Bence erkekler üstündür. Güç zeka. Kabul etmeyen etmeye bilir ama şöyle bir şey var kabul etmeyenlerde onlara muhtaç hiç kusurabakmasın.
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kimse kimseden üstün değildir. Üstünlük bunlarla olmaz. Kadının doğası ve yapısı gereği bedeni narindir. Güç diyorsun mesela doğumdaki acı sence bir güç değil mi? Zeka diyorsun kısmen haklısın ama hani 300 Spartalı filminde kraliçe der ya : O aslan gibi savaşçıları Spartalı kadınlar doğurur. Zeka bebeğe Anneden gelen bir şeydir. Mesela güç konusunda Can Dündar şöyle demiş :
Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez.
İster ki erkeğin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler.
Böylece hem daha kadın
olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne
kadar güçlü olduğunu görecektir.
Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz.
Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.33 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDinimizde kadınlar erkeklerden daha üstün varlıklar olarak kabul edilir. Bir varlığı gücüyle test edersen gorillerde erkekten üstündür. Zeka dersen kuşa taksan tersten uçmaya çalışır insan da çok dünya da. Sadece sizlerden daha donanımlıyız. Doğamız gereği dış dünyayı bir kadından daha fazla tanırız kadın bilmediği pek çok şeyi erkek arkadaşından babasından abisinde öğrenir dış dünyayla alakalı buda erkeğine biraz daha sygı duymasına sebep oluyor diye düşünüyorum. Yoksa en kıymetlilerimiz kadın erkek kardeşim gece dısarıda olsa umrumda olmaz kız kardeşim olsa kıyametler kopar nasıl yani tek başına mı diye anne ve eş için can veririz zaten ne üstünlüğünden bahsediyorsun bizim doğamızda bile canımızdan kıymetlisiniz nasıl üstün olabilirz ki Allah aşkına.
10 Yorumla
+1 yılBöyle düşünürsek ben de kadın derim. Yapı olarak daha karmaşığız gayet zeki olan kadınlar da var. Böyle düşünürsek onlar da bize muhtaç hiç kusura bakmayın.. Bunu demek isterim ama biliyorum ki bu görüş de senin görüşün kadar yanlış. Güç zeka bunlar cinsiyetle alakalı değil. O kişinin kendisiyle alakalı şeyler ve ayrıca herkes herkese muhtac.
00 Yorumla
+1 yılErkekler ve kadınlar farklı alanlarda birbirlerinden ustundurler , erkekler olmasa biz kadınlar böcekleri nasıl öldürürdük mesela (işin sakasi) ama şu var mesela kadın sevilmekte üstündür , erkek sevmekte
31 Yorumla
Soran+1 yılHahahah kesinlikle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
35Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadın, erkekten his ve manevi olarak daha güçlüdür. Erkek ise maddi olarak güçlüdür. Zeka olarak kıyas yapamazsın. Bedeni burada ama aklı başka yerde olan bir sürü erkek vardıe, yanında da kadınlarda vardır. Ve erkeği de kadını da yetiştiren yine kadındır.
Erkek ve kadın farklıdır, eşit değildir. Yer yer kadın güçlüdür, yer yer erkek.. Sosyal haklar açısından eşittir.10 YorumlaSen birilerine muhtaç olan asalak bir insansan kendini aşağı görmeye devam edebilirsin. Bütün kadınları öyle sanma çok rica ediyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılHahahah tepki ölçmek için o şekilde yazdım ya senin gibi düşünüyorum. Kesinlikle asalaklık
Tartışılmayacak bir konu ve gereksiz kadınlar güçsüzdür tabi ki, dünya'yı inşa edenler erkek bir kere tüm icatlar erkeğin elinden çıktı, nedir bu ikidebir erkeklerin gücüyle rekabete girmek mantık işi değil, biz erkekler bile kendi aramızda kendimizden güclü olana, o benden güçlüdür diyebiliyoruz yapmayın artık şöyle kıyaslamalar. Kadın narin yaratıldı doğanız bu biz sizi böyle seviyoruz ne gereği var erkek gibi güçlü olmak istemenizin?
014 Yorumla
Soran+1 yılHani dedin ya biz bile erkekler arasinda kabul ediyoruz diye. O zaman senin su dusuncene gore ne guclu kadinlar var en guclu erkekten ustun ne pasif erkekler var en zayıf kadindan daha zayıf. Önemli olan insanlık. İnsanin kendisini nasil yetistirebildiği..
- +1 yıl
benim dediğim şey tam da bu evet. Herkes birbirinden üstündür , ama erkek ırkı kadın ırkından daha üstün yaratılmıştır, güç olarak güzellik olarak biz sizden düşük yaratıldık. Fakat. şöyle negativ bir örnek vereyim, bütün dünya erkeklerinin bütün dünya kadınlarına düşman olduğunu düşünsenize, > sizi yok ederlerdi kadın diye birşey kalmazdı işte güç bu konuda önplana çıkar diğer şeylerde güç tartışması yapacaksak, kadınların erkeklerden daha olgun düşündüğünü söyleyebilirim buda ayrı bir güç. !
Soran+1 yılZaten sorun güç zeka değil anlamadiginiz bu. Sorun insanlik. Hepimiz insaniz. Belki bilek güreşinde yenemeyiz ama zekamızı kullanır bir şekilde üstesinden geliriz. Ha ben biz zekiyiz demiyorum ama inan insan olabilen üsgündür. Ve şöyle bir şey var eger kadinlar ve erkekler düşman olsaydi inan bana erkekler arasinda iç savaş cikardi kendi kendilerini yerlerdi. Kadinlar sevgi dolu varlıklar çünkü. Ama suda varki bu savas asla cikmaz cunku en büyük gücümüzü kullanarak sizi parmagimizda oynatiyoruz bunuda kabul et. Sonuc olarak üstünlükler farklı
Soran+1 yılValla erkekler kendileri geliyor. Tıpış tıpış. Hahahah hatta ben senide tanıyorum merak etme.. Neyse canim ya yordu tartismak hadi bye ✋
Soran+1 yılHe tabi tabi pöhöhohoh güldüm 😂
Soran+1 yılHerhangi sana ait bir şey yavşaksın. Oldumu. Piano falanda çaliyon bütün kizlar peşinde süper kariyer falan hahahahh 😂😂
Soran+1 yılNeyse tanimiyom hadi öptüm ✋
+1 yılKabul etmiyorum ve erkeklere muhtaç değilim. Zavallısınız.
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede zavallilik ven böyle düsunmüyorum
+1 yılMuhtaç falan değilim zekama güveniyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim ezik hiç değilim
24 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle vallahi senin gibi düşünüyorum 😄 tepki ölçmek icin yazdim. Bizim gibiler olduğu sürece ezilmeyiz zaten yürü be 💪
- +1 yıl
Okurken sinirlendim bende haklısın yoldaş :D
Soran+1 yılHahahah tabiki be ne yani kabulmü edicez bide manyak millet 😄
- +1 yıl
Yoldaş proleterya...
Pis goministler 😃😂😃
Bence kadınlar daha üstün şu devirde vurmadan kırmadan kadına söz dinleten erkek cok azdir ama kadinlar tekbir bakış tek bir dokunuşla istedilerini yaptırıyorlar erkeklere
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en güçlü erkeği bile bir kadın önünde diz çöker... Güçlü olan kim?
311 Yorumla
Soran+1 yılVallahi tebrik edyorum ya 😄
- +1 yıl
Amerikalı bir siyasetçi şöyle demişti: kadınlar istese dünyayı yönetir, ama onlar alışveriş yapmayı tercih ediyor... Erkekler güç kadınlar gösteriş peşinde güçlü olan güç peşinde koşmaz... Güçlü olan alışveriş yapar 😉
Soran+1 yılHahahhshs vallahi seni bravo 👏 ama yinede eşitiz ben böyle düsünüyorum 😊
- +1 yıl
Kimse eşit değil bence zorlama ;)
Soran+1 yılPeki tamam diz çök hahah 😄
- +1 yıl
Sen olayı yanlış anlamışsın 😕 Ama dileğin buysa çökeriz 🙏
Soran+1 yılYok valla şaka ya asla öyle düşünmüyorum 😄 laan eşitiz dedik yaa asfhd
- +1 yıl
Hehe hadi bakalım nasıl görüyorsan odur😌
Soran+1 yılÜstün görmüyorum bu kadar yani. Her neyseeeee
- +1 yıl
Üstün görmekten söz etmedim yahu 😄 Nasıl görüyorsan odur dedim. Görmek sana göre eşitse odur...
Soran+1 yılTamamdır 😄👍
"Üstünlük" güç kuvvetle olmaz. Üstünlük takva ile olur. Ama fıtri olarak erkek kadından daha farklıdır. İsteyen kabul eder, isteyen etmez ama bu böyledir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmani üstünlük takva ile olur. Takva Allah'tan korkma, derecesine göre değişir.
Fiziksel olarak erkekler üstün. Kadında olan erkekte yok, erkekte olan kadında yok.
Kanun önünde ise eşitlik vardır. Miras konusu farklı tabii. Çünkü adalet ve eşitlik farklı kavramlardır. O konuda eşitlik değil adalet tecelli eder.
Akıl ve zeka yönünden genele bakılacak olursa en zeki akıllı insanlar genelde erkektir.00 Yorumla
+1 yılhiç bir insan diğerinden üstün değildir. cinsiyet farketmez. ataerkil bir toplum yapısına sahip olduğumuz için öyle sanıyoruz.
10 Yorumlaerkek ya da kadın sanki biri insan diğeri uzaylı hangi çağdayız bir kafalar level atlıyamadı
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha çok güldüm valla senin gibi düsünuyorum 😄✋
Üstünlük diye birşey yok. yani bu sorduğun sorunun bir cevabı yok hepimiz insaniz
20 YorumlaKadinin da kendi ustunlugu vardir. kadin ve erkek ayni haklara sahiptir (esittir) ama bazi konular var ki, o konularda kadinlar ustundur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFırsatını bilen her kadın dişiliği ile erkeği parmağında oynatanilir... güç olarak tamamda, zekâ olarak erkekler güni birlik insanlardır kadınlar geleceğı düşünür...
20 Yorumlakimse kimseden üstün değildir ama ülkemizde nedense hep erkekler üstün görülür..
10 Yorumla
+1 yılKadınlar üstündür, erkekte bulunan gücü kadın yönlendirip şekillendirir, akıllı bir kadın kontrolün erkek de olduğunu hissettirir ama aslında kendisindedir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle kadın eş, anne olmak çocuğu yaşasın iye ölümü göze alır
22 Yorumla
Soran+1 yılYaa canımsın 😊
- +1 yıl
çok incesin
+1 yılBence iki tarafta eşit. Ama bizim geri kafalı insanlarımız erkek kadından üstündür diye saçmalıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle fazlasiyla geri kafalilik
+1 yılböyle saçma ve iğrenç şeyleri siz diyip siz duyuyorsunuz. brişeyi birşeyden üstün görmeye o kadar meraklısınız ki. toplumda bu yüzden herkes herşeye göre ayrılıyor. fakir zengin. güzel çirkin. kadın erkek. insan insandır. sen kendini üstün tutmaya devam et güzel kardeşim. birgün umarım bundan vazgeçersin.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın erkekler çok güçlüdür ama kadınları onları yönetebildikleri için daha güçlüdür.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılBana sorarsan hakkaten eşit bana sorarsan bu eşitliği her iki tarafda bozuyor Allah bullak bişey çıkıyor ortaya
00 Yorumla - 00 Yorumla
+1 yılNeden hep bir üstünlük kurma çabasındaysak...
Cinsiyetle alakası yoktur bunun.11 Yorumla- +1 yıl
maalesef öyle. toplum mutlaka birşeyi birşeyden üstün görme çabasında.
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiside birbirine muhtaç kadın olmadan erkek olmaz döngüyü başlatan bu zaten
10 Yorumlaaferin kız gibi kızsın, düşüncelerinde dişilik damlıyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılTepki ölçmek için o yorumu yaptim. Senin gibikerin sayisi az oldugu icin mutluyum
Soran+1 yılDürüstlük olmuyor yalnız bu tamamen cehalet ve geri kafalılık.
- +1 yıl
hiçbir dinin kitabında kadın erkek eşitliği görmedim, acı ama gerçek yaradılış gereği erkek kadına hükmeder, erkek daha üstündür. Kadının yanında erkeğin sözü geçer. Bu kadın değersizdir anlamına gelmesin. Kadın tabikide değerlidir ama güç kimdeyse üstünlük ondadır, bu her şeyde böyledir. Erkek beyniyle kadın beyni çok farklıdır, düşünce olarak bir kere. Kadınlar duygusal düşünür ama erkekler mantık ağırlıklı düşünür. Devlet işleri, askerlik, büyük işleri hep erkekler yapar. Kadın erkeğe tahammül etmek zorundadır, bu böyledir, cehalet geri kafalılık dediğin şey görecelidir, sana göre olan bir şeydir. Sen kadın-erkek eşitliliğini yanlış anlamışsın sana kalsa kadınlar erkekleri becerecek, çocuğu erkekler doğuracak
Soran+1 yılHangi kitapta erkekler üstün yazıyor peki? Erkekler kadınlarsız yasayabilirmiydi ya. Diyorsun ki biz size muhtacmisiz. Bal gibide sizde bize muhtacsiniz. Esitlik bu nicin bir üstunluk kurma derdindesiniz. Ya yok biz askere gidiyoz siz cocuk doguruyonuz biz sünnet oluyoz sin yemek yapiyonuz. Bu sınıflandırmaların hepsi kendini ispatlama çabası. Ya hepimiz insanız insan. Allah önünde eşitmiyiz? O zaman kapıycaksın çeneni. Hiç kusura bakama. Güclü olmadiginizi söylemiyorum. Ama bu devirde kimse atina binip kılıç kuşanmıyor. Eğer kendini bir insan olarak yetistirebilmissen üstünsündür benim gözümde. İyi bir meslek hayirli bir bireysen sözün geçer. Bu bu kadar basit. Ha kaldiki türkiyede oluşmuş bir algı var. Kadin erkegin yaninda susucak falan. Bunların hepsi gerici zihniyetten kaynaklanıyor. Ya allah askina boş konuşuyorsun ama Şu an atiyorum bir kadin milletvekilinin karsisinda ne gibi üstünlük kurabilirsin mesela. Dediğim gibi üstünlük kendini yetiştirenin.
+1 yılİnsan olan herkes muhtaçtır, kadınlar değil. Güç zeka hepsi erkeklerde varsa Kadınlarda ne buluyorlar? Bir Ferrari mi üstündür Ferrariyi kullanan mı? Ferrari erkek oluyor :)
00 YorumlaKimseyi ustun veya asagi gormem. simdi erkek dusmani gibi algilanmak istemem :) hayatimdaki erkege asiri saygi gosteririm ama ustun gordugum icin degil
00 Yorumla
+1 yılKuranda hukuk olarak erkeğin üstünlüğü söz konusudur ama kadınında çok üstün olduğu yerler vardır.
Erkeğe göre sabrı 3 kattır.
Nefsi 7 kat daha azdır.
Acıya vucudu daha çok dayanır. Vs.10 Yorumla
+1 yılerkek bir tık öndedir her zaman. kim ne derse desin feminizm vs. saçmalık
00 YorumlaKorunma kadınlara koruma erkeklere verilmiş bir özellik. Erkeğin 9 aklı kadının 1 aklı var derler
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız bir kadın kendini gayette koruyabilir. Eğer koruyamıyorsa dedeiğin gibi bir erkek ona saldırdığı icindir. Buda erkeklerin üstün degil ne kadar alçak olduğunu gösterir. Ve akıl meselesini kim uydurmuşsa artık hangi kafayla uydurmuşsa bilemiyorum saçççma sapan. Ama akılla ilgili bir söz var onu bilirsin bence. Allah akıl fikir versin.
+1 yılbence de erkekler ve kızlar erkeklere ulaşmak için her yolu deniyorlar, ama bir yerde tıkanıp kalıyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılKizlar erkeklerw ulasmak icin her yolu deniyormu hahahah güldüm valla
- +1 yıl
evet, yalan mı, otobüs süren tır süren, araba tamir eden, gece yarilarina kadar gezen, içen kumar oynayan vs vs. ne yaparsanız yapın erkekler daha üstün.
Soran+1 yılSen ne diyosun yaa. Canısı kumar oynamak iyi bir şey mi? Ayrıca aşağılama olarak algılanmasın ama tır şöförümü üstundur hukuk okuyan mı?
- +1 yıl
seninle ugrayamicam, asla bir kızı kendimle eşit tutmam.
Soran+1 yılDefolabilirsin o zaman tatlim suç bende insan yerine koydum ✋
+1 yılKim ustun bilemem de erkek kadindan bir tik ustun olmalidir bana gore.
00 YorumlaKadın üstündürrrr :D :D :D
16 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin 😄
Soran+1 yılYok canikom eşitiz 😄
Soran+1 yılHahahhah tamam diz çok 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın yaşadığımız düzeni hep erkekler inşa etmiş kadının bir eseri yok
14 Yorumla
Soran+1 yılİnan tepki ölçmek icin yazilmis bir yorum. Böyle düşünmeni cehaletine veriyorum
Cevap sahibi+1 yılPek bir yararınız yok insanlığa kabul edin. Ama canım olduğumuzdan değil tabiki kadınlara pek fırsat verilmiyor, aslında buda sizin suçunuzda neyse..
Soran+1 yılİnsanlığa bu fırsat verilmiyor malesef ki kendini yetiştiremeyip senin gibi düşünenler var. Ben gayette bir çok erkekten daha iyi konumdayim evelallah ✋
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin yaptigi sistem sayesinden erkeklerden iyi konumdasın xd
Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı. İkisi de birbirine muhtaç.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam abla kızma 😂 kadınlar daha zeki fiziksel güç olarak erkekler evet
00 YorumlaBazi durumlarda erkek bazi durumlarda bayan üstün
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede eşitlik
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Zekânın cinsiyetle ne âlâkası var?
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseden üstün değildir.
20 YorumlaKadın aşağılıktır, cevap belli.
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünebilmek seni aşağilik yapiyor. Eksilerdesin..
bu senin acizliğin
21 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşüben kadin cidden aciz abi. Ben böyle dusunmuyorum tepki ölçnek icin yazdim 😄✋
+1 yılKimsenin kimseden üstünlüğü yok.
10 Yorumlaikisinin de üstün olduğu özellikler vardır
10 Yorumlaİkisi de birbirinden üstün
20 Yorumla
+1 yılHerkes eşittir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstünlük takvadadir
610 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ZEN1TH bu sitede mi 😔
Cevap sahibi+1 yıl@ZEN1TH maalesef bildiğimiz halde bu siteye girmek üzücü
Cevap sahibi+1 yıl@ZEN1TH kendimizi kandırmayalım 😊
Cevap sahibi+1 yıl@ZEN1TH burda olmak yerine yapilabilecek bir sürü şey var örneğin ibadet kitap okumak etrafınızdakilere zaman ayırmak evle ilgilenmek haber izlemek çoğaltılabilir tabiki bunlar
Cevap sahibi+1 yıl@ZEN1TH boş vakit diye birşey yok onları bir şekilde doldurmak elimizde 😊
+1 yılKimse kimseden üstün değil
10 Yorumla
+1 yılİşte evlenilecek kız ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılbir yürü git allah korusun
- +1 yıl
Yorumları okudumda bayağı saçmalamışsın sözümü geri aldım ;(
Soran+1 yılDefolabilirsin o halde ✋
- +1 yıl
Basitsin.
+1 yılAferin sen isi kavramissin
04 Yorumla
Soran+1 yılTepki ölçmek için o sekilde yazdim. Ne isi kavraması ya. Önünüzde boyun egicegimizimi düsünüyorsun hahahahahah
- +1 yıl
Bende sevinmiştim ne çabuk dönüyorsun böyle bizden sanmistim seni 😀😀
Soran+1 yılYa siz kimsinizki aşağılık kompleksli varlıklar benden uzak olun hepinizz
- +1 yıl
Yaniliyorsun. yazdiklarim sakaydi
Bu kadar ciddi amana gerek yok
Ben de eşitlikten yanayim kibirim
Yoktur insanlara karşı neyse sana
Cevap yazmayacaktim ama her neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeyinle herşeyi alırım
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha zeki bence
00 Yorumla
+1 yılKendi sormuş kendi cevap vermiş
00 Yorumlanerde? türkiye de ise erkek