O birisinin sen olduğu hiç belli olmuyo zaten. O küçük akıllı sana o büyük *arrağını öyle bi yedirir ki yedikçe zevkden kudurur müptelam olursun, akıllı ol *ikmeyeyim o bi taraflarını.
Burada kendini beğendirmeye geldigini idda etmedim , dar paça erkege yakismiyor dedim seni dusunerek soyledim bol pantolona gecince beni cok iyi anlayacaksın zaten tesekkurler.
Yahu sen kimsin kezban, daha bi özgüvenin bile yok gizliden çıkamıyorsun. Ben hiç olmazsa apaçık bir şekilde çıkıyorum. Demekki çirkinsin ki çıkamıyorsun. Madem ben kimim o zaman sayfamdan *iktir ol git korkak sünepe.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkeklern aileleri.
Oğullarını yola getiriyoruz da aileleri herşye maydanoz
Burdan kızlar daha geçimsiz anlamı çıkıyor yalnız.
Erkek aileleri gelinleri hizmetçi gbı kullanamaynca böyle mi oluyor ya da erkekler diyelm sonuçta armut dibine düşer
Helal abla ya çok güzel yorum 👍
@Freshçilek aynen bayıldım helal kız sana, doğru demiş
@Meloamelo2817 erkeklere göre bir tek anneleri ve erkekler melek diğer kadinlar bütün kötü özellikleri mevcut
@Freshçilek ayhhh erkolar hakkaten kapatilsin
Yorumda birisi kilo ver demiş kıza saldirmissin küçük aklınla sence kim geçimsiz 😉düşün bı istersen
O birisinin sen olduğu hiç belli olmuyo zaten. O küçük akıllı sana o büyük *arrağını öyle bi yedirir ki yedikçe zevkden kudurur müptelam olursun, akıllı ol *ikmeyeyim o bi taraflarını.
Uslupsuz geçimsiz sorduğun soruyla celismissin ama sende nerede bunu anlayacak akıl? Yok🤣
O pantolon olmuş mu sence ?
Defileye çıkmadım ki öylesine koydum😀
Reis gercekten bak o tarz dar pantolonlarin hepsini cope at ya da bir fakire ver erkege yakismiyor oyle pantolonlar yapmayın etmeyin
Kanka likralı esniyor o yüzden malafat sağlam merak etme😉
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
boş ver *iktir et kanka ben buraya kendimi beğendirmeye gelmedim ki zaten bundan sonra dar paça pantolon giymeyiz olur biter.
Burada kendini beğendirmeye geldigini idda etmedim , dar paça erkege yakismiyor dedim seni dusunerek soyledim bol pantolona gecince beni cok iyi anlayacaksın zaten tesekkurler.
Mızıkçı kadınların devri
Erkekler
Bence de kızlar
Regl ile alakası yok ama bunu bahane edip insanlara durduk yere sataşan laf sokanı da gördüm
Kızlar
Sen önce kilo ver
Bir de seni görseydik be gizliden yazmışsın özgüvensiz kız.
Ben ne kısa boyluyum ne de göbekliyim işine bak
Boy 1,81 kilo 79. Senin kaç senin de boyunu posunu görelim. Öyle gizliden arkadan atmak kolay.
Kilo ver yazdım bunun neyine ağladın ki bu kadar😅😅😅
Hayır bide kısa göbekli dedin daha ne diyeceksin.
Gördüğümü söylüyorum
Ama biz seni göremiyoruz kezban.
sen kimsin ki beni görme lüksüne sahip olduğunu sanıyorsun? Alt üstü bi tavsiye verdim kilo vermek kötü bişey değil daha sağlıklı olur senin için
Yahu sen kimsin kezban, daha bi özgüvenin bile yok gizliden çıkamıyorsun. Ben hiç olmazsa apaçık bir şekilde çıkıyorum. Demekki çirkinsin ki çıkamıyorsun. Madem ben kimim o zaman sayfamdan *iktir ol git korkak sünepe.
Ağlamayı bırak ve kilo ver bence
*ötün yiyorsa özelden yaz yoksa *iktir git.
Daha hanımefendiyle nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsun kendini geliştirmen gereken çok konu var
Hah hah hahh. Merak etme daha gerçek kimliğini gizleyip ortaya bile çıkamayan bi kezbandan öğrenecek değilim bunu. Hadi şimdi *iktir git.
Sana sadece bi öneride bulundum diye mi bütün bu küfürler? Bu kompleksini bi an önce yenmelisin
Ahahhaha biri benimle aynı fikirde😄
O biri sensin zaten *erizekalı.
Ben kendi görüşümü beğenemem ki *erizekalı
Başka bir hesap açabilirsin değil mi *erizekalı beyinsiz kezban.
Yazık kafana ya kendini o kadar önemli mi sandın sen bu tipinle🤣🤣🤣
Aynen o tip seni *ikmez merak etme çirkin kezban hadi *iktir git.
Tamam patates sakin ol
Hah hah hah hahh. Engeli yedin özgüvensiz çirkin kezban hadi şimdi *iktir git hıh hıh hıh hıhh.