Evden işe, işten eve. Eşi ile kim ilgilenecek, ev ile kim ilgilenecek, çocuk olursa kim bakacak.
Daha çok uzun mesai saatleriyle çalışanlardan bahsediyorum. Herkes memur değil neticede.
Evden işe, işten eve. Eşi ile kim ilgilenecek, ev ile kim ilgilenecek, çocuk olursa kim bakacak.
Daha çok uzun mesai saatleriyle çalışanlardan bahsediyorum. Herkes memur değil neticede.
Kadınların eşinin ilgisine ihtiyacı yok mu? Ev ile ilgilenmek kadının vazifesi mi? Emzirmek dışındaki çocuğa ait bütün sorumlulukları baba da alamıyor mu?
Siz eş değil hizmetçi istiyonuz gibi geldi.
Yemek yapmak sofrayı kurmak çocuk bakmak bulaşık yıkamak evi süpürmek evlilikte kadının görevi filan değildir. evlilikte işler beraber halledilir.
Uzun mesai saatlerinde geldikten sonra kadın bi de yemek yapıyorsa bu kocasının suçudur. bi zahmet karısı için bi makarna haşlayıversinde kadında dinlensin
Erkek dinlense olmaz mı😂
Cevap
3Cevap
Kadın ve erkek dayanışma içinde olursa örün diye bir şey olmaz gadası
Sizin bu bahsettikleriniz şu an tam anlamı ile kadınla özdeşleştirilmiş durumda. Kesinlikle çok yanlış. Evet, genel topluma baktığımızda bu böyle. Fakat kadın bir birey, dolayısıyla çalışma ve kendi ekonomik özgürlüğüne sahip olma hakkına da elbette ki sahip. Ortak bir yola çıkılmış işe erkek de ev ile ilgilenecek, çocuk bakacak, yardım edecek. Emin olun o zaman ortada hiiç sorun kalmaz. :)
Çocuğu da erkek doğursun, olur mu?
Her şey kadının üstüne yıkılmazsa hem çalışır hem çocuğuna bakar hem de ev işleriyle ilgilenir. Yeter ki eşi yardımcı olsun, anlayış olsun.
Güzell
Erkekler artık kadınların sırtından geçiniyor. Bu zaman da erkeğe ihtiyaç yok
Şu kafadan vazgeçin artık çocuk oldu kadın bakacak ev işleri kadın bakacak artık sizin gibilerle kimse evlenmiyor boşa evlilik hayali kurma kadın çalışacak erkek ev işi yapacak çocuğa bakacak ha bakamıyorum dersen tut bakıcı temizlikçi güllük gülistanlık geçin kadını hizmetçiymiş gibi kullanan eski buruşuk kafalardan sıkıldık artık
Senin mantığın da erkeği hizmetçi gibi kullanmak oluyor.
Tamam prenses sakin ol. Bizler köleniziz ne de olsa.
Eşinin nesi ile ilgilenecek bakıcı mı arıyosun gündelikçi mi?
Neden çalıştığı yerde birilerine hizmet ediyorken eşine etmesin?
Evet zor ama eşin zengin degılse de bu devirde tek kişi çalışırsak geçinmekte daha zor. Yapacak bişy yok
O zaman sadece kadın çalışsın sen otur ev işlerini gör
bence çalışmaması daha fazla zorluk getirir
Her şey para değil ki...
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?