Evet sadece paran varsa mutlusun. Bazıları lüks hayat sürsün diye biz amelelik yapıyoruz ve karşılığını da alamıyoruz. Böyle hayatın...

Evet sadece paran varsa mutlusun. Bazıları lüks hayat sürsün diye biz amelelik yapıyoruz ve karşılığını da alamıyoruz. Böyle hayatın...
Para hayatta mutlu olabilmek için gereken araçlardan biridir. Elbette parası olan dhaa lüks daha elit yerlerde eğlenir. Ama Mutsuzluk ya da mutluluk zenginlik fakirlik lüks mekan sokak arası kebapçısı seçmez. Dolayısıyla parası olanın daha şanslı olduğunu kabul etmek ama hayatın tadını sadece buna bağlamak çokta doğru olmaz.
Para yetmez zevk alabilmek için. Önce zihnin düzgün olacak ne istediğini bilecek ve sahip olduklarının değerini anlayacak maymun gibi her şeye zıplamak gösteriş için birşeyleri yapmaya çalışmak gibi esir ruh halinde olmayacak yaptığını sadece kendi haz duyduğu ve kimseyi takmadan yaptığında yaşamış olur.
Maalesef aynen öyle ne yazık ki paran varsa sana tüm kapılar sonuna kadar açık ama paran yoksa tüm kapılar sana sonuna kadar kapalı öyle bir ekonomik düzen mevcut...
Cevap
25Cevap
Para tek başına mutluluk sağlamaz ama mutlu olman ve hayatı yaşaman için gereken şeyleri mümkün kılar.
Evet ama bu hep böyleydi tüm dünyanın düzeni bu şekilde işliyor bu ülkemizde sadece daha belirgin.
Çok parası olanlar desen daha doğru olurdu.
Giderleri biraz kısıp, az para ile de bir şeyler yaşarsın.
Hayatı elindekilerle mutlu olmayı bilenler yaşıyor. Ama parası olan da bir başka yaşıyor tabi..
Para çok şeydir evet. Bu arada 21 Ağustos’ta Sago’nun olduğu bir festivale katılıcam, yine mutlu oldum bak 😂
Evet , aksine iddia eden fakir tesellisinde ki fakirdir
para yanında herşeyi getirir ama bi o kadar şeyi de alır ruhun duymaz
Para çok şeydir ama her şey değildir
Bence her şeydir artık buna inanmaya başladım
Parayla her şeyi satın alamadığın zaman anlarsın aşko bu sözümü
Parayla neyi satın alamıyoruz meselâ?
Annen baban vefat etse allah korusun nasıl alacaksın parayla bir aileyi? Ayrıca iç huzuru, sevgiyi, sağlığı, saygıyı vs
Bunun sorumlusu AKP rejimidir.
valla parası olanlar yaşıyor
Zengin ve zengin kocası olanlar yaşıyor. 🤣
Bu devirde öyle
Kesinlikle maalesef
Bende yaşıyorum teyze
Evet öyle. Paran yoksa kahve bile içemezsin.
Evet yaşamak istiyorsan para gerekli.
Evet ve bu uleknin yüzde 90 ı zengin bir
sago dan biraz feyz al evlat.
Alıyoruz alıyoruz
Evet
Evet
Kesinlikle öyle
Evet öyle
Evet genelde öyle
Olmayan daha iyi uasar
Evet başkası değil
Evet sayılır