Ülkücü olmak güzel birsey, ama secmeden önce iki tarafida okuyup arastirmak gerek. Kücük cocuklar biliyorum eline almislar üc hilalli bayragi diger elinde bozkurt, türkes veya nebilim atsiz kim falan desen bilmezler (gerci o Türkcüydü) yani ülkücüyüm demeden önce ne oldugunu, hedeflerinin amaclarinin ne oldugunu bilmek gerek, bence. Bunlari ülkücüyüm diye heryere üc hilal resmi koyan ama ne oldugunu bilmeyenlere yazdim
itici gelir milliyetçi olmak karı kız tavlamak için kullanılan malzeme değildir bozkurtta öyle beni yanlış anlama lafım genelleme uni de milliyetciyiz bozkurtcuyuz diye her türlü uyuşturucu bulundurup hatun tavlamak için kullanılan malzeme gibi geliyor bana
valla bizim burda 2 defa katıldım büyük adamlar gelcekmis falan dediler karşıladık ve karşımıza oturdu başladı anlatmaya birini pompaliyla söyle vurdum kardeşim torbaciliktan içerde yatıyor gibi kendini kabarta kabarta catlicakti yok efenim kavganiza gelirimvsunu yaparım falan dedi o günden sonra gitmedim bir daha ama iyi abilerim de var öyle derken genelleme dedim içerisinde çok fazla dediğim türde insan var usta
benim karşıma bu tur insanlar geldi o yüzden bende kendi çapımda milletciyim vatana nerede faydam dokunacaksa orda göreve hazırım sanada eyvallah reyiz
En İyi Cevaplar