Tesettürlü kızlar neden erkegin daha iyisini buluyorlar? Erkekler tarafindan tesettürlü kızlar daha mi cok tercih ediliyor?

Boyle bir gözlemim var fark ettiğim. Tesetturlu kızların yanindaki/evlendikleri/sevgili oldukları erkekler daha iyi oluyor. Yani tip olarak daha yakisikli, boylu vs oluyorlar. Kariyer olarakta daha iyi oluyorlar.

Yani o tarz erkekler tesetturluleri daha cok tercih ediyorlar sanki. Açık kizlarin yanindaki erkekler boyle degil farkettiyseniz. Acik kizlarin bulduklari ya da onlara gelenler kariyer olarakta, tip olarakta daha asagida kaliyor. Bunun sebebi ne sizce?

Bunu hem sosyal medyada da gordum, yorumlarina da baktim. Kendi cevremden birkac erkek arkadasa da sordum. Yorumlar genelde şu sekilde.

* Kapailar cunku, ben yanimda vucudunu sergileyen bir kadin istemem. *Kapalilari daha evlenilecek gibi görüyorlar ve daha temiz, aile kizi goruyorlar bundan dolayi olabilir. *bence acik kizlar pek guven vermiyor. * Tesetturluler daha degerli görülüyorlar digerlerine gore. Sadece bas acikligi degil. Vucut acikligi olarakta. Sanırım saklananın gizli olmasinin cekiciligi de var.

Tarzi yorumlar aldim. Hem arkadaslarimdan hemde sosyal medya da yazan yorumları yazdim.

Yani bende açığım ama kafam acik sadece. Bircok tesetturlu arkadasim sen simdiki kapalilardan daha kapali giyiniyorsun derler bana. Bir yerlerimi teşhir etmem. Kalca tarafini falan da örtecek seyler giydigim cok oluyor. Dar pantolon, tayt sevmem. Tayt falan disarda hic giymem.

Ve erkekle bir seyler yaşamanın acik kapali farkettirdigini düşünmüyorum. Yani tesetturlulerin daha evlenilecek gözükmesi bence dogru bir algi degil ama galiba gerçekten boyle gozukuyor erkeklere. Erkeklerin kapali kizlarla ilgili algisi daha farkli. Bircok açık kizla da ilgili algılari farkliysa ciddi bir sorun var burada, zihniyet sorunu.

Ama tesetturlulerin bulduklari elemanlara hicbir zaman denk gelmedim ben. Yuz olarakta iyiyim aslinda. Ama disarda bakarsaniz kapali kizlarin yaninda gercekten yakisikli sayilacak erkekler görürsunuz.

Nasip mi yoksa bilemedim. Mesele başı kapatmak mı bilemedim. Yani bende ve bircok bası acik kizda usturuplu giyiniyor çünkü ama kapalilarin yanindaki elemanlari ben aciklarin yaninda goremiyorum sizde boyle bir sey farkettiniz mi bilmiyorum ama. Iyi, kariyeri, kendisi iyi turk erkekleri tarafindan daha cok tesetturlu kizlar mi tercih ediliyor?

Tesettürlü kızlar neden erkegin daha iyisini buluyorlar? Erkekler tarafindan tesettürlü kızlar daha mi cok tercih ediliyor?