Özgüvensiz/İncell Erkekler Hakkında Düşünceleriniz?

Merhabalar , öncelikle belirtmek isterim ki , birçok hemcinsimde "Kadınlar paraya bakar" , "Kadınlar tipe bakar" şeklinde serzenişler gün geçtikçe yoğunlaşıyor.

Bunlar neden boş düşüncelerdir?

Bunu diyen erkeklerin kadınlar konusunda pratikleri sosyal medyadan oradan buradan duyduklarıdır. Harekete geçip kadınlarla konuşmak yerine öylece oturup seyrederler.

Kadınlar konusunda başarısız her erkek , suçu sosyal zekası veya özgüveni yerine kadınlara atıp toksikleşirler.

Amatörlük zamanlarımda bende aynı hataya düşmüştüm. Tüm gün evde LOL oynayıp Twitter'da kadın düşmanlığı yapıyordum çünkü kendileri diyorlardı Tipsiz Erkekler mi Iyyy şeklinde.

Ama ne zaman dışarı çıksam bebek gibi kızların yanında , parasız ve tipsiz kahkaha atan tipler görüyordum aklımda hep bir Acaba Mı? Diye bir düşünce vardı.

Algıda seçici olmuştum ne zaman arabadan inen güzel bir hatun görsem veya yakışıklı erkek - güzel kız kombinasyonu görsem yanlış düşüncelerim onaylanmış oluyordu. Bunda en büyük etki ise Sosyal Medyadaki kadınların mantıklarıyla yazdıklarıydı.

İlk acı gerçek:

"Kadının sözlerine bakma. Kadınlar mantıklarıyla düşünüp duygularıyla karar verirler"

Bunu kendi hayatımda pratik ettikçe iyice çözmeye başlamıştım. Bana tipsiz diyen kadınlar "İltifatın için sağol" diyip güldüğümde peşimden ayrılmıyor hatta buluşmak istiyorlardı.

1.90 Altı erkeği annesi sevsin diyen kadınlar 1.76 beni tercih ediyorlardı.

Olay Neydi?

Erkekler kadında dış görünüşe daha çok önem verirler evrimsel psikoloji gereği

Kadınlar ise erkekte dış görünüşe %10 , Özgüvene %40 , Sohbet Becerileri & Mizah Yeteneğine %30 , Beden Diline %20 önem veriyorlardı.

Kadın senin tipsiz olduğunun zaten farkında ve senden daha yakışıklı erkekler olduğunu da biliyor. Ama kadın sana çekim duyuyor buna o da anlam veremiyor. Neden?

Çekicilik mantığa veya seçimlere bağlı değildir!

Geriye kalan ince ayar ise giyim kuşam ve kokuydu.

Yorumlar da olumsuz yorum yapacak benimle kavga edecek erkekler olacağını biliyorum. Ancak beyler hayatınız boyunca kaç kadın ile gerçek hayatta diyalog içine girdiniz?

Ben şansımı yüzlerce kadında denedim ve hala da devam ediyorum özgüvenimi sarsmadan

Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

Özgüvensiz/İncell Erkekler Hakkında Düşünceleriniz?