Eşim beni bu borçlar ve tartışmalar yüzünden gerçekten boşar mı, evlilik bu kadar kolay biter mi?

Arkadaşlar 2 bankada icralık oldum ve zaten aramızda bir iyi kötü yapan yok, ben bazen öfke anında ailesine ağır küfürler ediyordum istemsizce. 2 bankada borcum olduğu için babam olmadığı için dayımı aramış ona demiş, dayım beyefendi zaten Hayri yok, eline koz geçince boyuna kızdı bana. Bir de diyor ordan burdan borç al öde borcunu. Neyse biz hanımla akşam dün yani 1 saat tartıştık, gerçi ben sustum o saydırdı. En son seni boşarım dedim ikinciye, dayını arıcam bunu adam edin yoksa boşarım dedim. Çok ağırıma gitti ve aşırı öfkelendim. Bu sabah üzüntü o kadar üzerimdeydi ki kalp tüm gün ağrıdır sancılıydı. Toplam 150 borcum var icra olduğu böyle oldu. Sizce kardeşlerim bir insan bu kadar miktar için boçar mı? Ben düşündüm, dedim hastalık sağlık her şeyde birlik olmamız gerekmez miydi, öyle topuklayıp kaçmak oluyor mu? Ha ben de hak ettim, bomboş şeylere harcadım, asla kadınlara kızlara yedirmedim ama saçma sapan oyunlara yatırdım harcadım yedim. Boşar mı sizce? Dün o kadar hakaret yedim ki eşimden bugün tüm kalp ağrısı çektim.

Eşim beni bu borçlar ve tartışmalar yüzünden gerçekten boşar mı, evlilik bu kadar kolay biter mi?