Eşim borç batağında, çocuklara bakmıyor ve ailesi de ilgilenmiyor, böyle bir evliliği affetmeli miyim yoksa boşanmalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evli, 3 çocuk annesiyim. Eşim evine bakan biri değil, borç üzerine borç yapan biri. Ben de en sonunda ailemin evine gittim, dayanamadım. Burnu sırf sürtsün diye çocukları vereceğim dedim, gelip aldı. Çocuklar onda 10 gün kaldı. Ailesi o sıra beni arıyordu, çocuklar perişan, yok anne diye bağırıyorlar, çağırıyorlar, yok hastalar diye söylüyordu. Kaynanam bakıyordu o sıra çocuklara. Dayanamadım, boşanma davası açtım. 1 aydır çocuklar bende, ailesi ne arıyor ne soruyor, kimse demiyor gelin bu aileyi kurtaralım diye. Eşim para göndermiyor, bu sıra içinde elini ayağını bizden çekti. Babam da diyor bu itin çocuklarına bakmak zorunda değilim, ben sadece senden mecburum. Eşim de diyor gel buraya, ben de gelmek istemiyorum. Eşimin şu an yaşadığı şehre gelmesini istiyorum çünkü burada hayat ucuz, eşimin orada çevresi pis, aynı şeyleri yaşayacağım.
Eşim borç batağında, çocuklara bakmıyor ve ailesi de ilgilenmiyor, böyle bir evliliği affetmeli miyim yoksa boşanmalı mıyım?