Eşim sürekli yalan söyleyip borca sokuyor, iki çocukla boşanmalı mıyım?

Eşimle 3 yıllık evliliğimiz var ama sürekli arkamdan iş çeviriyor yani şöyle ilk evlendiğimiz yıl 150 bin iddiadan borçlandı tüm bankalara 3 yıldır hala ödüyoruz aileler destek olmadı düğünde onunda borçları var ayrıca 200 bine yakın evlendiğimden beri sürekli borç içindeyim eşim ilk 2 yıl hep iddaa oynuyor hala yapıyor mu bilmiyorum sitelere girişi var diyor ki arkadaşım girdi yeminler ediyor sürekli elden borç alıyor bu borçları alırken vs asla bana söylemiyor son raddede bunu bana söylüyor ya da ben başkalarından öğreniyorum eşimin sürekli benden bişeyler gizlediğini artık çok yorgunum bi evlilikte yapılmaması gereken herşeyi yaptı şiddet yalan dolan bir kere de fake hesaptan eşimi işlettiler ben yazmadım cevap atmadım arkadaşım yazdı hesabımı ona verdim dedi bende inandım sizce ben çok canım mıyım 1 yaşında bir oğlumuz var ve hamileyim ikinci hamileliğim isteyerek olmadı ben zaten çalışan bir kadındım iş hayatına dönücektim muhasebeciyim hayatım bitmiş gibi hissediyorum iki çocuk annesi olmaya hazır değilim eşimin yalanlarına karşı yeni gözüm açıldı bana sürekli 150 bin kredi çek diyor trip atıyor eskiden olsa yapardım o da biliyor yapmıyorum diye beni manipüle ediyor eskiden ona kaç kere çektim kredi artık bıktım yoruldum hayat çok zor kendimi öldürmek istiyorum ama bebeklerime bunu yapamam boşanmak istiyorum ama 2 çocukla nereye sığarım artık çaresizim maddi durumumuz çok kötü aksilikler hiç bitmiyor ve son cümlem bekarkende babam böyleydi benim paralarımı yerdi eve bakmazdı sizde kader motifimi bu

Eşim sürekli yalan söyleyip borca sokuyor, iki çocukla boşanmalı mıyım?