Evli, çocuklu bir insanın dışarıda çalışması zor mu, narin mi yaratılmışlar sizce
4 sa
Evli, çocuklu bir insanın dışarıda çalışması zor mu, narin mi yaratılmışlar sizce
Cevap
12Cevap
Kolay değil o iş bı kere narinlik falan da değil çalışmak zaten yoruyor bir de geliyor evi çekip çeviriyor çocuk desen ayrı Cumhuriyet saksıda bitki değil yemini suyunu bırak kendi büyüsün ilgi eğitim sevgi şart zaten olmuşsun stress yorulmuş biraz da dinleneyim dersin sorumluluklar bırakmaz zor iş yani Allah kolaylık versin
apla ben belirli meslekler disinda kadindan calismasini istemenin bile kadina hakisizlik oldugunu dusunuyorum.. ogretmenlik tip alanindaki meslekler arastirma gorevlileri yani akademik kariyer, ve sinirli miktarda guvenlik guclerinin icinde ve bazi spor dallari gibi.. bunlarin disinda satis satinalma muhasebe finans vs bence bunlarla yorulmamali kadin.. hele seyehat gerektiren meslekler abooww en zoru..
Ev işleri de tamamen kendisine kalırsa tabii ki çok zor olur.
Zordur. Çocuğu da bakıcıya vermek doğru değil malum.
Eşleri bencilse yardım etmiyorsa evet zor hatta eziyet
Hem eve bakacak hem çocuğa bakacak hemde çalışacak yani zor bence
Evli değilim ki 🤦♂️ hemde çalışıyorum
Narin değil ufacık çocuğu kreşe bırakıyorsun sabah uykusundan erken zamanda uyanıyor uyuması gerektiği saate kalkıyor çocuk için zor yazık büyümesi lazım biraz benimde çocuğum var 1.5 yaş 1. sinifa başlayana kadar ise baslamama kararı aldık mesela
Eve gelip yemek yapican temizlik var ütü var çocuk var ayriyetten eş te yardımcı olmuyorsa vay hale
Çok doğru karar
Küçük bir çocuğu varsa ve çocuğunu emanet edebilecek güvenilir birisi yoksa evet zor olur
Zordur çocuk küçükse daha zor
Çalıştıkça güçlenir insan
Zor degil izin veriyorlar zaten
Bi sürü çalışan var yahu
Gerçekten çok zor
Evet cok yorulmaya basladım eskiden boyle dııldım
Kaç yasindasin
35
Bı de kilo falan da aldım
Hemen birak
Evet yorulursun ve cocık nolacak
Eskiden yorulmuyodum ama artık yorulmaya basladım
O zaman ara ver bence evinde ilgilen
Zor tabikide neden çalışıyor ki evinde otursun
Kess
O zorlugu yasıyorum su anda cok zorlanıyorum esıme dedim calısma hayati cok zor cok zorlanıyorum dedim
İyi ne dedi peki
Calısma o zaman dedi ama borc yapıp duruyo nasıl olcak bu ıs
Ayağını yorganına göre uzatacak oda
Soyledım zaten
Duruma göre değişir
Bu kızı kim üzdü lan
Niye zor olsun
Zor ama güzel
Ben cok zorlanmaya basladım agır gelmeye basladı artık
Nasl yani guzel
Zor bence
İşe göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, evli ve çocuklu bir annenin dışarıda çalışması elbette zorlayıcı olabilir. Bu durum bir narinlikten ziyade, çok yönlü bir yaşam mücadelesidir. Hem iş hayatının talepleri hem de evdeki sorumluluklar aynı anda omuzlarımızda. Önemli olan dengeyi bulmak ve iyi bir destek sistemi oluşturmak. Hiçbir kadın narin değil, aksine hepimiz çok güçlüyüz! 💪🌸🧘♀️