Bordo bereli eşimin bana karşı davranışları?

Hayatımın en zor dönemlerini gerçekten yaşamaktayım her şey çok güzel ilerliyordu. Benim eşim astsubaydı daha sonra bordo bereli olmak istiyorum ben dedi kararına saygı duydum çünkü sürekli araştırıyordu ve eğitimlerini almaya başladı. Daha sonra bordo bereli olmaya hak kazandı. Çoğu zaman uzağız telefondan haber bile alamıyorum aramıza çok büyük soğukluk girdi. Çocuğumu tek başıma doğurdum. Yanımda olamadı. Yanımızda olduğu günler çok mutluyuz ama bazen günlerce gidiyor gelmiyor. Öldümü kaldımı hep kafamda soru işaretleri oluyor. Eşimle ben bu durumu konuştum benim için ilk önce vatan sonra ailem gelir dedi. Ben bu laftan sonra sık buğaz etmek istemediğim için sorun çıkarmıyorum kendi mesleği hakkında olan konuları açmıyorum. şu an hakkarideyiz ben lojmanda kalıyorum yalnız bırakmak istemedim onu korku , telaş , özlem içinde oluşan hayatım var. Benim eşimin arkadaşı aylar önce şehit oldu evli olduğunu ölünce öğrenmişler. Öldürmek için yetiştirilen askerin psikolojisi ne kadar düzgün olabilir ki? Aşırı kıskançlık durumu başladı bazen çok bağırıyor sonra gelip özür diliyor kendisi bende ilgisizsin bana karşı diyorum. Kızım ben dağda piknik keyfi yapmıyorum üstüme gelme dedi aramız bozuk şimdi arkadaşlar çok seviyorum sevdiğim için mi uğraşıyorum ben anlamıyorum taktım kafayı eşime
Bordo bereli eşimin bana karşı davranışları?