Tekrar yapmayacağının garantisi yok. Orta da çocuklar varsa senin fedakarlık yapıp güvenmesen de devam etmen gerekir.
Ona tekrar yaptığın da ve elinde kanıt olduğun da neler yapabileceğini anlatman lazım. Oturup netleştirmen lazım. Sorduğun sorudan affetmeye niyetli olduğunu anladığım için barış diyorum. Ben olsam iki çocuğumu da alır yoluma bakarım.
Çünkü bu ihanet yani. Sende ki bu yarayı, kırgınlığı kim toparlayacak? Her göz göze gelince aklına bu gelecek. Bu kırık kalple ne kadar devam edeceksin?
Ben etmezdim. Kesinlike. Alır çocukları dava açardım. Bu konuşmaları da delil olarak sunup çocukların velayetini alır hayatıma bakardim. Sen kendin diyorsun yakalamasam mevzu nereye giderdi
Mahkeme de zaten öğrenecekler. O zaman ona sorsaydin ya ölmekten bu kadar korkuyordun bunu niye yaptın diye. Dostum bunlar bahane. Yine de senin hayatın dediğim gibi ben affetmezdim. şöyle düşün bu olay ileri seviyeye gitseydi sen bunu öğrensen sen öldürmezmiydin ikisini birden? Hayatını sonuna kadar hiç için hapiste geçirecektin ve çocuklara yazık olacaktı. Sana garanti verebiliyor mu aldatmam diye? O zaman kapattir tüm sosyal medya hesaplarını
Elbetteki 2 sinide indirirdim çünkü iş iyice yatağa varcakti , Müthiş bir hamle hesaplarının tümünü kpattirayim kabul ediyorsa bir umut devam edeyim o zman çocuklar için
O zaman öyle yap. Bütün hesapları kapatsin. Numarasını da değişsin. Anca öyle için rahat eder. Çünkü bunu sana borçlu yani. 16 sene evliyiz diyorsun. Çocuklar için bir umut varsa oda budur
İşten ywni geldim 12 buçukta şimdi yatsıyı kilcam , millet bana troll vs demiş bu paylaşımım için halbuki hayatin ta kendisi yaşadığım olay 1 haftada 7 kilo verdim üzüntüden
net boşan 15 yıl ve 2 çocuğun üzerine bunu yapabilen birisi net şekilde ne seni ne o çocukcağızları ne kendi ailesini ne de bu dünya üzerinde ki hiç bir şeyi hak etmiyor, aldatmanın karaktersizliğini iğrençliğini geçtim sen 2 çocuk annesisin, ANNESİN YA SEN KADIN KENDİNE GEL. şimdi o çocukcağızlar da boyunları bükük olacak sakın ola çocukları ona bırakma yoksa o çocuklar yitip gider o kadının elinde hele ki erkek çocuksa hayat boyu bütün kadınları güvenilmez görecek, kızsa aldatmanın yanlışlığını anlamayabilir bile, ihanetin sebebi de affı da olmaz ancak bedeli olur, bu pisliği bir kere yapan garanti yine yapar onu affetmek ona izin vermek gibi bir şey olur böyle bir iğrençliği asla affetmemeli tolerans göstermemelisin aşk güçlüdür derler ama 1- o sana biraz bile aşık olsaydı bunu asla yapamazdı 2-aşk ihanetten zayıftır 3-aşk ihaneti affetmez affedemez affetmemelidir de.
İlk yapmanız gereken şey sakin sakin düşünmek. (Evlilginizde sizin tarafınızdan olumsuz olan bir şey var mı?
Sonrasında bunu görmezden gelip, evliliğinizde olumsuz giden şeyler varsa bunları düzeltip, gözlemleyebilir ve sonrasında karınızda değişiklik var mı bir bakarsınız, eğer hala bir şeyler yapıyorsa da nedenini bu sefer ona sorarsınız. Eğer tatmin edici bir şey söylemezse çocuklar için evli taklidi yapıp, onlar büyüyünceye kadar devam eder sonra da yol verir gönderirsiniz.
Eğer bunu kaldıracak gücüm yok diyorsanız direkt boşanıp gönderin. Ama gücünüz varsa düzeltmeye çalışın derim ben
Ssleri okuyunca kanım çekildi resmen. 15 sene ve 2 çocuk, dile kolay. Fakat bir kere yapan bir daha yapar, ne kadar genelleme bir cümle olsa da. Herkesin karakter yapısı farklılık gösterse de bu cümle o kadar doğru ki.. Boşanmalısın, şans verilecek bir durum değil. Çocuklarınızda umarım sende kalabilir, böyle bir anne ile yaşamak, karakterlerinin yanlış şekillenmesine sebebiyet verir. Son olarak, üzüntülerine ağlamalarına duygu sömürülerine kanma derim, gerçekten seven insanın gözü kimseyi görmez bu yazışmaları okuyunca sana olan zerre sevgisinin kalmadığı apaçık ortada. Allah kolaylık versin, umarım doğru seçimi yaparsın.
Şans verip vermemek sana kalmış. Ama insan bunu ömrü boyunca unutamaz. Bir kere sarsılan o güven tekrar kazanılamaz. Hep içinde bir kuşku, şüphe ve acaba olur. Bu karar sadece senin.
Gerçekten zor bir durum. Dediğim gibi ne boşan diyebilirim ne de boşanma. Bu kararı verecek sensin. Biraz sakinleştikden sonra çok iyi düşün taşın ondan sonra kararını ver.
Evliliğin sarsılması çocukları da etkiler. Eğer çocukların geleceğini düşünüyorsanız mutsuz bir evlilik yerine herkes kendi yoluna baksın. Kendimden biliyorum annemle babam hiçbir zaman anlaşamazlardı. Bu çoğu zaman bize de yansırdı ve hala tatsızlık çıktığı için suçu onlarda buluyorum. Madem anlaşamayıp geçinemiyorsunuz, devam ettirmenin manası ne ki? Düzelmeyeceğini bildiği hiçbir şeyi beklememeli insan. Biz de aldatma olmadı ama geçimsizliğin alasını bana yaşattı ebeveynlerim.
Konuşmalardan anladığım kadarıyla sadece sanal değil yüz yüze de aldatma olmuş. İki türlüsü de aldatma orası ayrı ama bunlar eyleme de geçirmişler. Bence affetme. Zaten bunu sormana bile şaşırdım aslında. Kadınlar ekonomik özgürlükleri yoksa çocukları için vs bunu görmezden gelebiliyor da erkeklerin pek affettiğini görmedim. Unutulmaz bu. O insana bir daha güvenemezsin. Güvenemediğin zaman da sevemezsin. Sürekli şüphe ederek kendini boşu boşuna yıpratırsın, değmez.
Aldatılmayı abartacak bir şey yok, birini sevmiş, konuşmuş internetten, aşk cümleleri yok, nude göndermeler yok, sanaldan veya reel'den yaşanan bir cinsellik yok, cinsel konuşmalar, ilan-I aşk etmeler yok. Çocuk için şans vereyim mi diye sorana kadar, kendinde o yetin yok demek ki, karına sor neden yaptın neyde eksik kaldım diye. Kadının tek yaptığı şey hoş sohbetle ve sevgiyle konuşmak. Senle yapıyor demek ki.
Vay vay vay manipülasyonlara bak hele. Ulan erkekle kadının aldatmasının ne farkı var. İkisi de cinsel ilişki ile aldatıyor. Aldatmanın duygusalı, fizikseli mi olur. Öyle bir saçmalıyorsun ki. Tuhaf tuhaf konuşma. Aldatan kadınken erkeği suçlayamazsın. Bu faşistlik ve iki yüzlülüktür. Kadın aldatırsa erkek suçlu, erkek aldatırsa yine erkek suçlu. Bakışa bak hele bakışa. Erkek düşmanı bir f*minist olduğun o kadar belli ki. Şu an gözümdeki değerin aşağıya indi. Ben seni kaliteli bir kız zannetmiştim.
Unutabileceksen, samimiyetine inanıyorsan eğer dene istersen. Yılların evliliğinde 1 kez biriyle kahve içti bi heyecan yaşadı diye boşanmak da çok gerekli mi emin değilim. Ama sonrasında sürekli başına kakıp her olayda bunu gündeme getirme.
Biraz dinlen bence, kafanı toparla. Evet bunu unutabilirim ve karıma güvenmeye devam edebilirim diyorsan devam et.
Soru aşırı derecede troll geldi bana ya. Herkese kaçamak cevaplar vermişsin. Hatta açık bulamasınlar diye başkasına verdiğin cevapları tekrar tekrar kontrol ettiğine bile eminim yani.
Hadi diyelim ki gerçek ve sen 40 yaşına gelmişsin bu konuşmalardan cinsellik yaşadıklarını anlayamıyor musun?
yazı karının telefonundan onun ve karşıdakinin konuşmalarının ssi anladığım kadarıyla. kadın yanlış yaptığının farkında değilki dikkatli okursan birşeyler yaşanmış yeniden teklif ediyor gibi karşıdaki uzaklaşmış karın halen istekle yazıyor. Anladığım gibiyse boşa gitsin
Kendi açımdan konuşayım, aldatılma durumunu hayatta affetmem zaten başıma da geldi o yüzden affedici olamam ama ortada çocukların olması bu işi belki değiştirebilir. Çocukların için affet diyeceğim ama bir yanımda yine de affetme diyor. Ortada kaldım reis sen artık iyi düşün göz önünde bulundurup karar ver.
Dostum çocukların için affet yapmış bir hata olabilir konuşmuş işte sadece abartmq yıkma yuvanı engellemiş konuşmaz artık burada ahlak bekciliği yapan dav. Arların hepside aldatmış ya da aldatmaya meilli ben de evliyim benim başıma da geldi affet bak her şey düzelir ben de aldattım defalarca özel hayatınq fazla karışma yıkma yuvanı
Çocuklar için bozulan bir evliliğe devam etmek hiç güzel bir şey değil, çocuklarda daha sonra travma yaratıyor bu durum. Ben kimseye bosan diyerek sorumluluk almak istemem ama böyle bir evliliğe devam etmek doğru değil bence. Sonuçta ayrilsaniz bile siz yine babasiniz, eşiniz yine anne. Sorunlu bir evlilik, medenice bir boşanmadan daha çok zarar verir.
Evet sürekli aklınıza gelir, yani bu durum basit bir yalan, kırgınlık değil. Aldatmak. Bir daha güvenmek imkansız bir şey bu olaydan sonra. Kendinizi tuketirsiniz düşünmekten
Hukuki hiçbir bilgim yok ne söylesem yanlış olur bu konuda, ama aldatmak kanitlanirsa ve çocuklar sizde kalırsa nafaka vermezsiniz sanırım. Araştırmak gerekiyor
Onu yapamadim işte daha fazlasina kalbim daa dayanmayacK, adamın evinin oturduğu yerde guvenlik kamerası falan varsa güvenliklere para sıkıştırıp son 15 günün kayıtlarına baksam
Yapabilir misiniz ki bunu, mesajlarda bulustuklari yazıyorsa buluştukları yerlerdeki kameralara ulaşırsanız daha iyi olur bence. Veya eşinizin telefonuna ses kayıt programı kurabilirsiniz. Ama bunlar delil sayilir mi hukuki açıdan bilmiyorum. Daha önce de ses kaydetmek suç diye duymuştum. Araştırmak gerekiyor iyice. Bir de nafaka ödemeyin aldatan birine.
Bu fotodaki yazışmalara göre disarda arabada ya da bir ev ya da mekanda biseyler sanırım baya baya yaşanmış olmaliki beni ozledinmi mesajı atmış eşim ben seni 😋 iyi ederim bu emojiler falan
Maddi özgürlüğün var mı ya da arkanda duracak bir aile o zman boşan ama eğer işin yoksa ilk iş bul ve iş yerinde tutun sonra aç davanı. Ama affettim diyip evliliğe devam edersen tekrardan mahkemeye aldatma ile ilgili başvuramıyirsun dikkat et. Cok zor bir konu. İnsallah çabuk bir çözüm bulursun
Senin için oldukça zor bir durum ama bunu yapan kişiye bir şans daha versen bile yine bunu yapacaktır. Bana göre boşanmalısın. Zaten kanıtları mahkemeye sunduğunda her şey senin lehine olacaktır. En çok üzüldüğüm ise arada kalacak olan çocuklar. Maalesef çocuklar anne babalarını seçemedikleri için ebeveynlerinin hatalarını da çekmek zorunda kalıyor.
Şans versen sanki bir daha yapmayacak mı? Bugün bu ihaneti yapan yarın da yapar sakın bunu unutma.
Erkeğin de bir izzet-i şerefi var.
Ben de senin gibi 15 yıllık evliydim bir kızım ve oğlum var. O da ihanet etti. Boşanalı 3 yıl olacak ya tek başıma bakıyorum. Sana şunu söyleyeyim acırsan acınacak hale düşersin bunu bil. Bu söylenecek bir söz değil nefret ederim ama bunu yaşadım ve gördüm.
Zor bir soru ama böyle birsey hata olarak görülmeli sana başta saygısı olsa zaten bu soruyu sormazdın aldatma ya erkeği ya da kadını her türlüsüne karşıyım ileridede değişen pek bir sey olmaz bence bir yapan 10da yapar sana yazık sahiden sende aldattın mi hiç bu kadar normal gibi bu soruyu soruyorsun 15 sene dile kolay
Allah yardımcın olsun. Rabnim peygamber sabrı versin.
Burdaki insanlar ne derlerse desin. Burdakiler değil sen hayatını idame ettirmek zorundasın. Ve ailenle ilgi bir şeyi de bnce psikiyatrla görüş diye tavsiye vere bilirim.
Boşan diyen densizleri ciddiye alma Yuva yıkmak kolay iş Zor olan yuvayı ayakta tutmak... Eşinin yaptığının tasvip etmiyorum Lakin 2 tane çocuk varsa ortada.. Hele de küçük iseler... Akil olsun kararın...
Boşanmalısın. Şimdi derler ki Allah bile ikinci şansı veriyor insan oğluna adam neden vermesin diyenler olacak. Allah kulu olduğu için affediyor bu adam niye affetsin amg. Aldatmalarının kanıtlarını delil olarak sakla hukuki süreçte kullanırsın.
Sen aldatılgına eminmisin bu yazışmalar iki sevgiliye ait gibi biri beni aldatsa degil 15 20 yıl olsa tepkim daha sert olurdu soruna gelince ben affetmem ihanet bu sonuçta bir kere affetmek 2 kinci ihanete kapı aralamaktır içimde almaz öyle birini
Muhtemelen troll bir soru. Ama çok sevdiğini ve çaresiz kaldığını varsayalım. Boşanacaksın tabiki ya, özledin mi beni, iyi edeyim geleyim seni ne demek? İhanetin affı olmaz. Zaten aralarında temas vs olduğu da belli.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kınamak istemiyorum ama esin cidden cok aptal su yazdıklarından ben utandım. Ve ne yazik ki iki çocuğunun annesi Onun tarafından düşünmeye çalışıyorum da sen ilgisiz mi davrandin da ilgiyi baskasinda aramış bilemedim. Ben olsam boşanırdım tabi bekara bosamak kolay derler yasamak lazim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de böyle sanaldan konuşmuştum ve eşim yakalamıştı. Aramızda bişey yoktu ama ben eşimin ilgisizliğinden yakınıyordum vs. Çok büyük kavga ettik telefonumu parçaladı bir ton hakaret etti. Günlerce. Bu tarz sevgili gibi konuşmalar da yoktu Yani. Neyse yalvar yakar çocuğumuz İçin boşanmadık ama bir sene kan kusturdu diyebilirim. Hala da en ufak bir kavgada laf sokar o konuyla ilgili aldattın falan gibi. Boşanmadık biz ama psikolojik şiddet sürdü yıllarca.
Seni odaya kapatıp evire öevire dinlene dinlene sabaha kadar kemerle dövseydi ama sabahına da affedici bir tavırla "bir daha olmasın" dede sence daha mı iyi olurdu daha mı kötü?
Aldatılmak kötü tabiki.. Ama bisanmadan önce iki aileyi biraraya getirip söyle. Anne babanın tepkisi yön verir zaten. ya da kol kırılır yen içinde kalır misali... Aranızda çözmeye bakın. Kolay gelsin.
Sana net söylüyorum herşeyi affet ama aldatmayı kesinlikle çünkü seni bir daha aldatma şüphesiyle yaşam suremezsin bir daha ve en önemlisi bu tarz insanlar hiç birşeyi hak etmiyor şeytana uydum deyip işin içinden çıkmazı o kadar kolay değil bu tarz kadınlardan ne sana eş nede evlatlarına ana olur aynı şekil sende öyle bir şey yapsaydın bu yazdığım sözlerde senin için geçerliydi bu konuda duygusal davranma kesinlikle çocuklarını da ön plana atıp karar verme çocuklarını kendi başına da büyütursun
Yine aynı şeyi yaşayacaksin. Ve ister istemez huzursuzlugunuz çocuklara yansıyacak evde kavgalar olacak. En iyisi mi boşan. Kendi hayatına bak. En azından çocuklarınız sizi kavga ederken hatırlamaz. Ayrı ayrı da olsa en azından çocuklar bir şekilde mutlu edilir.. gecmis olsun🙏
Çocukların için bir kez şans vermelisin bence. Aranızda bir sevgi olacağını pek zannetmiyorum artık sadece saygı olsun bu süreçte. Aynı şeyi tekrarlarsa boşan.
Direk boşan hata bir kere yapılır. Ayrıca birkere yapan gerçekten birdaha yapar o yüzden acıma çoluk çocuk büyür gider. Güven kırıldığında bir daha tamir. Edilecek bir şey değil. Ayrıca 15 yılı yok sayıp seni aldattıysa geriye düşünülecek bir şey kalmamıştır.
Bunu sadece sanalda yapıyorsa tolere edebilirsin ancak. Gerçek hayatta da devamı geliyorsa kesinlikle boşan. Böyle bir evlilik sağlıklı olmayacağı için çocuklara zarar verir.
@firebreather95 Tolere edebilirsin dediğin zaman anlamı şöyle oluyor... katlanabilirsün, hoşgörebilirsin... yani affetmek bile değil... bunu böyle söylediğinde bu tarz sanal ilişkilerinin devamını bile kabullenmesini tavsiye etmiş gibi oluyorsun... kaldı ki bu yazışmalar olayın sanalda kaldığı izlenimini vermiyor
Yorumum yanlış anlaşılıyor sanırım. ya da ben yanlış anlattım. Ben böyle bir şeyi asla affetmem ve kimseye de affet demem. Adam burada iki kez aldatıldıktan sonra affedeyim mi diye sormuş o daha anormal bir durum. Bende dedim ki normalde asla olmaz aldatmanın affı ama illaki iki çocuk için affedeğim dersen bile sadece sanalda yapmış olması gerekir ten temasında bulunduktan sonra asla olmaz. Ancak öyle katlanabilirsin demiş oluyorum evet. Çünkü affederse buna katlanması gerekecek. Yapmasına değil yaptığını bilme düşüncesine. Yoksa ben güzel kardeşim karşıyım. Kadın olarak bir kadının aldatmasından ben utanç duyuyorum. Yazışmalar hakkında sanalda bir çok insan hayali reel gibi konuşmayı seviyor öyle de olabilir diye düşündüm.
Adamın tutar tarafı yok... bana göre trol hatta... erkek davranışı değil bu... erkek ya görmezden gelir, ya döver, ya vurur öldürür... bunların hepsini beklersin ama buraya yazarak kendini rencide etmez... Hepsi tamam ama şimdi burada böyle mevzularda hep boşa ayrıl lafları daha baskın oluyor... seninki epey bir aykırı kaçmış
ben her zaman şundan yanayın. Her insan 2. şansı hak eder. Çocuk olsa da olmasa da. İnsanız hatalar bizim için affettikten sonra tutumu çok önemli ama.
Yazılanlardan anladığım kadarı ile eşin adamla çok sıkı aşk yaşıyor. Yoğun seks ilişkisi içindeler. Boşamayıp ne yapacaksın. Eşin bu duruma devam edecek. Eşiniz çalıoşıyor mu ev kadını mı
Çocukların için tekrar dene bence çünkü en çok çocuklar rezil oluyor herkes hata yapıyor tavrın net ve sert olsun. Boşanmak 5 dk sonrası önemli yuvana sahip çık birşeyleri düzeltebileceğinize inanıyorum 🙏🏻
@Strong_Warrior nesini savunacağım kadının yahu... sadece bir erkek böyle bir şeyi ifşa etmekten utanır... beklenen erkek davranışı budur... bazı erkek döver mesela bunu yadırgamam hatta savunmam bile sopa yiyen kadını... sadece gereksiz bulurum değmez derim.. ama ifşa etmek erkek olarak yakıştıramadığım bir şey.. erkeklik onuru diye 1 şey vardır...
@Strong_Warrior ben aksine antifeministim... gerçek erkek böyle bir aşağılamaya gururuna yedirmez... bırak burada açıklamayı bahseden dedikodu yapana bile hesap sorar... yağması gereken bir şey varsa da yapar... bu arkadaş ram da feminşstlerin erkekleri getirmek istediği noktaya gelmiş biri... cinsiyetinden beklenen refleksleri kaybetmiş
Ya kadınların çoğu erkek düşmanı ve bu sitede cinsiyete dayalı çok ayrımcılığa maruz kaldım. Ve kadınlar çoğu zaman erkekleri manipüle ediyor. Sen de manipüle eder gibi yazmışsın. Bu adamın bunu paylaşmasında bir sorun yok. Düşük tepki vermesinde sorun var. Sen direk paylaşmasına laf etmişsin. Senle aynı görüşte değilim bu konuda. Ama feminizme karşı olman güzel.