30 yaşındaki kaynım neden evliliğimizi bozuyor, eşimle bu kriz nasıl çözülür?

Eşim ve ben iki yıldır evliyiz, evlilik sürecinde bütün her şeyi kendimiz hallettik, küçük bir evde otururken kendi çabamızla büyük bir eve geçtik rahat edelim diye, kayınvalidem kaynımı evden kovmuş, eşim kardeşine kapısını açtı, 2-3 ay dedi ama 4 ay oldu ve süreç uzayacak gibi duruyor, eşimle konuşmaya çalıştım, işten geliyorum duş almam gerekiyor, kıyafetlerimi giyinme odasında almam gerekiyor, rahat bir yere rahat hareket edebileyim diye geçtik, ben senin kardeşin yüzünden neden evimde rahat hareket edemiyorum, ne zaman gidecek, nereye kadar bakacağız, o zaman ben işten çıkayım siz bana bakın, ben senin kardeşine bakmak zorunda değilim vesaire gibi cümleler kullandım, o ise bana kardeşimi sokağa atamam, annem babam sahip çıkmıyor, kalacak yeri yok ne yapayım, askere gitsin diyorum gidecek parası mı var diyor, yeni çalışmaya başladı günlük işe gidiyor, 3 ay yattı yeni aklına geldi, eşim ise bana aile bulunmaz ama eş bulunur dedi, zaten çocuk senin istemediğini biliyor dedi, ben doğruları konuşurken suçlu konumuna düştüm, 30 yaşında bir insanın yeni evli insanların yanında ne işi var, bu nasıl düşünce gerçekten şaşırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
30 yaşındaki kaynım neden evliliğimizi bozuyor, eşimle bu kriz nasıl çözülür?