11 gü

Eşim kavga sonrası gezdirdi beni, sonra da kırıcı davrandı yine, bu çelişkili tavrın sebebi ne olabilir?

Bu hafta işe gitmiyor, bana söz vermişti bolca vakit geçiririz diye. Ama akşama kadar telefonda bilgisayarda iş görüştü, ben de en son patladım, şey dedim, sen beni kullanıyorsun it gibi, benim duygularımla oynadın hani akşam oldu gün bitti dedim kavga ettik. Sonra beni çıkardı kafeye götürdü, üç dört çeşit tatlı yanına içecek baya masraf yaptı, gezdirdi, eve dönerken şey dedim, bana değer veriyorsun biliyorum ama bazen böyle patlıyorum bana vakit ayırmayınca dedim. Bana kırıcı konuştu, sen anlamazsın verdiğim değeri, seni it gibi kullanıyormuşum ya, git dedi yanına yattım istemedi beni öptürmedi döndü, git dedi. Eee madem neden kafeye götürdü bu adam beni anlamadım madem bu kadar şikâyetçiydi benden. Nankörlük ettiğimi söylüyor, beni istemedi yanında, akşama kadar özür diler misin diye bekledim dedi. Bana karşı çok dolmuş belli ama neden kafeyi gezdirdi falan saatlerce anlamadım eve gelince değişti

Eşim kavga sonrası gezdirdi beni, sonra da kırıcı davrandı yine, bu çelişkili tavrın sebebi ne olabilir?