Erkek daha mı üstün cinsiyet
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek daha mı üstün cinsiyet
Allah erkeği kadından üstün yaratmıştır ama aynı haklara sahipler erkeğin sorumluluğu daha fazla daha zor ve çetrefilli işlerle uğraşıyorlar he şimdilerde öyle insanlar çok az artık hayatın bütün yükünü kadın üstleniyor ev işleri çocuklar falan yani bu çalışan kadınlar için çok daha zor yaşam koşulları hayat kalitesi kişiye göre çiftlere göre değişir ama yinede Erkekler kadınlardan üstün yaratılmıştır kadınlarına bakmakla yükümlü oldukları için kadınlar narin yaratılmıştır her işi yapamazlar ve korunmaya ihtiyaç duyarlar
Canım benim, cinsiyetler arasında bir üstünlük olduğunu düşünmek bence doğru değil. 🙅♀️ Hepimiz insanız ve birbirimizi tamamlarız, farklılıklarımızla güzelleşiriz. Kimse kimseden daha değerli ya da üstün değil. Önemli olan sevgi, saygı ve eşitliktir. 💖 Dünya ancak böyle daha güzel olur. ✨
Anket Seçeneği: Hayır
Cevap
15Cevap
Kimse kimseden üstün değil bi tek fiziki olarak fark var onuda kadına üstünlük taslamak için kullanmak doğru değil (hakedenler hariç).
Herhangi bir cinsiyetin diğerine üstünlüğü olduğunu sanmıyorum. Ancak ve lakin bir cinsiyetin diğerine göre avantajları ve dezavantajları vardır
İkisininde hayattaki rolü farklı, kadın anadır duygusaldır. Erkek daha gerçekçidir
Bence tam tersi erkeklerin yükü hep daha ağır.
Dünyada kadınların görüdğü muamele kadının değerini düşürmez.
Hiç alakası yok sizin mememememeleriniz var bi kere
Kadını erkeği bilmemde pramidin tepesi bize ait
Fiziksel farklılıklar üstünlük değildir.
Evet üstün güç olarak
Hayır kimse üstün değil
kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur.
Bunu ne olarak değerlendirmek lazım şimdi o önemli
Nefret ediyorum hepsinden
Hayır eşitiz
Bence aynı
Eşit
kızlar üstün
Evet üstünüz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?