Kumral adam efendi olur ya bi de :)
Kumral erkekler hakkındaki düşünceleriniz
Kumral adam efendi olur ya bi de :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kumral, renkli gözlü, rusya göçmeniyim ve gözlemlediğim birşey var ki; kumral erkekler (ben de dahil) yüzde 90 esmer bayanlarla ilişki yaşarlar.Zaten genellikle de fiziki bakımdan esmer bayanlardan hoşlanırlar. Ancak gel gelelim ki, esmer erkekler ise sarışınla,kumralla, esmerle, kızılla aynı yüzde de ilişki yaşıyorlar. Ben çok nadir gördüm kumral erkekle kumral bayan yada kumralla sarısın bayan yada kumralla kızıl bayan. Esmer erkekler her tür fiziki ozelliktekilerle birlikte olabiliyorlar.bilmiyorum bel ki de gözlemlerim yetersizdir.
Bu tabi ki sadece fiziki olarak ilgi çekmesi bakımından olan yorumumdu. Ilişki yüzdesinde bu fiziki görünüm sadece yüzde 5 lik bir dikkat çekme oranını oluşturuyor. en azından benim için hep oyle olmustur.
Bir kumral daha katıldı aranıza. Hello everybody :)
Bence kız için de erkek için de en ideal ten kumral. Sarışınları sevmem ben kızda da erkekte de. Peynir gibi oluyorlar afedersiniz. Bu benim düşüncem tabii ki göreceli bir kavram. Esmerler de çok böcek gibi oluyor. En iyisi kumral diyorum.
benim en cok tercihim ettigim tip sarisin cok acik tenli oluyor pek sevmiyorum esmer ise genelikle cok tüylü onuda istemem en iyisi ortasi. tabi arada istisnalarda oluyor
Cevap
4Cevap
bu tipe göre değişir arkadaşım :) ama her zaman türk kızlarına ya kumral ya esmer erkek çekici gelmiştir :) bencede öyle :)
Esmerden iyi bembeyaz erkekten kötü erkek :D Hiç yoktan iyidir mantığı :)
Kumral beyaz tenli erkekten iyisi var mı yani benden :))
Dünyanın en yakışıklı erkeği bu gruba mahsustur Ian Somerhalder link
vefasızlıkta 1.sırayı kapan yaratıklar :tecrübeylepekişmiş:
kumral erkekler en tatlı erkeklerdir benim tercihimdir
Esmerim biçim biçim.Esmerden vazgeçmem :)))
yakışıklı oluyorlar genelde
Herşeyin ortası iyidir ; )
sevıorum onları:)
Bence Kumrallık avantajdır
arafta kalmıslar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar