2 çocuğum var ve aldatıldım, boşanmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar öncelikle biraz uzun olacak ama fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
8 yıllık evliyim Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 2.5 aylık bebeğim var eşim bana ve çocuklarına çok bağlı bir adam bı dedigimi 2 etmez
Hamileliğim son 2 ayı lohusaligim ve lohusalık döneminden sonra hiç birlikte olamadık hatta başbaşa bile kalamadik ben özel nedenlerden dolayı ailemin yanındaydım hep
Daha sonra yenidoğan bebeğim sepsis yani kanda enfeksiyon çıktı ve hastane de 15 gün yatmak zorunda kaldık 3 yaşında oğluma annm baktı eşim bazen anmlerde bazende kendi annesigilde kaldı
Daha önce işyerinde bı kız buna yanaşmış eşim ben evliyim diye başından göndermiş daha sonra eşim bu kızı ınstagram'dan buluyo ve 2 gün konuşuyorlar 3. gun ben yakaladım tesadüf hesabına girdim ve konuşmaları gördüm dünyam başıma yıkıldı her neyse bu eşimle buluşmuş evlisin ama birlikte olabiliriz demiş sadece opusmusler daha fazlası olmamış hem ben gördüm hemde eşim yemin etti yalan yere asla yemin etmez
Eşim Cook pişman bı anlık gaflete düştüğunu çok pişman olduğunu vs vs söyleyip yalvardı eşimin pişmanlığını görebiliyorum beni sevdiğine de biliyorum
Ama opusmusler kendime yediremiyorum bı taraftan 2 tane evladım var sizce ne yapayım lütfen bana akıl verin
2 çocuğum var ve aldatıldım, boşanmalı mıyım?