10 gü

Kaynana evinde sürekli çay servisi yapmak zorunda mıyım, bu gerçekten gelin görevi mi?

Merhaba, nişanlıyım bu süreçte ne zaman kaynanamla görüştüysem hem kendi evimde hem onun evinde çay servisi bana yaptırıldı. Bu hep böyle. Kişi başı 10 çay içerler. Bana oturmak nasip olmuyor, ağzıma bir şey atıyorum millet çay için bana bakıyor. Nişanlıma dedim evlendikten sonra annene yardımcı olurum ama bu benim görevim olarak bilmesin, halana teyzene gidince benden beklemesin dedim. Bana dedi nasıl ya. Ben de dedim ki sen orada oturacaksın, bizim aileye geleceksin oturacaksın, sizin ailede oturacaksın 10 çay içeceksin, karnın doyacak ama karın servis yapacak, gözü her şeye bakacak ve aç gidecek ama sen bunu normal mi görüyorsun? Hayır dedi ama yardımcı olabilirsin, tamam da ben ne zaman annenin evine gitsem hepsi bana bakıyor çay için. Bana diyor annem yaptırmaz bile sana, eeeeee şu an yaptırıyor ya? Bana diyor ama bizim evde böyle, halam da niye sen yapacaksın diyor. Ne düşünüyorsunuz

Kaynana evinde sürekli çay servisi yapmak zorunda mıyım, bu gerçekten gelin görevi mi?