Eski sevgilim eşiyle her kavga ettiğinde bana koşuyor doğru tepki koymuşum dimi?

Onun bende ayrı yeri var ama çok canım saçma davranıyor. Karısıyla sürekli çocuk çocuk kavgalar. Birgün karım yüzünden araba çarptı diğer gün çocukları bana göstermiyor dedi. En son ablası da boşanmış kendi evine almış. Dedim ki karın ablandan rahatsız vs normal arkadaş gibi dertleştik baktım bu sürekli bir benimde boşanmam ı bekliyor. Ben ona cocuklarım babasıyla büyüyecek dedim. Laf arası ağzından senin merhametin e çok güveniyorum öocuklarımı çocuklarından ayırt etmezsin deyince anladım bunun amacı beni boşatıp çocuklarını bana kitlemek bende ona herkesin annesi başında olsun anca kendi çocuklarımı kaldırırım yaptım ve bozuldu. Karıma asla ihanet etmedim dedi. Sen daha boşanmadan beni yedekte tutmaya çalışıyorsun karın haklı dedim. Karısı sürekli kavga edip polisi arıyor beni bir daha arayıp durma. Karını da bana bela etme hattım eşim üstüne dedim. Tavrımı koydum sabahtan akşama eşim bana çoxuklarına çalışıyo ihanet etmem aklından sil psikopat karınla kendin benden uzak durun dedim. Bir yanım hala onu özlüyor ama diğer yandan bana emmek vermiş eşim var ailecek evlen boşan sıradan geliyor bunlara başımı belaya koycak diye arkadaşlığımı bitirdim

Eski sevgilim eşiyle her kavga ettiğinde bana koşuyor doğru tepki koymuşum dimi?