeli olarak. Uygun değilse problem. degil..
?
Ee
Ülkede her çeşit insan var. Dikkatli olmanda fayda var ama bunu korku derecesine getirmene gerek yok. Neticede sizin durumunuzda olan birçok insan var.
Korkacak bir şey yok. Sakin ol. Keyfine bak hayatın tadını çıkar.
Bence yaşadığın yere bağlı, insanları tehlikeli gibi duruyorsa öyledir. ama kaliteli bir yer ise bence sen halledersin.
Bence bu cinsel açlıktan oluyor bilmiyorum. Vibratörün falan varsa birazcık kafa dinlersin.
Seks ihtiyacını nasıl gideriyorsun eğer partnerin yoksa partnerin olmak isterim
Niye tehlikeli olsun be manyak misin nesin ne alakası var?
Hakkınız da hayırlısı olsun 🙏 . Tehlikeden kastınız evlilik vaadiyle Kendine aşık edip kandıran ya da faydalanmak isteyen olabilir ya da karşınıza çıkabilir birazda size bağlı her şey..
Hayat yalnız yaşanmıyor, sevgilim yapmaya bak sen
mahallen nasıl bir yer işin nasıl sen sevgililiğe açık mısın. Ne bileyim arkadaş çevren nasıl tüm bu durumlar tehlikeli olup olmadığına katkı sağlar
Hemşireyim. Mahalle sessiz sakin bir yer. Pek insan geçmiyor güvenli mi değil mi bende pek bilemiyorum
eve erkek atma durum yoksa ve konu komşu birbirilerine gidip gelmiyorsa kafan rahat olur tersi zor
Yakında Türkiye'den gideceğim. Bir süre daha kalmam gerekiyor sadece. Komşuların ne dediği umrumda değil. Pek tanıştığım kimsede yok zaten.
almanya yolcusu kalmasın :D benim gibi yollara düşecek biri daha gitmek en akıllıca çözüm haklısın
Kanada'ya gidiyorum.
hiç tavsiye etmem hemşire olarak gidiyorsan orası ayrı
Hemşire olarak gidiyorum. Niye tavsiye etmiyorsunuz?
Tinder indir haftada iki defa bul sağlam birilerini bak keyfine bence kimse kimseye karışmaz
her şey sende biter sen istemeden kimse bir şey yapamaz daima doğru ol
Lafi dolandırmadan direk kriterleri yaz istersen ablam
Sende kimseye söyleme evlendigini kim bilecek.
sen bunu tehlikeli bir durummuş gibi kabul edersen öyle. ama sıradan normal bir yaşam
Merhaba korkma korktukça belayı çekersin sen iyiyi düşün iyi olsun istersen dertlesebiliriz
Olumsuz düşündükçe bela gerçekten gelir mi? Bu durumu bir kaç kere yaşadım çünkü.
hayır niye tehlikeli olsun sen kötü düşünme. bir şey olmaz
Yalnız olduğunu sadece sen bil çevrene yansıtma. Tedirgin olduğun bir durum var mı çevrende?
Tedirginlik duyduğun bir durum var mı peki? Huzursuz olduğunun farkındayım konuşmak derdini açmak istersen ulaşa bilirsin
kendini bildikten sonra ne sıkıntısı yapıyorsun
Tehlikeli değil, yasadığın yer sıkıntılı bir yer mi?
Aslında dikkatli ol dul olduğunu için komşuların yan gözle bakabilir ben sana tavsiye verebilirim
Ben bekarim tanisabilirmiyiz yardimci olurum konularda maddi durumum iyi
Böyle mutluysan korkmana gerek yok bence kimse kimseyi yemez
Hangi ilde ve ilcede yasadigina bagli olarak ruskin yuksekligi degisir
Sebzelerden ve meyvelerden uzak dur abla canlanıyormuş haberin olsun 😂
Tehlikeli bişey yok sana bişey sormak istiyorum
Neden tehlikeli olsun ki? Gayet kendi ayaklarının uzerindesin
tehlikeli bence
Görüşler midemi bulandırdı
Neden tehlikeli olsun ki
dikkatli ol sonuc olarak tr de yasiyosun
Hayır gayet güzel ve huzurlu oluyor...
Evet tehlikelisin. Kapından uçan erkek sinek için bile