Eşimin davranışları?

Eşim 28 yaşında ama resmen çocuk gibi ne oturmayı kalkmayı biliyor ne iki lafı bi araya getirebiliyor. İyiliğine çok iyi ama artık sogudum ve yoruldum resmen bütün yük bende. Akrabalarımın içinde bi ortama giriyor hoplayarak oturuyor konuşmayı bilmiyor heyecanlanıyor ne dediği anlaşılmıyor iğrenç gülüyor insanların garipsediğini yüz ifadesinden anlıyorum annesi kardeşleri bana ve ona laf söylüyor köpek salak diyorlar abilerine herkesin içinde tersliyolar surat asıyolar hele bi kardeşine napıyosa resmen hesap verir bunlara şaka yapıyolar diyor akrabaları bile diyor ki eşin saftır sessizdir keşke sessiz olsa konuşmasa resmen o konuşmaya başlayınca utanıyorum. Giyinmeyi bilmiyor yürümeyi bilmiyor sigara içer leş gibi kokar pis pis dolaşır bıktım sanki 5 yaşında çocuk hareketleri gülerken ellerini birbirine faln vurur hiç bişey de arkamda durmaz biri küfür bile etse ses çıkarmaz yine o kişiye gider oturur kalkar mesafe koy bişey diyemiyosan derim yapmaz. Evde ki tartışmayı herşeyi çalıştığı yerdeki arkadaşlarına anlatıyor. Ya daha bi sürü şey nasıl anlatabilirim tarif ederim bilmiyorum bazı kelimeleri kullanmak da istemiyorum ama sünepe korkak aşırı özgüvensiz bi duruşu kişiliği yok 7 aylık oglum var bu adam nasıl babalık yapacak ya çıldırıcam ben napıyım psikologa faln götürsem düzelir mi
Eşimin davranışları?