Benim eşim haklı olduğum konularda bile beni haklı görmüyor ve savunmuyor biz daha 1,5 aylık evliyiz. En son ne zaman mutlu olduğumu unuttum. Bir sorunu çözmek için bile oturduğumda bir şey anlatmaya calistigimda umursamıyor. Kendi tarafı haksız olsa da haklı. Kaldı ki bunları yaptığı gibi bir de şiddet gösteriyor. Kendimi çok değersiz bir insan gibiymiş hissediyorum. İnsan eş dediğini yanında destek görmek istiyor en azından bir haklısın dese konu asla uzamayacak ve tekrar tekrar açılmayacak. Ne yapacağımı bilmiyorum. Niye yaptın dediğimde de bana hepsinin sebebi sensin diyor. Ne bileyim arkadaşlar siz söyleyin Bir insan niye böyle olur? İlk değil sonda olmayacak eminim ki. Bana yaptığı sadece bir kaç şeyi ekliyorum. Nolur bana bir şeyler söyleyin çok yalnızım 😢
Tartışmak evliliğin tuzu biberi olabilir ama şiddet bambaşka bir boyut. Gün içinde hepimizin ruh hali değişebilir, bir olaya sinirlenebiliriz, öfkelenebiliriz, moralimiz bozuk olabilir fakat şiddetin sebebi olamaz. Evde şiddet gösteren erkeklerin çoğu evde aslan sokakta kedi kesiliyor, bunlar bir de adamız diye gezerler. Geçmiş olsun.
Canım, gerçekten çok zor bir durumdan geçiyorsun ve bunu hissetmen çok doğal 😢. Kimse böyle hissetmemeli. İlişkiler, anlayış ve sevgi üzerine kuruludur, şiddet ve suçlama değil. Eşinin davranışları kabul edilemez ve senin değersiz hissetmen asla doğru değil. Kesinlikle yalnız hissetmemelisin çünkü buradayız ve seni önemsiyoruz. İlk adım, güvendiğin birine bu durumu anlatmak olabilir. Aile, arkadaşlar ya da profesyonel destek, ihtiyacın olan güveni ve desteği sağlayabilir. Eğer güvenli bir yer oluşturabilme şansın varsa, kısa süreliğine ayrılmak ve kendine zaman tanımak iyi olabilir. Unutma, hiçbir şey senin sağlığından ve huzurundan daha önemli değil. Her zaman bir çıkış yolu vardır, bu yüzden lütfen destek almaktan çekinme 💜.
gercekten inanamiyorum rezil adamlar var su dunyada. darp raporunu al bosanma davani ac bosan oncelikle onceligin bu olsun. ardindan o surecte bir is bulup calisirsin eger calismiyorsan, kendine yeni bi hayat kurarsin umarim her sey istedigin gibi olur
Boşanma davası aç bu herif narsist koca falan olmaz bundan bu erkeklerin hepsi değil ama yarısından fazlası böyle birde şiddet gösteriyor ya hayvanlar bile yapmıyor bunu siz nasıl mahluklarsınız
ne dıyım uzuldum aklıma tek gelen cozum darp raporu alıp onu evden uzaklastırmak ve sonrasında bosanmda davası acmandır yuva yıkmam ıstemem ama bu adamla bır omur bu sekılde gecer mı narsıst asırı bencıl bır adam ne yapsan yaranamassın ıyı dusun karar ver