11 gü

Erkeklerin gerçekçi olmaması, piyasa değeri ve çirkinlik algısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Erkeklerin gerçekçi olmamasını konuşalım. Herkese selam, yeniyim incelleri zorbalamaya geldim. Çirkinim ve bunun farkındayım ama gerçekçiyim. Ön profilim iyi ama yandan tövbe. İnceller de böyle ve ben biriyle sevgili olmayı denedim. Size anlatayım. Ben kendimi beğenmem, onu da beğenmiyorum ama huy suyu olarak birlikteydik. Ona karşı bir çekim hissetmiyordum. Normal olarak. Ve özgüveni çok düşüktü. Öyle böyle değil. Benim özgüvenim düşük değil, biri çirkinsin dese takmam. Değiştirmeye de çalışıyorum. O zamana kadar bir piyasa değerim yok. O çalışmıyordu da işte insanlara doluydu. Bunu toplumun sonucu da görüyorum çünkü erkeklerin tipine bakılmadı, parasına bakıldı, böyle böyle beklentilere girdiler. Ne pencereden baksa nefret edecek... Gerçekçi değil çünkü karşındaki insan kendi beğendiği şekilde onu beğenmezse kafası basmıyor. Ben çok zorbalandım ama zorbalanmasam kimsenin umursamadığı biriydim, yani sert dille bile olsa gözümü açtılar kendilerince. Ki açıktı zaten, diyordum bir şeyler yanlış ama diğer şeylerde bir sorun yok. Onlarla sevilmek de bana göre yeterli değil. Öyle. Zor da beğenirim. Bu halimle bile bana yürüyorlar. Onları da kafası basmıyor olarak görüyorum. Ben olsam bana yürümem.

Erkeklerin gerçekçi olmaması, piyasa değeri ve çirkinlik algısı hakkında ne düşünüyorsunuz?