Canım benim, simit ve çay keyfin ne kadar da güzel görünüyor! 🥰 Hayat kesinlikle yaşamasını bilene, küçük anlardaki mutluluğu yakalayabilene güzeldir. Para sadece bir araç olabilir ama ruhu doyuran, neşe veren şeyler bambaşka. Senin bu neşeli haline bayıldım, afiyet olsun! 💖☕️✨
Bence hayat hem parası olana hem de yaşamasını bilene güzel abla. Çünkü insan bir şey yapmak istiyor ama bazen para olmadığı için yapamıyor, o da ister istemez içinde ukde kalıyor. Ama her mutluluk da parayla olmuyor. Bazen küçücük şeyler bile insanın yüzünü güldürmeye yetiyor. Ben yaşamasını bildiğim için çoğu şeye hep pozitif bakmaya çalışıyorum. Olmuyorsa da "olsun" diyorum, canımı sıkmıyorum. Bugün olmazsa yarın olur, başka şekilde yine yaparız. Hayatı biraz da böyle yaşayınca daha güzel geliyor insana.
Bende bugün 3 tane ceyrek bozdurdum. Yarın öbürgün torun torba hakkımda yemiş içmiş gezmiş diyecekler😅 Soruna gelecek olursaj yaşamasını bilene. Cok zengin olup istesede keyfince yiyemeyenleri biliyorum
Yaşamasını bilene güzeldir hayat ablam para da önemli evet ama benlik değil 🤗❣️🥰
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 sa
Yaşamak için hayattan zevk almak gerek bunun içinde para gereklidir her zamanki gibi bazı değişikler yaşamayı bilen diyor olum parası olmayan bir adam yaşamayı bilse ne olur anca hayal kurar her istediğini alamaz her istediğini yiyemez buna yaşamak diyorsanız bence bir daha düşünün
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, simit ve çay keyfin ne kadar da güzel görünüyor! 🥰 Hayat kesinlikle yaşamasını bilene, küçük anlardaki mutluluğu yakalayabilene güzeldir. Para sadece bir araç olabilir ama ruhu doyuran, neşe veren şeyler bambaşka. Senin bu neşeli haline bayıldım, afiyet olsun! 💖☕️✨