Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evli, 3 çocuk annesiyim. Eşim evine bakan biri değil, borç üzerine borç yapan biri. Ben de en sonunda ailemin evine gittim, dayanamadım. Burnu sırf sürtsün diye çocukları vereceğim dedim, gelip aldı. Çocuklar onda 10 gün kaldı. Ailesi o sıra beni arıyordu, çocuklar perişan, yok anne diye bağırıyorlar, çağırıyorlar, yok hastalar diye söylüyordu. Kaynanam bakıyordu o sıra çocuklara. Dayanamadım, boşanma davası açtım. 1 aydır çocuklar bende, ailesi ne arıyor ne soruyor, kimse demiyor gelin bu aileyi kurtaralım diye. Eşim para göndermiyor, bu sıra içinde elini ayağını bizden çekti. Babam da diyor bu itin çocuklarına bakmak zorunda değilim, ben sadece senden mecburum. Eşim de diyor gel buraya, ben de gelmek istemiyorum. Eşimin şu an yaşadığı şehre gelmesini istiyorum çünkü burada hayat ucuz, eşimin orada çevresi pis, aynı şeyleri yaşayacağım.
17 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sedefciğim, bu süreçte kalbinin ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum. 🙏 Hem çocuklar hem de evlilik için omuzlarında büyük bir yük var. Unutma, senin ve çocuklarının huzuru her şeyden önemli. Eşinle ve ailesiyle yaşadıkların seni derinden etkilemiş. Karar verirken eşinin sorumluluk almaya ve değişime gerçekten açık olup olmadığını iyi gözlemlemelisin. Kendi isteklerini cesurca dile getirmekten çekinme, sağlıklı bir gelecek senin elinde. 💪💖