Eşim evliliğimizi mahvediyor ne yapmalıyım?

Eşim en ufak tartışmamızda evden gidiyor ailesini aramakla beni testidir ediyor. Yeni doğum yaptım iki buçuk aydır evde yapayalnızım çık geç saatlerde işi bitiyor eve geliyor çocuğun daha bir kere beşiğini sallamış değilçok gururum kırılıyor iki aydır uyku yüzü görmüş değilim e haliyle insanın dengesi huyları şaşıyor eşimde hergün eve geç gelmesi kavga etmemize bir sebeb üstelik şuanki çalıştığınişi eve daha erken gelırın dıye seçti hem eve erken gelmıyor hem geçinemiyoruz birde yetmezmiş gibi geçtiğimiz günlerde annesini arayıp tartışmalarımızı anlatmış annesi arayıp bana ağzına geleni söyledi yine siğneye çektim araya mesafe koydum. Dün akşam benimle yine tartıştı yine eve geç geldi halbu ki bi kaç gün önce geç geleceğinde artık bende ipler koptu ve gelme dedim gidip içmiş gelmek yerine bende her gec geleceğinde acaba yine içiyorum diye düşünür oldum haliyle. bu ilgisizlik ezikleme ve resmen eziyet nereye kadar gidicek napıcam bilmiyorum az önce aradı suratı beş karış çocuğu göster dedi gösterdim kapattı sonra. Yani buraya kırgınlıklarımı yazmak istesem çok uzun uzun yazarım bir kere bile benımle yürüyüşe bile çıkmaz eve geldiğinde hadi desem en son ne zaman hediye aldı bilmem ailesiyle yüzgöz olmaktan bıktım uykusuzluktan ölüyorum annesi arayıp saçmalıyor falan bende kadınım inanın kız arkadaşların yaşadıklarını eşlerini veya sevgililerini bana anlattıkça ulan bitek benmi hak etmiyorum güzel sözleri hediyeleri Güler bi yüzü diyorum lohusa halimle en son kötü bişey yapıcam ana bu olanlara napıcam bilmiyorum çok etkilendim
Eşim evliliğimizi mahvediyor ne yapmalıyım?